Και φουλ δραστήριος επίσηςΔεν είναι κούκλος;❣![]()
Και φουλ δραστήριος επίσηςΔεν είναι κούκλος;❣![]()
Γιατί;Δεν μπορώ να το δω :/
Πιο φουλ δεν γίνεταιΚαι φουλ δραστήριος επίσηςΚουκλάκι!
είναι μωρέ το μικρούλη μουΠολυ καλος!
είναι επειδή θέλει να έρθει πάνω μου και έρχεται προς εμένα..Βάσω μήπως κατά λάθος του έδωσες καφεΐνη; Πολύ υπερκινητικό τον βλέπω!Τι καλός που είναι!
Ε... Βεβαια αυτοκολλητοιΒάσω, τώρα είδα το βίντεο σας! Εντυπωσιάστηκα με την σβελτάδα και την ευελιξία του! Φοβερός! Και πάντα ξαποσταίνει στην μαμά του!![]()
Καλα απο περιεργεια αλλο καλο @Sissy μου ακόμα και το φαγητό αν μπορούσα να μας το πάρει από το στόμα. καλός δεν είναι;Έχω την εντύπωση πως ο Jimάκος δείχνει περιέργεια, σαν να θέλει να επεξεργαστεί το τηλέφωνο-κάμερα;
Να τον χαίρεσαι Βάσω μου, κουκλάκι είναι!
Λόγω κούρασης από το πολύ πέταγμα αλλά κ η πτερορροια το έχει ρίξει το μικρό μουΤον έστειλες να ψηφίσει Βάσω; Λίγο πεσμένο τον βλέπω![]()

Μωρέ Αμβρόσιε και πάλι είναι τόσο γλύκας! Ευχαριστώωω,Καλησπέρα Βάσω! Είχαμε μέρες να δούμε τον Jim! Με το καλό να ολοκληρωθεί η πτερόρροια του για να γίνει ξανά ενεργητικός και ζωηρός όπως τον ξέρουμε! ✌![]()
Δεν είναι; Γιωργο; Είμαι χαζοπαπαγαλομαμα το ξέρωΜια σταλίτσα... Τι γλουκούλικο παιδάκι είναι αυτό;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας