Ε ναι αυτό είναι γνωστό πως είναι τσαμπουκάς μάγκας και πολλά βαρύς:DΌτι και να πούμε για τον αρχηγό είναι λίγο Τάνια μου! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ! Μ αρέσει που κορδώνεται και τσαμπουκαλεύεται στο πάτωμα!:D
Ε ναι αυτό είναι γνωστό πως είναι τσαμπουκάς μάγκας και πολλά βαρύς:DΌτι και να πούμε για τον αρχηγό είναι λίγο Τάνια μου! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ! Μ αρέσει που κορδώνεται και τσαμπουκαλεύεται στο πάτωμα!:D
Ευχαριστω! Αληθεια; Εγω το αντιθετο! Μολις τον βλεπω στο πατωμα με πιανει ενα σφυξημο στην καρδια, εχω το αισθημα πως καποιος θα βγει απο καπου και θα τον πατησει/χτυπησειΠωπω οσο παει και ομορφαινει ο νεαρος. Ειναι ενας ΚΟΥΚΛΟΣ!
Ποσο μαρεσει οταν τα βλεπω στο πατωμα, μου αρεσουν παντα ενα τσικ παραπανω δεν ξερω γιατι
Ναι προσοχή και στην ηλεκτική σκούπα. Ποτέ ελεύθερος όταν δουλεύει.μολις τον βλεπω στο πατωμα με πιανει ενα σφυξημο στην καρδια
Υπάρχουν δύο τρόποι να τον βάλεις στο κλουβί 1ος Απλα πας και ακουμπας την κουνια του και καθεται πάνω τηςΝαι προσοχή και στην ηλεκτική σκούπα. Ποτέ ελεύθερος όταν δουλεύει.
Και μπαλαδόρος :)ΑΞΙΟΣ!
Αυτός είναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας κύριες και κύριοι! ΑΞΙΟΣ!
Αντε βάλτο μπρος να γινεις και εσυ μπαντζομανα:DΤανια μου ειναι υπεροχος!
Θελω και εγωωω!
Σορρυ για το off @Αλεκομανα, αλλα πρεπει να το σχολιασω αυτο!ευκολο το χεις; Πρεπει να συμφωνισει ο μπαμπας πρωτα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας