fortunatos
PB Known Member
Ακροβατική επίδειξη ομορφιάς.
Ακροβατική επίδειξη ομορφιάς.
Μάλλον απόπειρα αυτοκτονίαςΑκροβατική επίδειξη ομορφιάς.
Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου Βάσω μου. Και τα φιλάκια αναγκαστικά της τα δίνει από φόβοΑχχχ! Καημένε μου Σαχαμπ! ️️️
Εγω βλεπω τον Μικυ ναχει δει στα κρυφα Πετρουνια και γυμνάζεται για τους επομενους Ολυμπιακούς
View attachment 66762View attachment 66763
Αχου ωραία συνάντησηΟ Λίνκ και η Ίνα ήρθαν να γνωριστούν με τον Μίκυ
Αχου ωραία συνάντηση
Να σου πω, και στη δική σας περίπτωση η μικρή έχει το πάνω χέρι; Διστακτικό τον βλέπω τον λεβέντη.
Στην Τουρκία Κυριακή και yeni rakı πάνε μαζί και τα τουρκόπουλά μου κρατάνε τις παραδόσειςΠλάκα πλάκα ένα ούζο τώρα είναι ότι πρέπει. Κουκλια και τα δύο.
Ζήλεψε κι ο άλλος και έγινε γκριζακος;
Ζήλεψε κι ο άλλος και έγινε γκριζακος;
Βλέπω τη φωτογραφία με ήλιο και δε διακρίνω καθαρά :)
2 Μίκυ βλέπω :)
Εγώ πάλι τους βλέπω και τους δύο γαλάζιους μάλλον φταίει ο φωτισμός!Και εγω στην αρχη κολλησα αλλα μετα ειδα το μπλε μαγουλακι!
Αντροπαρεα βγαίνουν κάθε μέρα αφού η κοπέλα του σπιτιού μας βγηκε φεμινίστριαΑντροπαρεα βγήκανε σήμερα; :)
Πως το καταφέρνετε. Ασχολούμαι όλοι μέρα μαζί του και δεν κάνει τίποτα;Ο μπεμπουλης μου άρχισε να μιλάει
Πρώτη φορά πριν λίγες μέρες και πάλι σήμερα. Φυσικά άρχισε με μια διαταγή : "κάτω κάτσε κάτω". Με όποιον δάσκαλο καθίσεις...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας