Ειναι τοσοσ φαγανουλης πού για να φάμε πρέπει να είναι στο κλουβί του και εκτός τα νεύρα που έχει όταν εμείς συνεχίζουμε το φαγητό αφού μας παίρνει τα αυτιά για να μας εκδικηθεί τρώει κι εκείνος τα σποράκια του...Τι καλός!
Τάχει τα πιασιματάκι του πάντως
Ειναι κουκλάκι το γλυκάκι μουΚάθομαι με το Σπύρο και του έδειξα τη φωτό του Τζιμάκου και έκανε χου χου......ζήλεψε το ζωντανό χρώμα ο γκριζάκος.
Ανέστη ότι να ναι σου λέω... Άσε τι μας βρήκε αφού όταν τον έχω έξω κ πεινάω τρώω μόνο φρούτα κ καρότα αφού εκτός ότι είναι κολλημένος συνέχεια πάνω μου ότι και να κάνω Δεν τολμάω και να φάω κάτι χωρίς να φάει κι αυτός.Ωραίο και φαγανό μπουμπούκι! Δεν τη στεναχωρεί τη μαμά του.
Είναι γλυκά! Φτου φτου! Να το χαίρεσαι που τρωειιι!
Είναι πανέμορφοος! Μια σταλιτσα! Φτου φτου!
Για αυτό το λόγο ανέβασα τη φωτογραφία... Δεν είναι για ρουφηχτά φιλάκιαΒάσω, τι κουκλάκι είναι τούτο;
(Βλέπω ότι και το κουβερτάκι του είναι ασορτί με τα χρώματά του)
Ειναι ο ατιμοςOmorfoulis όνομα και πράμα!
Για φάγωμα ΓιάννηΚουκλάκι ζωγραφιστό!
Μία σταλιά ζουζουνακι ΓιώργοΚουκλάκι οκ...
Νυσταγμένος... Κουράστηκε από τις πτήσειςΑγουροξυπνημενος ειναι στις φωτο ο Μητσαρας;
Ναι μωρέ το μικρούλι μουUser23658 είπε:Σαν λουτρινο παιχνίδι είναι!
Ειναι γλύκαςΕίναι πανέμορφοος! Μια σταλιτσα! Φτου φτου!
Τι να κάνω βρε Γιάννη, ασε... Πολύ τρέξιμο...Ολόκληρος άντρας έγινε ο Τζιμάκος. Άντε και με μια καλή νύφη τώρα.
Φυσικά και μας έλειψε τόσο αυτός όσο και εσύ Βάσω.
Ειναι όμορφο το αγόρι μου Αντώνη...Πω πω πω ομορφιες ο Μητσαρας!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας