Γενικά Το μικρό μου Parrotlet forpus pacific

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
δεν μπορεί πια να πετάξει...
Νομιζα οτι το προβλημα δεν υπαρχει πια! Ειχα δει βιντεο που πεταει στο σπιτι αλλα μαλλον ειναι παλια!

Αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι εχει κανει και μοντελο!
Ολο με εκλπησει αυτο το παιδι!
 
Σίσση μου να τον χαίρεσαι να είναι γερό Κ ευτυχισμένο για πολλά χρόνια ακόμα χρόνια πολλααα μαριονιιι έχετε ευχές Κ από το πεπερονι :D:)
 
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Φοίβος - zack27 παιδιά! 🙂

... Με τη Λήδα πως πάνε τα πράγματα με εσένα και μεταξύ τους;
Όταν βρίσκονται εκτός κλουβιού είναι όλο αγάπες😛φιλάκια και χτενισματάκια! (πήρε μπρος κι αυτή και τον χτενίζει πια 😉 ), όσες ώρες κι αν έχει τύχει να τους αφήσω (υπό τον έλεγχο μου πάντα). Και εντός κλουβιού, με το χώρισμα δηλ 95% μια χαρά τα πάνε, που και που βέβαια έτσι στα ξαφνικά τους ''πιάνει'' και σκοτώνονται πίσω από τα κάγκελα😵. Για κοινό κλουβί δεν το συζητώ... Να, ακόμα και προχθές στο ξενοδοχείο, που δεν είχα χώρο (τραπέζι) για να μείνουν λίγο μαζί (όπως γίνεται καθημερινά στο σπίτι), τους έβγαλα το χώρισμα ενώ έφτιαχνα την σαλάτα τους.. Στην αρχή έτρεξε ο ένας κοντά στον άλλο αλλά σε πέντε λεπτά προσπαθούσα να τους χωρίσω, ξέσπασε καβγάς μεγάλος, πριν καταλάβω τι έφταιξε (πάλι).
Σε σχέση με μένα, η Λήδα είναι ''τύπος και υπογραμμός'' !
Γενικά είναι πολύ ήρεμη και ήσυχη, βάζοντας το χέρι μου στο κλουβί και φωνάζοντας την έρχεται και την πιάνω για να βγει έξω (φοβάται ν΄ανέβει στο δάχτυλο, την κρατάω πάντα μέσα στη χούφτα μου). Ποτέ δεν μ΄έχει δαγκώσει, μόνο με κρατάει με το ράμφος της. Όταν της αλλάζω τροφή και συμβαίνει να βρίσκεται μέσα στο κλουβί, απλά αλλάζει θέση όταν την πλησιάζω... όχι σαν τον άλλο τον !mehβάρβαρο που μου κόβει κομμάτια (ακόμα και αν το χέρι μου βρίσκεται εκτός κλουβιού τρέχει και μου ορμάει).
Δεν ήθελα και εξακολουθώ να μην θέλω να την ''εξημερώσω'' περισσότερο από αυτό που από μόνη της είναι... :)
 
χρόνια πολλά και καλά στο μικρό γαλάζιο συννεφάκι!
να μοιράζεσαι μαζί μας,όλες τις όμορφες, χαρούμενες. Ατίθασες, παράξενες ή δύσκολες στιγμές του (που μακάρι να πάψουν να υπάρχουν) και να μπορούμε να χαιρόμαστε τον Σούπερ Μάριο μας για πάρα πάρα πάρα πολλά χρόνια ακόμη! 🙂
 
Χρόνια πολλά υπέροχο Μαριόνι, ονοματοδότη της ρατσας σου.
Φιλιά, πολλά φιλιά στο μπλέ πουπουλοσυννεφάκι και πάντα τέτοιες χαρές. Να περνάτε υπέροχα. Ελπίζω να ξεπεράσει και ο Ερνέστο τη φοβία του για το αυτοκίνητο ώστε να τον πηγαίνουμε συχνότερα εκδρομές που τις λατρεύει και αυτός.
Και πάλι πολύχρονο και ευτυχισμένο πανέμορφο Μαριόνι! :D

