Και φουλ δραστήριος επίσης Κουκλάκι!Δεν είναι κούκλος;❣
Και φουλ δραστήριος επίσης Κουκλάκι!Δεν είναι κούκλος;❣
Γιατί;Δεν μπορώ να το δω :/
Πιο φουλ δεν γίνεται Ειρήνη!Και φουλ δραστήριος επίσης Κουκλάκι!
είναι μωρέ το μικρούλη μουΠολυ καλος!
είναι επειδή θέλει να έρθει πάνω μου και έρχεται προς εμένα..κοίτα εγώ δεν είχα άλλο παπαγάλο έξω από το κλουβί κ δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ή όχι... συνήθισα μάλλονΒάσω μήπως κατά λάθος του έδωσες καφεΐνη; Πολύ υπερκινητικό τον βλέπω! Τι καλός που είναι!
Ε... Βεβαια αυτοκολλητοι σε ευχαριστώ πολύ Αμβροσιε για τα καλά σου λόγιαΒάσω, τώρα είδα το βίντεο σας! Εντυπωσιάστηκα με την σβελτάδα και την ευελιξία του! Φοβερός! Και πάντα ξαποσταίνει στην μαμά του!
Καλα απο περιεργεια αλλο καλο @Sissy μου ακόμα και το φαγητό αν μπορούσα να μας το πάρει από το στόμα. καλός δεν είναι;Έχω την εντύπωση πως ο Jimάκος δείχνει περιέργεια, σαν να θέλει να επεξεργαστεί το τηλέφωνο-κάμερα;
Να τον χαίρεσαι Βάσω μου, κουκλάκι είναι!
Λόγω κούρασης από το πολύ πέταγμα αλλά κ η πτερορροια το έχει ρίξει το μικρό μουΤον έστειλες να ψηφίσει Βάσω; Λίγο πεσμένο τον βλέπω
Μωρέ Αμβρόσιε και πάλι είναι τόσο γλύκας! Ευχαριστώωω,Καλησπέρα Βάσω! Είχαμε μέρες να δούμε τον Jim! Με το καλό να ολοκληρωθεί η πτερόρροια του για να γίνει ξανά ενεργητικός και ζωηρός όπως τον ξέρουμε! ✌
Δεν είναι; Γιωργο; Είμαι χαζοπαπαγαλομαμα το ξέρωΜια σταλίτσα... Τι γλουκούλικο παιδάκι είναι αυτό;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας