Η επιτομή του χαδιάρη είναι...Ο Ερνεστο ειναι πολυ χαδιάρης αν και το κρύβει παίζοντας τον "νταή".
Για το "νταής" έχεις κάποιο video?
Η επιτομή του χαδιάρη είναι...Ο Ερνεστο ειναι πολυ χαδιάρης αν και το κρύβει παίζοντας τον "νταή".
Ναι Ανέστη! Στην Ελλάδα θα λέγονται Μαριόνια οι ''υπόλοιποι' ας τα αποκαλούν πάροτλετςΤα Μαριόνια κατακτούν τον πλανήτη @Sissy . :D
A, ναι για παραδειγμα η μπυρα ειναι μονο γι' αυτονΗ επιτομή του χαδιάρη είναι...
Για το "νταής" έχεις κάποιο video?
Αν είναι κρύα αυτόν τον καιρό... Δεν τον αδικώ...η μπυρα ειναι μονο γι' αυτον
Με το καλο να δεχτεις κι εσύ τον Πιπεράκο σου :)Ειναι αξιολατρευτος... Καλως ηρθατεεε![]()
αχ!ήρθατε! Πόσο χαίρομαι που σας καλωσορίζω στην παρέα μας Διονύση! Να χαίρεσαι το πεντάμορφο ατίθασο διαβολάκι σου! Είδα βιντεάκια του στο You Tube και ξετρελάθηκα μαζί του, ξέρει να ζήσει το παιδί σου! Τρελαίνομαι και με τ΄όνομα του...Ερνέστο! (μου επιτρέπεις καμιά φορά για γρηγορότερα να τον αποκαλώ :DΤσε; ).
Περιμένουμε να μας πεις και να μας δείξεις πολλά από την κοινή σας ζωή!
Ναι Ανέστη! Στην Ελλάδα θα λέγονται Μαριόνια οι ''υπόλοιποι' ας τα αποκαλούν πάροτλετς![]()
Ευχαριστούμε πολύ :)Καλωσήρθες στο φόρουμ μας Διονύση! Ελπίζω να σου αρέσει η περιηγηση σου στην παρέα μας!
Κούκλος, γλύκας και παιχνιδιάρης ο Ερνέστο σου! Να τον χαίρεσαι!![]()
Μεγάλη αδυναμία έχει στο...κεφαλάκι, κε-φα-λά-κι! Μπράβο μπράβο! Έλα, έλα! ακούω και μια κακή λέξη; Μπράβο Τσε!
Διονύση, πρόσεξε αυτούς τους πλαστικούς κρίκους, είχα κι εγώ, αλλά βρήκα το Μαριόνι σφηνωμένο σε έναν κι έτσι τους έβγαλα από το κλουβί.
Χρειάστηκα τη βοήθεια της @Sissy ... αλλά μετά μου 'γίναν όλα εύκολα.Εδώ στο κλουβάκι "μπαλκονιου" στο πατρικό μου με την κάμερα κρυμμένη
Πραγματικό πολυβόλο... ζαλούρα.κεφαλάκι, κε-φα-λά-κι! Μπράβο μπράβο! Έλα, έλα! ακούω και μια κακή λέξη; Μπράβο Τσε!
Προσπαθουμε οσο μπορουμε να του παρεχουμε το ίδιο βιοτικο επίπεδο που επιθυμούμε και για τους εαυτούς μας. Τώρα με το νεο μεγαλο κλουβάκι θα χρειάζεται περισσότερη ώρα, αλλα δεν εχει να κανει. Λιγο πλυσιματακι, λιγο στεγνωματακι οσο αυτος παιζει έξω. Θέλουμε να είναι ευτυχισμένος γιατι κανει κι εμας ευτυχισμένους έτσι.Πάνω απ' όλα πεντακάθαρα...
Μπράβο σας Διονύση!
Αχχχ πανεμορφοο μεγιααα μεγιααα σας κουκλοσπιτο ειναι καλεεεε να μας πειτε κ εμας απο που το πηρατε για το μελλονΤο παραπάνω ειναι το παλιο του κλουβάκι, ιδού και το καινουριο, ηλικίας 2 εβδομάδων (χρειάστηκε 1 λεπτο να το συνηθίσει)
![]()
Προσπαθουμε οσο μπορουμε να του παρεχουμε το ίδιο βιοτικο επίπεδο που επιθυμούμε και για τους εαυτούς μας. Τώρα με το νεο μεγαλο κλουβάκι θα χρειάζεται περισσότερη ώρα, αλλα δεν εχει να κανει. Λιγο πλυσιματακι, λιγο στεγνωματακι οσο αυτος παιζει έξω. Θέλουμε να είναι ευτυχισμένος γιατι κανει κι εμας ευτυχισμένους έτσι.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας