Γενικά Ο Zippo ένα πράσινο parrotlet

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Panos78
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Φίλος που βρήκε και αυτός την αγγελία και μιλήσανε έδειξε τουλάχιστον σωστός.Αν είναι ο ίδιος που μάλλον είναι αφού είναι στη Νέα Ιωνία.Ακόμα δεν πήγε ο φίλος από εκεί αλλά έδειξε πρόθυμος να αγοράσει. Πολύ ωραίο παπαγαλάκι μη σου πω ψήθηκα και εγώ να πάρω :)
Να σου ζήσει.
 
είναι του ιδίου με άλλο τηλ. Μπίζνα.
Αυτό πως το ξέρεις; Μάλλον για άλλο άτομο πρόκειται αλλά αν ξέρεις κάτι καλό θα ήταν να μας το πεις. Ο συγκεκριμένος που λέει ο Πάνος έχει μόνο για parrotlets. Ο φιλοππάπου δεν έχει parrotlets σε κουβέντα που είχε φίλος μου μαζί του τηλεφωνικά.Αυτός από Ν.Ιωνία ίσα ίσα που θέλει να πας στο χώρο του να δεις τα πουλιά από κοντά που είναι συν για μένα. Ξαναλέω αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω πες μας να ξέρουμε.
 
Η αλήθεια είναι πως δεν το γνωρίζω απο πρώτο χέρι μιας και δεν έχω αγοράσει ποτέ απο αγγελίες ιδιωτών. Αλλά μου το είπε κάποιος στην κουβέντα γύρω απο τις αγγελίες πως γνωρίζει τον "Φιλοπάππου" και τη γυναίκα του και τις 500 αγγελίες τους. Ίσως να πρόκειται για άλλο άτομο απο Ν.Ιωνία αν και το τηλ αυτό αν ανοίξεις τη Χ. Ευκαιρία θα το βρεις και σε αγγελίες με άλλα είδη πουλιών. Αυτό το κοίταξα πριν το γράψω εδώ. 😉
 
Back
Top