Αγορά Ο αγαπημενος Τουιτι

blackholesun

PB Member
Εγγραφή
25 Αυγ 2009
Μηνύματα
312
Πόλη
Πειραιάς
Υστερα απο 7 ολοκληρα χρονια καθημερινης φροντιδας του (ιου) μου δυστυχως ηρθε μια στιγμη της ζωης μου και αποφασισα. Οτι πρεπει να τον δωσω για καλυτερη ζωη προς αυτου.
δυστυχως πλεον απο τον καινουργιο χρονο θα δουλευω πανω απο 12 ωρες και κατα 90% θα φυγω εξωτερικο ( dubai) για σιγουρα 2 χρονια. Ο tweety μεχρι στιγμης μεχρι και σημερα ειχε ολη την αγαπη και ολο το ενδιαφερον απο μενα... εχω φαει απειρες ωρες μαζι του... ειναι πραγματικα ενας μικρος ανθρωπακος... και ο ενδιαφερομενος/η θα καταλαβει μολις τον συναντηση ποση αγαπη κ στοργη του εχει δωθει.
Φυσικα θα γινει αυστηρη επιλογη του μελλοντικου ιδιοκτητη.Με τα ζωα δεν παιζουμε... Οταν αποδεχομαστε ενα ζωο ΕΙΜΑΣΤΕ υποχρεωμενοι να το τιμησουμε και να το προσεξουμε ακομη και μια ολοκληρη ζωη. Τονλεω αυτο γιατι εχω δει πολλα με τα ματια μου πιστεψτε με.
Οποτε οταν τον δωσω θελω να ξερω οτι θα ζησει το ιδιο εξισου οπως με εμενα.
 
Κρίμα που θα τον αποχωριστείς ☹ πολύ σωστά το χειρίζεσαι εύχομαι να βρεις την καλύτερη αναδοχή για τον αγαπημένο σου και σ' εσένα καλές γιορτές και καλή τύχη!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Frania
Δεν ηταν καθολου ευκολη η αποφαση πιστεψε με...
αυτο που με. Προβληματιζει ειναι το ποιος θα ειναι ο νεος του ιδιοκτητης. Θελω πραγματικα να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
 
Έχεις δίκιο σε καταλαβαίνω. Πλησίασες παιδιά που ξέρεις πως είναι καλοί φιλόζωοι μήπως κάποιος μπορεί και θέλει να το υιοθετήσει;
 
Ο μονος που γνωρισα ειναι ο Δημητρης που εχει τον ζακο. Αν μπορουσε να τον κρατηση θα ημουν πολυ χαρουμενος. Δεν ξερω κανεναν αλλο. Ο Δημητρης ειναι πραγματικα φιλοζωος με ανθεκτικοτητα αναλοιωτη στον χρονο. Αλλα φυσικα εχει τον αγαπημενο ζακο του. Ειμαι της γνωμης να εχεις παντα 1 ζωο οτιδηποτε κ αν ειναι.
Για να εχεις πραγματικη αφοσοιωση κ καθαρο μυαλο μονο για αυτο.

ευχαριστω πολυ.
οποιος θελει να εποικινωνησει απλα με παιρνει τηλ. Δεν θελω να φανω ρατσιστης προς θεου, αλλα προτιμω να το παρει αντρας, εχω δει καλυτερη συμπεριφορα στα ζωα απο τους αντρες παρα με τις γυναικες. Συγνωμη π το λεω κ παλι ισως ετυχε η δικη μ εμπειρια κ εζησα, ειδα μαλλον αναλογες καταστασεις.
 
ειναι πολυ ομορφος ο μικρουλης σου μακαρι να μπορουσες να τον παρεις μαζι σου αλλα μαλλον δεν γινεται ε;
ευχομαι να βρεθει ενας ανθρωπος πανω απο ολα που μπορει να προσεχει το πουλακι σου οπως εσυ
 
σωτηρη αν δεν εχεις βρει μπαμπα για το κουκλι σου θα το ηθελα πολυ. Ειμαι αρωστος με τα παπαγαλακια εχω ενα ζευγαρι Lovebird ενα κοκατιλ και ενα uπερβολικα ημερο Lovebird to Σταυρο. Μενω και γω πειραια και μπορουμε να τα πυμε απο κοντα.
 
