Τυχερό το Λυδάκι τυχερο και το Πεπερονι! Τυχερο και το Λενακι μας!
:D
Και εγω αυτα περιμενω!Ps. Περιμενω Πεπεροληδακομπεμπακια!️️️

Και εγω αυτα περιμενω!Ps. Περιμενω Πεπεροληδακομπεμπακια!️️️
Τυχερό το Λυδάκι τυχερο και το Πεπερονι! Τυχερο και το Λενακι μας!
Και εγω αυτα περιμενω!:D
:)Επειδή τα πουλάκια δεν βρίσκονται ελεύθερα στη φύση, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προφυλάξεις. Είμαστε υποχρεωμένοι αφού η Ελένη δεν θέλει μωρά, τουλάχιστον ''τώρα''.Δεν υπαρχει προφυλαξη για τα πουλακια Ελενη ,η φυση θα αποφασισει!:D
Έτσι ακριβώς εκείνη σαν να μην συμβαίνει τίποτα τριγύρωτα χει παιξει ρο Πεπερονι ποια ειναι αυτη που μου κλεβει τη δοξα τον χωρο το φαγητο;. Η αλλη κυρια κλασικη γυναικα "θα σε φτιαξω εγω σιγα σιγα":D
Την πειραζα Σισσυ μου, γι αυτο και εβαλα κ τις φατσουλες!:D:)Επειδή τα πουλάκια δεν βρίσκονται ελεύθερα στη φύση, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προφυλάξεις. Είμαστε υποχρεωμένοι αφού η Ελένη δεν θέλει μωρά, τουλάχιστον ''τώρα''.
Αλλά για σκέψου το και αλλιώς Τάκη μου, πόσα μωρά θα έπρεπε να θέλει, εφόσον (θα) αφήναμε τα πουλάκια στην τύχη τους χωρίς προφυλάξεις;
Τις οποίες προφυλάξεις μπορούμε εύκολα να πάρουμε αφού τα κρατάμε σε κλουβιά και ούτως ή άλλως τους έχουμε ήδη ''αλλάξει τη φύση'';)
Η λιτή διατροφή, τα μπανάκια, η διάρκεια του φωτός ανά 24ωρο, είναι προφυλάξεις που μπορούν πολύ εύκολα να παρθούν και είναι υποχρέωση μας (από τη στιγμή που δεν θέλουμε γέννες-αυγά-πουλιά).
Από εκεί και πέρα βέβαια ''ότι ήθελε προκύψει''.:D
Δια παν ενδεχόμενο Τάκη μου!:D αφού διαβάζει και κάθε καρυδιάς καρύδιΤην πειραζα Σισσυ μου, γι αυτο και εβαλα κ τις φατσουλες!:D
-Κάνε πιο πέρα ρε Λήδα ένα αεροδρόμιο θες για να κοιμηθείς.Μου φαίνεται κρεβατο μουρμούρης ο Πεπερ![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας