Γενικά Ο Ερνέστο το parrotlet μου παρουσιάζεται

αχ!ήρθατε! Πόσο χαίρομαι που σας καλωσορίζω στην παρέα μας Διονύση! Να χαίρεσαι το πεντάμορφο ατίθασο διαβολάκι σου! Είδα βιντεάκια του στο You Tube και ξετρελάθηκα μαζί του, ξέρει να ζήσει το παιδί σου! Τρελαίνομαι και με τ΄όνομα του...Ερνέστο! (μου επιτρέπεις καμιά φορά για συντομία να τον αποκαλώ :DΤσε; ).
Περιμένουμε να μας πεις και να μας δείξεις πολλά από την κοινή σας ζωή!

Τα Μαριόνια κατακτούν τον πλανήτη @Sissy . :D
Ναι Ανέστη! Στην Ελλάδα θα λέγονται Μαριόνια οι ''υπόλοιποι' ας τα αποκαλούν πάροτλετς😛👍

Η επιτομή του χαδιάρη είναι...
Για το "νταής" έχεις κάποιο video?
A, ναι για παραδειγμα η μπυρα ειναι μονο γι' αυτον 😛

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Ειναι αξιολατρευτος... Καλως ηρθατεεε🙂
Με το καλο να δεχτεις κι εσύ τον Πιπεράκο σου :)
Ευχαριστούμε για το καλοσώρισμα

s8fDipY.jpg

αχ!ήρθατε! Πόσο χαίρομαι που σας καλωσορίζω στην παρέα μας Διονύση! Να χαίρεσαι το πεντάμορφο ατίθασο διαβολάκι σου! Είδα βιντεάκια του στο You Tube και ξετρελάθηκα μαζί του, ξέρει να ζήσει το παιδί σου! Τρελαίνομαι και με τ΄όνομα του...Ερνέστο! (μου επιτρέπεις καμιά φορά για γρηγορότερα να τον αποκαλώ :DΤσε; ).
Περιμένουμε να μας πεις και να μας δείξεις πολλά από την κοινή σας ζωή!

Ναι Ανέστη! Στην Ελλάδα θα λέγονται Μαριόνια οι ''υπόλοιποι' ας τα αποκαλούν πάροτλετς😛👍

Xθες με τον Ερνεστο - Τσε 😛 χαζεύαμε τα βίντεο του Μάριου και τρελλαθηκε κι αυτος με τη σακουλα (ναι εχει το ίδιο βιτσιο με τα νάιλον)
Χαιρόμαστε κι εμείς που σας βρίσκουμε, Παροτλετίνια ουμπερ αλλες! :D

Καλωσήρθες στο φόρουμ μας Διονύση! Ελπίζω να σου αρέσει η περιηγηση σου στην παρέα μας!

Κούκλος, γλύκας και παιχνιδιάρης ο Ερνέστο σου! Να τον χαίρεσαι! 🙂

Η τρομερη του αντιπαθεια στις καμερες τον κανει δύσκολο να τον "τσακώσεις". Με κρυφή κάμερα λοιπον μερικές φορές έχω γραψει την λογοδιάρροια που τον πιάνει. Εδώ στο κλουβάκι "μπαλκονιου" στο πατρικό μου με την κάμερα κρυμμένη

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.

Καλωσήρθες στο φόρουμ μας Διονύση! Ελπίζω να σου αρέσει η περιηγηση σου στην παρέα μας!

Κούκλος, γλύκας και παιχνιδιάρης ο Ερνέστο σου! Να τον χαίρεσαι! 🙂
Ευχαριστούμε πολύ :)
Σίγουρα θα μας αρέσει με τόσα φτερωτά φιλαράκια να τριγυρνούν 😉

Μεγάλη αδυναμία έχει στο...😛κεφαλάκι, κε-φα-λά-κι! Μπράβο μπράβο! Έλα, έλα! ακούω και μια κακή λέξη; Μπράβο Τσε! 😛
Διονύση, πρόσεξε αυτούς τους πλαστικούς κρίκους, είχα κι εγώ, αλλά βρήκα το Μαριόνι σφηνωμένο σε έναν κι έτσι τους έβγαλα από το κλουβί.

Μεγάλη αδυναμία έχει στο...😛κεφαλάκι, κε-φα-λά-κι! Μπράβο μπράβο! Έλα, έλα! ακούω και μια κακή λέξη; Μπράβο Τσε! 😛
Διονύση, πρόσεξε αυτούς τους πλαστικούς κρίκους, είχα κι εγώ, αλλά βρήκα το Μαριόνι σφηνωμένο σε έναν κι έτσι τους έβγαλα από το κλουβί.

Γκουχ λεει και "κακή λεξουλα" το παλιοπαιδο 😛
Toυς κρίκους τους έχω βγαλει πια, τους διέλυσε το ρημαδόνι μου, το απογευμα θα ανεβασω και φωτο απ' το νεο του κλουβι με τα παιγνιδια του, αλλα σίγουρα θα του βαλω καποιον μεγαλο κρικο (με χοντρο κορδόνι) για να απολαμβάνει την κούνια του εκεί :)
Το "κεφαλακι" οποτε το ελεγε επεφτε χάδι, οποτε του εγινε... αδυναμία 😛

Εδώ στο κλουβάκι "μπαλκονιου" στο πατρικό μου με την κάμερα κρυμμένη
Χρειάστηκα τη βοήθεια της @Sissy ... αλλά μετά μου 'γίναν όλα εύκολα.
κεφαλάκι, κε-φα-λά-κι! Μπράβο μπράβο! Έλα, έλα! ακούω και μια κακή λέξη; Μπράβο Τσε!
Πραγματικό πολυβόλο... ζαλούρα.

Το παραπάνω ειναι το παλιο του κλουβάκι, ιδού και το καινουριο, ηλικίας 2 εβδομάδων (χρειάστηκε 1 λεπτο να το συνηθίσει 😛 )
ZUlgup9.jpg

Πάνω απ' όλα πεντακάθαρα...
Μπράβο σας Διονύση!
Προσπαθουμε οσο μπορουμε να του παρεχουμε το ίδιο βιοτικο επίπεδο που επιθυμούμε και για τους εαυτούς μας. Τώρα με το νεο μεγαλο κλουβάκι θα χρειάζεται περισσότερη ώρα, αλλα δεν εχει να κανει. Λιγο πλυσιματακι, λιγο στεγνωματακι οσο αυτος παιζει έξω. Θέλουμε να είναι ευτυχισμένος γιατι κανει κι εμας ευτυχισμένους έτσι.

Το παραπάνω ειναι το παλιο του κλουβάκι, ιδού και το καινουριο, ηλικίας 2 εβδομάδων (χρειάστηκε 1 λεπτο να το συνηθίσει 😛 )
ZUlgup9.jpg

Προσπαθουμε οσο μπορουμε να του παρεχουμε το ίδιο βιοτικο επίπεδο που επιθυμούμε και για τους εαυτούς μας. Τώρα με το νεο μεγαλο κλουβάκι θα χρειάζεται περισσότερη ώρα, αλλα δεν εχει να κανει. Λιγο πλυσιματακι, λιγο στεγνωματακι οσο αυτος παιζει έξω. Θέλουμε να είναι ευτυχισμένος γιατι κανει κι εμας ευτυχισμένους έτσι.
Αχχχ πανεμορφοο μεγιααα μεγιααα σας κουκλοσπιτο ειναι καλεεεε να μας πειτε κ εμας απο που το πηρατε για το μελλον🙂 οσο πιο μεγαλο τοσο το καλυτερο πολυ ομορφοο μπραβο🙂

Back