Εύχομαι το πουλάκι να είναι χαρούμενο όπου πάει και να τύχει της ίδιας φροντίδας και αφοσίωσης. Είδα βιντεάκι, έχεις κάνει πραγματικά δουλειά, είναι σαν ανθρωπάκος.
 
Ετσι οπως περιγραφεις την κατασταση ακουγεται η σοφοτερη αποφαση για το πουλακι Σωτηρη! Ευχομαι να βρεθει ο ανθρωπος που ονειρευεσαι να το αναλαβει. Εγω θα εβαζα ως προυποθεση να μπορω να το βλεπω οποτε ειμαι εδω και θελω. 😉
 
Ο τουιτυ σε κανενα 2.3 μηνες μαλλον θα δωθει τελικα.στην Ιωαννα παιδια καθοτι την ξερω αρκετα καλα και την εμλιστευομαι 110% σας ευχαριστω πολυ.
αφιερωνω κ ενα κομματακι καινουργιο μολις το εβγαλα ->
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
πολύ καλή επιλογή η Ιωάννα Σωτήρη, μπράβο! Ωραίο το κομμάτι και ωραία επιλογή γυναικείου τύπου στο βίντεο κλιπ :)
 
αποχωριζεσε ενα φιλο αλλα ξερεις κατι πολυ βασικο πως παει καπου που θα παρει αγαπη.ζηλευω πραγματικα την Ιωαννα που θα παρει ενα τοσο γλυκο ζωακι:)
 
Σωτηρη μου σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για την επιλογη σου προς το προσωπο μου. Ακομα και γνωμη να αλλαξεις εγω και μονο που το ανακοινωσες και το ειπες ειμαι ευτυχισμενη:)
Να εισαι σιγουρος πως θα το αγαπω οσο τον Πριμακο μου και οποτε μα οποτε θελεις ερχεσαι τον βλεπεις ή τον παιρνεις πισω.
 
πραγματικα εχω παθει πλακα με τους περισσοτερους απο σας πιστευα πως μονο εγω εχω τετοια τρελλα με τα πουλακια αλλα και ολα τα ζωακια λιγο-πολυ αλλα εσεις κριβετε ατελιωτη αγαπη για αυτα πραγματικα νιωθω πανεμορφα οταν σας γραφω ή διαβαζω κατι απολλα που γραφετε ειστε υπεροχοι.
 
Με το καλό! Είμαι σίγουρη πως θα ξεκινήσει μία καινούργια σχέση με μπόλικη αγάπη! :D Μπράβο και στους δυο σας! Καλή αρχή θα ευχηθώ!
 
πραγματικα εχω παθει πλακα με τους περισσοτερους απο σας πιστευα πως μονο εγω εχω τετοια τρελλα με τα πουλακια αλλα και ολα τα ζωακια λιγο-πολυ αλλα εσεις κριβετε ατελιωτη αγαπη για αυτα πραγματικα νιωθω πανεμορφα οταν σας γραφω ή διαβαζω κατι απολλα που γραφετε ειστε υπεροχοι.
Μαρκο για χρονια μιλουσαμε μεσα σε αυτη την ομαδα για τους αγαπημενους μας φιλους, αν κοιταξεις παλαιοτερα ποστ θα διαβασεις για τις αγωνιες μας,τις τρελες μας.. Εδω μεσα μαθαμε πολλα πραγματα για τα φτερωτα φιλαρακια μας. Η αγαπη υπηρχε αλλα και θα υπαρχει! Μεινε εδω και οι γνωσεις σου θα σε βοηθησουν σε πολλα-αχρειαστες να ειναι βασικα :D
 
Με το καλό! Είμαι σίγουρη πως θα ξεκινήσει μία καινούργια σχέση με μπόλικη αγάπη! :D Μπράβο και στους δυο σας! Καλή αρχή θα ευχηθώ!
Ευχαριστουμε! Η αληθεια ειναι πως τα ringneck ειναι απο τα αγαπημενα μου ειδη, δεν ξερω αν θυμαστε τι ειχα τραβηξει με τον γιουτζι που μου εφυγε και τον επιασαν δυο τετραγωνα παραπανω και ποτε δε μου τον εδωσαν πισω...
 
Back
Top