Τυχερό το Λυδάκι τυχερο και το Πεπερονι! Τυχερο και το Λενακι μας!
Και εγω αυτα περιμενω! :DPs. Περιμενω Πεπεροληδακομπεμπακια! ️️️
Και εγω αυτα περιμενω! :DPs. Περιμενω Πεπεροληδακομπεμπακια! ️️️
θα σας πακεταρω σε όλους από ένα μετά μη γελάτε :)Τυχερό το Λυδάκι τυχερο και το Πεπερονι! Τυχερο και το Λενακι μας!
Και εγω αυτα περιμενω! :D
:)Επειδή τα πουλάκια δεν βρίσκονται ελεύθερα στη φύση, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προφυλάξεις. Είμαστε υποχρεωμένοι αφού η Ελένη δεν θέλει μωρά, τουλάχιστον ''τώρα''.Δεν υπαρχει προφυλαξη για τα πουλακια Ελενη ,η φυση θα αποφασισει!:D
Έτσι ακριβώς εκείνη σαν να μην συμβαίνει τίποτα τριγύρω μακάρι να τα βρουν μωρε Κ μια μέρα να ανταλλάζουν τρυφερά χαδακια μεταξύ τουςτα χει παιξει ρο Πεπερονι ποια ειναι αυτη που μου κλεβει τη δοξα τον χωρο το φαγητο;. Η αλλη κυρια κλασικη γυναικα "θα σε φτιαξω εγω σιγα σιγα":D
Την πειραζα Σισσυ μου, γι αυτο και εβαλα κ τις φατσουλες!:D:)Επειδή τα πουλάκια δεν βρίσκονται ελεύθερα στη φύση, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προφυλάξεις. Είμαστε υποχρεωμένοι αφού η Ελένη δεν θέλει μωρά, τουλάχιστον ''τώρα''.
Αλλά για σκέψου το και αλλιώς Τάκη μου, πόσα μωρά θα έπρεπε να θέλει, εφόσον (θα) αφήναμε τα πουλάκια στην τύχη τους χωρίς προφυλάξεις;
Τις οποίες προφυλάξεις μπορούμε εύκολα να πάρουμε αφού τα κρατάμε σε κλουβιά και ούτως ή άλλως τους έχουμε ήδη ''αλλάξει τη φύση'';)
Η λιτή διατροφή, τα μπανάκια, η διάρκεια του φωτός ανά 24ωρο, είναι προφυλάξεις που μπορούν πολύ εύκολα να παρθούν και είναι υποχρέωση μας (από τη στιγμή που δεν θέλουμε γέννες-αυγά-πουλιά).
Από εκεί και πέρα βέβαια ''ότι ήθελε προκύψει''.:D
Δια παν ενδεχόμενο Τάκη μου!:D αφού διαβάζει και κάθε καρυδιάς καρύδιΤην πειραζα Σισσυ μου, γι αυτο και εβαλα κ τις φατσουλες!:D
-Κάνε πιο πέρα ρε Λήδα ένα αεροδρόμιο θες για να κοιμηθείς.Μου φαίνεται κρεβατο μουρμούρης ο Πεπερ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας