Αναπαραγωγή Ο ένας από τους νεοσσούς δεν αναπτύσσεται καλά, έχει splayed legs;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Τον εριξε στο πατωμα και τον επεστρεψα στην "μητερα" του... Βασανισμενο πουλακι..
 
Να το ταίσεις εσύ δεν μπορείς; Προσπάθησε! Μπορεί να πεινάει και να σου ανοίξει το στόμα του! Είναι και μεγαλούτσικο δεν νομίζω να έχεις θέμα...
 
Ειμαι σιγουρη οτι θα τρωει.. Αλλα τι να το ταισω; Αυγο με φρυγανια; Ειχα διαβασει πως οι γονεις με το σαλιο τους κατι τους δινουν. Δεν θυμαμαι τι.. Σημερα τα κοιταξα λιγο το πρωι και δεν ξανα πηγα.. Ξυπνησα με πυρετο! Μεσα στο καλοκαιριιι... Καθε χρονο το ιδιο
 
Αριάδνη το καλύτερο θα ήταν να πας να πάρεις κρέμα για νεοσσούς αλλά ξέρω πως δυσκολεύεσαι οπότε κάνε ένα μείγμα μόνη σου... Διάβασε εδώ: Υπαρχει καποια συνταγη κρεμας για νεοσσους καναρινιων; αν δεν έχεις ρυζάλευρο φτιάξε μια κρέμα με αυγό σφιχτό, νερό, μήλο και φρυγανιά. Πόσο ημερών είναι το μικρό; Η θερμοκρασία δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 41 βαθμούς Κελσίου.
 
Βγηκε απο το αυγο το συγκεκριμενο 14.06.. Αρα σημερα 20 ημερων.. Αλλα μοιαζει μικροτερο.. Πολυυυ μικροτερο.. Ειναι γυμνο απο τα φτερα..
 
Βγάλε μια φώτο αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα.. Τάισε το εσύ! Δεν είναι τίποτα! Ειδικά άμα είναι 20 ημερών δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα... Πάρτο εσύ μέσα στο σπίτι να είναι ζεστά αφού δεν έχει φτερά και τάιζε! Με αυτό το πουλάκι θα αναπτύξεις μια πανέμορφη σχέση! Να είσαι σίγουρη! 😉
 
Να συνερθω λιγο εγω και θα τον φερω σπιτι.. Μολις τον φερω θα του βγαλω και φωτο να το δειτε..
 
Άντε μπράβο οπότε παρακολούθηση και δεν κάνεις κάτι προς το παρόν ε;
 
Αν δω και δεν το ταιζει συχνα θα το παρω.. Οι αλλοι σε λιγο θα τρωνε και μονα τους και ευχομαι να δινει στο αλλο περισσοτερη σημασια..
 
Αριάδνη κατ αρχάς εύχομαι περαστικά. Στην αρχή πίστευα ότι είναι άρρωστο και δεν το τάιζαν αλλά με αυτά που λες το συμπέρασμα είναι ότι λόγο του ότι είναι το μικρότερο από τα αδέλφια του το ταΐζουν τελευταίο οι γίνεις και γι αυτό τρώϊ λιγότερο. Εκτίμηση άδικη μου είναι ότι θα μεγαλώσει κανονικά. Πάντα βέβαια υπό παρακολούθηση όπως έγραψε και η Μαρία
 
Ναι είμαι λίγο καλυτερα.. Κάθε καλοκαίρι το ίδιο μου συμβαίνει.. Με τις αμυγδαλές μου...
 
Περαστικά, πριν απ' όλα. Η γνώμη μου είναι οτι αυτό το πουλάκι έχει προβλήματα απο το αυγό. Η εκκολαπτική περίοδος του ήταν προβληματική σε σχέση μάλλον με την θερμοκρασία. Σαν έμβριο δεν αναπτύχθηκε φυσιολογικά και εξακολουθεί και τώρα να έχει πρόβλημα. Σ' αυτές τις περιπτώσεις κάποια βασικά όργανα υπολειτουργούν. Είναι συγκινητική η προσπάθεια που κάνει για να ζήσει. Η μόνη βοήθεια που μπορείς να προσφέρεις είναι το συχνό τάισμά του με κρέμες του εμπορίου και η διαβίωσή του σε πολύ ζεστό περιβάλλον (32-36 β κελσίου δεν είναι άσχημα) τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσει πλήρες πτέρωμα.
Υ. Γ Η κρέμα να είναι αρκετά ρευστή (πολλά υγρά) και το τάϊσμα συχνό και απο λίγο. Σταδιακά οι ποσότητες να γίνονται μεγαλύτερες αλλά τα γεύματα κάπως πιο αραιά. Η υγρασία του μείγματος να είναι σταθερή.
 
Για να γινεται αυτο θα πρεπει να ειμαι συνεχεια σπιτι.. Δεν θα ηταν καλυτερα να το ταιζα ΚΑΙ εγω;
 
Για να γινεται αυτο θα πρεπει να ειμαι συνεχεια σπιτι.. Δεν θα ηταν καλυτερα να το ταιζα ΚΑΙ εγω;

Αν δεν γίνεται αλλιώς; Φυσικά θα πάς σ' αυτή την λύση. Απλά δεν θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο και θα στηρίζεσαι στο πόσο σωστά ταίζει η παραμάνα του.
 
Back
Top