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Φοίβος - zack27 παιδιά! 🙂


όχι σαν τον άλλο τον !mehβάρβαρο που μου κόβει κομμάτια (ακόμα και αν το χέρι μου βρίσκεται εκτός κλουβιού τρέχει και μου ορμάει).
Τελικά ο δικός μου και ο δικός σου δεν μπορεί, μια σχέση θα την έχουνε 😉
 
:)Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τις ευχές Σούλα και Διονύση!👍
... Να χαιρόμαστε τον Σούπερ Μάριο μας για πάρα πάρα πάρα πολλά χρόνια ακόμη! 🙂
😀! :Dμου θύμησες την νονά του! #4
Τελικά ο δικός μου και ο δικός σου δεν μπορεί, μια σχέση θα την έχουνε 😉
Τόσο ίδιοι, ε; 🙄😛
 
Τι υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές! Είναι πολύ ωραίο που τον βγάζετε στη φύση! Χρόνια του πολλά, να τον χαίρεστε! ( και Συγγνώμη για την καθυστερημενη μου απάντηση ) :)
 
Σε καλό μας απόψε, κοντεύει 12μμ και το Μαριόνι δεν λέει να ησυχάσει! Για πρώτη φορά (στα 9+ χρόνια του) κάθε τόσο φωνάζει-σφυρίζει. Πηγαίνω στο δωμάτιο που βάζω το βράδυ (8:30) το κλουβί, σηκώνω την φλιζ κουβερτούλα (πάντα με αναμμένο φωτάκι), μιλάμε, φεύγω και σε λίγη ώρα πάλι τα ίδια.. Έχω (ελαφρώς) ταραχτεί
 
Η μικρή είναι ήσυχη; Μήπως ακούς μουσική;
Η Λήδα κοιμάται την... Ανησυχούμε. Τίποτα δεν ακούγεται, μια νύχτα όπως όλες οι άλλες (αέρα έχει αλλά αλίμονο είχε και άλλες φορές στα 9 προηγούμενα χρόνια). Πάει λίγη ώρα τώρα που δεν έχει φωνάξει. Ελπίζω να ησυχάσει...
 
Εμένα η κοκατιλίνα μου κάνει που και που φωνίτσες το βράδυ. Δεν ξέρω γιατί, πάντως είναι καλά. Τι έφαγε σήμερα; Μήπως έχει καμιά δυσπεψία; Του έχεις καρβουνάκι μέσα;
 
Το φαγητό του ήταν όπως κάθε άλλη μέρα, σπόροι-λαχανικά-μακαρονάκια-κέικ. Ναι, καρβουνάκι έχουν μόνιμα στα κλουβιά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Μαρία μου. 🙂 εμένα ποτέ δεν έτυχε να φωνάξει κανείς το βράδυ (μέχρι στιγμής) και αυτό με τάραξε, είναι και αυτή η δύσπνοια του που συνεχίζει... Είναι και 9 χρονών, ας μην τα σκέφτομαι🙄
 
Το ίδιο θα ένιωθα κι εγώ αλλά ας μην πηγαίνει το μυαλό μας στο κακό. Μαμαδίστικα κουσούρια :) Όλα καλά θα είναι, μην ανησυχείς. Όπως κατάλαβα ησύχασε πλέον.
 
Το ίδιο θα ένιωθα κι εγώ αλλά ας μην πηγαίνει το μυαλό μας στο κακό. *Μαμαδίστικα κουσούρια :) Όλα καλά θα είναι, μην ανησυχείς.** Όπως κατάλαβα ησύχασε πλέον.
*εντελώς!
**μέχρι στιγμής έτσι φαίνεται:)... Με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάω να τον δω:D
 
Εμεις μολις μπηκαμε σπιτι, ο Τουκη αν και σκεπασμενος, κατεβηκε στο... Ισόγειο να μας δει, κατω απο το σεντονι, τσαρ τσουρ τσαρ τσουρ, φαι ηθελε! Μην ακουσει ποτηρι _ πιρουνι, συναγερμος! Του εδωσα λαχανο,το πεταξε, λιγο μηλο, μιαμ μιαμ το εφαγε! Τον καληνύκτισαμε κ βουρ ολοι για υπνο!
 
Back
Top