@myr
Καλημέρα και ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις πληροφορίες σας! Εξαιρετικά βοηθητικές!
- Όχι ο γιατρός αυτός είναι στη Θεσσαλονίκη
Να κάνω ένα update λοιπόν.
-Ξεκινήσαμε τα διάφορα που μας είπε με κάποια διαφορά χρόνου βέβαια,
δεν τα κάναμε όλα μαζί. Με την αντιβίωση που μας πρότεινε, προσωπικά, αν κ άσχετη, δεν είδα κάποια διαφορά
στις κουτσουλιές. Δηλ μου φαίνονται ίδιες.
- Teniazine βάλαμε επίσης
- Την Κυριακή ξεκινήσαμε κ τη θεραπεία με το acaricine. Epithol δεν του βάζουμε, ακριβώς γιατί στρεσαρίζεται πάρα πολύ. Εχθές
βάλαμε τη δεύτερη δόση, κ έχω την αίσθηση οτι καθώς άνοιγα χώρο για να βάλω τη σταγόνα, είδα κάτι πολυ μικρό να κινείται. Μπορεί να έχει συν τις άλλοις και κάποιο είδος ψείρας ας πούμε? Και αν ναι, το acaricine απομακρύνει κ αυτα? Επίσης, σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται απολύμανση και το κλουβί?
Τώρα, στο ράμφος, είμαστε στα ίδια, δεν φαίνεται να έχει γίνει κάτι παραπάνω, ωστόσο, στο μάτι έχω την αίσθηση οτι μεγαλώνει αυτό
που κάνουν τα ακάρεα. Δεν του κλείνει το μάτι βέβαια-είναι στην άκρη. Και θεωρώ πως είναι αδύνατο να του βάλω επιθολ εκεί.
- Από αυτά που μου γράφετε, καταλαβαίνω οτι με το acaricine, θα φύγουν αυτά που έχει κ στο μάτι κ τα υπολειπόμενα στο ράμφος και στα ποδαράκια του, σωστά? Απλά θέλει χρόνο?
Ο γιατρός μας είπε να του κάνουμε την θεραπεία δύο εβδομάδες. Από το δικό σας παράδειγμα, υποθέτω οτι μάλλον θα χρειαστεί παραπάνω?
Σε ότι αφορά την εικόνα του πουλιού, είναι γενικά ευδιάθετο, ειδικά τώρα που βγαίνει καθημερινά στο μπαλκόνι, ξετρελαίνεται.
Χωρίς να είμαι σίγουρη, έχω την αίσθηση οτι ξύνεται ελαφρώς λιγότερο. Επίσης, αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι οτι το μεσημέρι, του χρειάζεται ένας υπνάκος, ένα power nap- και το αναφέρω αυτό για να μου πείτε αν όντως μπορεί να κοιμούνται κ μέσα στη μέρα ή αν δείχνει κάποια εξασθένηση.
Τέλος
@myr , τι να πω για τα πλασματάκια σας...πραγματικά είστε πολυ τυχερή που τα έχετε όλα εκεί μαζί και είναι και αυτά πολύ τυχερά που έτυχαν τέτοια φροντίστρια! Είναι υπέροχα και κουκλιά όλα, πουλιά και κουνέλια!! Είναι συγκινητική η φροντίδα που τους παρέχετε
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας