Φροντίδα Ο Μαξ δεν ταραζεται πλεον

antonis1998

PB New Member
Εγγραφή
1 Σεπ 2015
Μηνύματα
59
Πόλη
Πειραιάς
γεια σας παιδια. Ηθελα να μοιραστώ μαζι σας την χαρα μου, εδω και μερες προσπαθω να τον εξημερωσω με βασει καποια βιντεο στο youtube και καποια αρθρα π εχω διαβασει απο εδω περα, και σημερα παρατηρησα οτι δεν ταραζεται οταν βαζω το χερι μου στο κλοουβι ανευενει στο δαχτυλο μου και τον βγαζω εξω απτο κλουβι ενω ειναι πανο στο οδαχτυλο κατι που δεν το ειχε ξανακανει. Για πρωτη φορα τον χαϊδεψα σημερα πανω απτο κεφαλι γιατι οσες φορες το εκανα ταραζοταν και δεν καθοταν και πεταγε. Πλεον εχω καταλβει οτι δεν με φοβαται οσο στις αρχες και πως εχει αρχισει να καταλαβενει πως δεν ειμαι απειλη για αυτο. Στις επομενες μερες θα τυ παρω μια τεραστια ζευγαρωστρα πρεπει να ειναι γυρω στα 70χ 40 χ35 την βρηκα και σε πολυ καλη τιμη μολις 15 ευρο, του απολυμανα με τον τροπο που μου μαθατε καποια ξυλα π βρηκα απο νερατζια ( για αρχη γιατι σκοπευω να του βρω καλυτερα γιατι αυτα ειναι λιγο μικρουλια) αυτα ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας παιδια :) και χωρις τις συμβουλες σας κυριως δεν θα ειχα φτασει ως αυτο το σημειο και ειναι μονο η αρχη :) ευχαριστω πολυ παιδια :) αα και ξεχασα να πω πως βρηκα καποιον π εκτρεφει budgie και μ φενεται καλος 🙂 και σκευτομαι να του παρ ω και μια θυλικια να κανει απρεα μετα απο καποιο καιρο 😉 ευχαριστω πολυ παιδια :)
 

Συνημμένα

  • 11998229_1049618098406523_911691368_n.webp
    11998229_1049618098406523_911691368_n.webp
    55,2 KB · Προβολές: 69
Πολύ καλή εξέλιξη Αντώνη. Είχες πολύ γρήγορα αποτελέσματα με τον παπαγάλο σου. Και σίγουρα με τον καιρό θα δεθεί πολύ περισσότερο μαζί σου αν του αφιερώνεις αρκετό χρόνο. Με το καλό να δεχθεί και το ταίρι του!
 
Εφοσον κανατε την αρχη και εχεις διαθεση και ασχολεισαι μαζι του, μερα με τη μερα θα βελτιωνονται τα πραγματα! Ειπαμε, η υπομονη ειναι αρετη!
 
Στη φωτο στην αριστερη πλευρα του χαλινου φαινεται λιγο καφε σαν... Εξογκωμα να το πω μπορει να ειναι η ιδεα μου μπορει να ειναι απο τη φωτογραφια για βγαλε μια καλυτερη
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Στη φωτο στην αριστερη πλευρα του χαλινου φαινεται λιγο καφε σαν... Εξογκωμα να το πω μπορει να ειναι η ιδεα μου μπορει να ειναι απο τη φωτογραφια για βγαλε μια καλυτερη

Πράγματι, έτσι δείχνει. Πόσο καιρό έχουν διαφορά μεταξύ τους αυτές οι λήψεις φωτογραφιών Αντώνη;
tinypic-no-longer-available.jpg
 
1 βδομαδα με αγχωσαται :3 αλαλ δεν ειναι τυποτα η φωτογραφια φταιει μολις το κοιταξα :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Back
Top