Νομιζα οτι το προβλημα δεν υπαρχει πια! Ειχα δει βιντεο που πεταει στο σπιτι αλλα μαλλον ειναι παλια!δεν μπορεί πια να πετάξει...
Αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι εχει κανει και μοντελο!
Ολο με εκλπησει αυτο το παιδι!
Νομιζα οτι το προβλημα δεν υπαρχει πια! Ειχα δει βιντεο που πεταει στο σπιτι αλλα μαλλον ειναι παλια!δεν μπορεί πια να πετάξει...
Όταν βρίσκονται εκτός κλουβιού είναι όλο αγάπεςφιλάκια και χτενισματάκια! (πήρε μπρος κι αυτή και τον χτενίζει πια ), όσες ώρες κι αν έχει τύχει να τους αφήσω (υπό τον έλεγχο μου πάντα). Και εντός κλουβιού, με το χώρισμα δηλ 95% μια χαρά τα πάνε, που και που βέβαια έτσι στα ξαφνικά τους ''πιάνει'' και σκοτώνονται πίσω από τα κάγκελα. Για κοινό κλουβί δεν το συζητώ... Να, ακόμα και προχθές στο ξενοδοχείο, που δεν είχα χώρο (τραπέζι) για να μείνουν λίγο μαζί (όπως γίνεται καθημερινά στο σπίτι), τους έβγαλα το χώρισμα ενώ έφτιαχνα την σαλάτα τους.. Στην αρχή έτρεξε ο ένας κοντά στον άλλο αλλά σε πέντε λεπτά προσπαθούσα να τους χωρίσω, ξέσπασε καβγάς μεγάλος, πριν καταλάβω τι έφταιξε (πάλι).... Με τη Λήδα πως πάνε τα πράγματα με εσένα και μεταξύ τους;
Τελικά ο δικός μου και ο δικός σου δεν μπορεί, μια σχέση θα την έχουνε
! :Dμου θύμησες την νονά του! #4... Να χαιρόμαστε τον Σούπερ Μάριο μας για πάρα πάρα πάρα πολλά χρόνια ακόμη!
Τόσο ίδιοι, ε;Τελικά ο δικός μου και ο δικός σου δεν μπορεί, μια σχέση θα την έχουνε
Η Λήδα κοιμάται την... Ανησυχούμε. Τίποτα δεν ακούγεται, μια νύχτα όπως όλες οι άλλες (αέρα έχει αλλά αλίμονο είχε και άλλες φορές στα 9 προηγούμενα χρόνια). Πάει λίγη ώρα τώρα που δεν έχει φωνάξει. Ελπίζω να ησυχάσει...Η μικρή είναι ήσυχη; Μήπως ακούς μουσική;
*εντελώς!Το ίδιο θα ένιωθα κι εγώ αλλά ας μην πηγαίνει το μυαλό μας στο κακό. *Μαμαδίστικα κουσούρια :) Όλα καλά θα είναι, μην ανησυχείς.** Όπως κατάλαβα ησύχασε πλέον.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας