Χαχχααχχα δν θελει το σκατουλι να κανει νανιιι εεεεε... αχχχ αχχχ, αλικηηη μουυυ παρε ενα παπαγαλοο το θελουμεεε πολυυυ
Α, μη νομιζεις 8.20 ειναι η φωτογραφία απλα αργησαμε να την ανεβασουμε, οταν την ανεβασα ο μικρος... ροχάλιζε:DΆντε good night! Ξενύχτης είσαι Ερνεστούλη μου! το Μαριόνι φωνάζει για νάνι από τις 9 παρά:)
Η Οδύσσεια μιας κοπέλας χωρίς παπαγαλομωρο... εγώ ποτέ θα γίνω παπαγαλομανα;Αλίκη έχεις πολύ γέλιο .
"Η πονεμένη ιστορία μια κοπελας χωρίς παιδί "
Αυτό το ραμφάκι τους! Όσο μικρό κι αν είναι κάνει... Θαύματα! (καλά και :Dκακά)... Και σκεφτομαι απο τι να αρχισω (Υποσημείωση από μπαμπά : τελικα αρχισε βγαζοντας και βαζοντας το καπακι του μπουκαλιου )
θα παμε να το λιμαρουμε λιγουλακι να επανελθει στις σωστες διαστασεις, να ειναι και ομορφος για τις δεσποινίδες παροτλετιτσεςΤι εννοειτε θα πάει για σενιαρισμα;
Ειναι γλύκας, ο μικρούλης...
! Πόσο ίδιοι! Γεια σου βρε Ερνεστούλη!:DΑγουροξυπνημένος φουσκωτούλης κοιταει με απορια τον παπαρατσι (λιγο πριν του ορμήξει)
Δεν το κάνουμε χωρίς λόγο, μόνο αν το ράμφος έχει μεγαλώσει περισσότερο από το κανονικό.Γινετε να λιμαριςτει; το κάνουμε σε ολους τους παπαγάλους αυτο;
Φανταζομαι ειναι ακίνδυνο, και οχι επώδυνο, αφου εχω διαβάσει οτι στο Ράμφος τους υπάρχουν νευρικές απολήξεις...
Δες κι ένα καλό θέμα για το κόψιμο των νυχιών και λιμάρισμα του ράμφους παπαγάλου.Γινετε να λιμαριςτει; το κάνουμε σε ολους τους παπαγάλους αυτο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας