Γεια σου Πεπερρρρρρρρρ!
Βασιλια σε εχει η μανα σου!
Φτου σου παιδι μου!
Κατσε να αλλαξει και φτερακια να φανει καλα η μεταλλαξη του και θα ειναι κουκλος
Μεγεια Πιπερακοο! Χαιρόμαστε που σε βλεπουμε ξανα!Σημερα εχει ρεποο η μαμααα κ μου πηρε καινουργια παιχνιδια :)κοιταχτεεεεε
Μου πηρε κ παρκακι ξυλινο να παιζωωω ολη μερα κελαηδαωωω κ οταν μου δινει η μαμα κεχρακι προσπαθω να μηλισω απο τη χαρα μουυυφαγαμε κ αυγοτροφουλααα και γλυστριδουλααα αφουυυ περναμε πτεροροιααα πρεπει να τρωμε καλααα να ημαστε γεροιιι:Dτα καναμε ολα χαλια βεβαια ημαστε κ τσαπατσουλιδες χιχιχιχιχ ειμαι ενα ευτυχισμενο ζωηρο κ γλυκο μωροο:)
![]()
Ιχχχχ καλως ηρθατεεε επιτελους μας λειψατεεεεε ντεεεεεεε περιμενουμε νεαααΜεγεια Πιπερακοο! Χαιρόμαστε που σε βλεπουμε ξανα!
Επιστρεψαμε κι εμεις και θα τους βαλω να μου παρουνε κι εμενα καινουριο παρκάκι![]()
Καλημέρα σας! :DΚαλημερουδιαα εμεις εδω παιζουμεεεεε
Καλημέρα σας! :D
Το γουρουνάκι δεν τον φοβίζει που είναι 8 φορές το πεπερόνι;![]()
Αλικακιιι μουυυΚαι καλή του όρεξη! Έχει την καλύτερη μανουλα! :D
Για μένα καλύτερα να το βάλεις να είσαι σίγουρη.. Αλλά γιατί δεν βάζεις στο μείγμα και αυγό?Να σε ρωτησωω το υπολοιπο μιγμα δν θελει ψυγειο ε;βοτανα ειναι μονο η θελει;
Εχω κ ξεχωριστο με αυγο που θα το ανανεωνω πιο γρηγορα κ δν μενει στο κλουβι μονιμα..Για μένα καλύτερα να το βάλεις να είσαι σίγουρη.. Αλλά γιατί δεν βάζεις στο μείγμα και αυγό?
Τα λογια ριναι περιτα, απλα με κατατρομαξε η μικρηΧρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας