evans Εγγραφή 10 Φεβ 2013 Μηνύματα 958 Πόλη Λαμία,Αθήνα Όνομα Βαγγέλης 24 Αυγ 2015 #61 alicedros είπε: φοβεροί! αλλά πώς του κόλλησε του Μάριου το "αξίζω αξίζω"; Δείτε το υπόλοιπο... Μαλλον προσπαθει να αποδειξει την αξια του με το ''αξιζω''
alicedros είπε: φοβεροί! αλλά πώς του κόλλησε του Μάριου το "αξίζω αξίζω"; Δείτε το υπόλοιπο... Μαλλον προσπαθει να αποδειξει την αξια του με το ''αξιζω''
Sissy Εγγραφή 28 Απρ 2006 Μηνύματα 8.068 Πόλη Βουλιαγμένη Όνομα Σίσσυ 24 Αυγ 2015 #62 evans είπε: Μαλλον προσπαθει να αποδειξει την αξια του με το ''αξιζω'' Δείτε το υπόλοιπο... Όχι... Παίρνει την ενέργεια που νιώθεις όταν, αισθάνεσαι ότι αξίζεις!D;)
evans είπε: Μαλλον προσπαθει να αποδειξει την αξια του με το ''αξιζω'' Δείτε το υπόλοιπο... Όχι... Παίρνει την ενέργεια που νιώθεις όταν, αισθάνεσαι ότι αξίζεις!D;)
evans Εγγραφή 10 Φεβ 2013 Μηνύματα 958 Πόλη Λαμία,Αθήνα Όνομα Βαγγέλης 24 Αυγ 2015 #63 Sissy είπε: Όχι... Παίρνει την ενέργεια που νιώθεις όταν, αισθάνεσαι ότι αξίζεις!D;) Δείτε το υπόλοιπο... Να τον μάθεις να το κλείνει στο β''πρόσωπο ''αξίζεις'' να ενθαρρύνει και λίγο στις ''θλιβερές'' στιγμές.
Sissy είπε: Όχι... Παίρνει την ενέργεια που νιώθεις όταν, αισθάνεσαι ότι αξίζεις!D;) Δείτε το υπόλοιπο... Να τον μάθεις να το κλείνει στο β''πρόσωπο ''αξίζεις'' να ενθαρρύνει και λίγο στις ''θλιβερές'' στιγμές.
Sissy Εγγραφή 28 Απρ 2006 Μηνύματα 8.068 Πόλη Βουλιαγμένη Όνομα Σίσσυ 9 Σεπ 2015 #64 Αυτό το βιντεάκι το τράβηξα πριν 4 χρόνια το βρήκα τώρα ψάχνοντας. Παρακολουθώντας το με πιάσανε γέλια, δείτε κι εσείς... Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
Αυτό το βιντεάκι το τράβηξα πριν 4 χρόνια το βρήκα τώρα ψάχνοντας. Παρακολουθώντας το με πιάσανε γέλια, δείτε κι εσείς... Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
Sissy Εγγραφή 28 Απρ 2006 Μηνύματα 8.068 Πόλη Βουλιαγμένη Όνομα Σίσσυ 13 Μαϊ 2019 #65 Φοίβος είπε: ️️️ Έτσι φώναζαν και τα δικά μου και τα 2 σκυλιά ξεχωριστά και τη γάτα. Δείτε το υπόλοιπο... Τι μου θύμησες βρε Ανέστη... Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων Τελικά το Μαριάκι μου έλεγε πολλά και πεντακάθαρα! Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
Φοίβος είπε: ️️️ Έτσι φώναζαν και τα δικά μου και τα 2 σκυλιά ξεχωριστά και τη γάτα. Δείτε το υπόλοιπο... Τι μου θύμησες βρε Ανέστη... Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων Τελικά το Μαριάκι μου έλεγε πολλά και πεντακάθαρα! Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων