Γενικά Ο Ρίο το budgie μας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ria
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

ria

PB Member
Εγγραφή
3 Οκτ 2008
Μηνύματα
77
Πριν λίγο καιρό ήρθε στα χέρια μας ο Ρίο..Δεν είναι ταισμενος στο χέρι αλλά μας εμπιστεύτηκε από την δεύτερη κιόλας μέρα.. Ήδη έχει ξεκινήσει να προσπαθεί να πει το όνομα του.. Μετά από πολλά χρόνια χωρίς budgie μου φαίνεται πραγματικά περίεργο που έχουμε τον μικρούλη. Γενικά λόγω πίεσης χρόνου δεν μπαίνω τόσο συχνά στο φόρουμ ώστε να παρουσιάσω και τα υπόλοιπα μέλη (καναρίνια, παραδείσια)
Παρόλα αυτά ήθελα να παρουσιάσω τον Ρίο μιας και έφερε μεγάλη χαρά στην οικογένεια μας..

IMG_20230619_155547.jpg
 
Ο Ριο μας μεγαλώνει μας έχει εμπιστευτεί πλήρως και έχει αποκτήσει τρέλα με τι αλυσίδες και τα βραχιόλια!! Επίσης τρώει κόλλημα με την κόρη μου που την ακολουθεί παντού για κάποιο λόγο λες και είναι σκυλάκι...

.IMG_20230815_172716.webpIMG_20230815_172759.webp
 
Η αλήθεια είναι ότι όλη μέρα κουτσομπολευει.. έχει μάθει κάποια σφυρίγματα και ίσως κάτι από τα καναρίνια. Επίσης κάνει έναν ήχο μερικές φορές σαν ηλεκτρονικό παιχνίδι ( ίσως το ακούει όταν παίζουν τα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού 😂).
Αυτό που έχω ακούσει καθαρά να λέει είναι το όνομα του και το "αγάπη μου".. βέβαια τώρα είναι περίπου 4ων μηνών πιστεύω ότι σιγά σιγά θα τα λέει και πιο καθαρά μιας και συνεχώς του μιλάμε..
 
Back
Top