Ωραίος ο νέος και οχι και πολυ τζαναμπέτης με το φαγητό όπως κάτι άλλοι ονόματα δε λέμε Ερνέστο δε θίγουμε.
Καλά με το yoyo τρελαίνεται για πολύ παιχνίδι...Παίζει και με το yoyo τώρα Βάσω;
Σαν μικρό μπλε ζελεδακι είναι. Πρόσεξε μην το φας καμία μέρα.
Άντε βρε του έχω μπρόκολο του Ηρακλή δεν του αρέσει καν το κεχρίΚαλά δεν ντρέπεσαι Βάσω; Στον Τζιμακο του έχεις ένα ολόκληρο τσαμπι κεχρί και στον Ηρακλή ούτε ένα σποράκι; Τι διακρίσεις είναι αυτές;
Μωρέ και τρεις το άφησα ούτε να το.φτύσει σου λέω ...ότι άλλο το τρώει κεχρί με τίποτα...Άφησε του το 2 μέρες στο κλουβί να το συνηθίσει και θα δεις σε ποιόν δεν του αρέσει. Πάντως ο Τζιμακος είναι μια γλυκά!
Και να΄ταν μόνο αυτό Γιάννη... Δες πως κρατάει σε απόσταση τον Ηρακλή, ενώ με τον Τζιμάκο όλο...μου ξου ξου είναι!Καλά δεν ντρέπεσαι Βάσω; στον Τζιμακο του έχεις ένα ολόκληρο τσαμπι κεχρί και στον Ηρακλή ούτε ένα σποράκι; Τι διακρίσεις είναι αυτές;
Και να΄ταν μόνο αυτό Γιάννη... Δες πως κρατάει σε απόσταση τον Ηρακλή, ενώ με τον Τζιμάκο όλο...μου ξου ξου είναι!
ΣωστόςΓιάννη! Το χρήσιμο, το εννοώ! Μια χαρά βλέπει και καταλαβαίνει ο Ηρακλής
Ε βέβαια. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ημέρα Σισσυ! Στον Τζιμακο του φτιάχνει κάθε μέρα σαλάτες με διάφορα και τον Ηρακλή τον ξεπεταει με ένα μπρόκολο. Έτσι δημιουργούνται τα παιδικά τραύματα
Καλύτερη δεν γίνεταιΤέλειος καφές, τέλεια παρέα!
Μωρέ παιδιά ο Ηρακλής τα έχει βρει με τον άντρα μου... Θα σας βάλω μια μέρα να δείτε τι κόλπα του κάνει του ανοίγει τα φτερά λες κ θέλει να τον αγκαλιάσει, χωρίς υπέρβολες όμως, άλλος τον καθαρίζει κ άλλος τον ταιζει και άλλον αγαπάειΚαι να΄ταν μόνο αυτό Γιάννη... Δες πως κρατάει σε απόσταση τον Ηρακλή, ενώ με τον Τζιμάκο όλο...μου ξου ξου είναι!
Η καλυτεροτερηΗ καλυτερη παρεα για καφε!
Έχεις δίκιο Σίσσυ μουΣε ευχαριστώωω για την παρατήρηση... Είναι ο Σταυρουλης να μου τον φυλάει από το κακό το μάτιΤυχερός ο Τζιμάκος!
Βάσω μου, κόψε το σχοινάκι πιο κοντό και κάνε έναν κόμπο στο τέλος, εκεί που ξεφτίζει.
Είναι επικίνδυνο να μπλεχτεί ο μικρούλης
View attachment 64188
Αχ τώρα κατάλαβα ποια λες βρε Γιώργο... Ναι παίζει κάνει κούνια αλλά προτιμά το άλλο με τις τρεις μπαλιτσεςΤέλειος!
Μ αυτή τη μπάλα παίζει; Τη σχοινενια..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας