douke-soula
PB Member
είναι δυο πολύ όμορφα πουλάκια και θα γίνουν ταιριαστό και πολύ αγαπημένο ζευγαράκι!
(αυτό το πεπεροπανκόμαλο με ξετρελαίνει :D )
Εγω πιστευω οτι θα γινεις τελεια μαμα! Για το δικο σου μωρακι εννοω!Εδώ λεμε γλυκόλογα στο ληδακι μας :) δυο χαρούμενα πράσινα μπιζελακια:D
To "μαλλί" του Πέπερ είναι παγκόσμια πατέντα, κατοχυρωμένη. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι κομμωτής παγκόσμιας κλάσης.είναι δυο πολύ όμορφα πουλάκια και θα γίνουν ταιριαστό και πολύ αγαπημένο ζευγαράκι!
:D και χωρίς ζελέ εεεε είναι φυσικό μαςείναι δυο πολύ όμορφα πουλάκια και θα γίνουν ταιριαστό και πολύ αγαπημένο ζευγαράκι!
Εμμμ διονυση μας έχουμε κρυφά ταλέντα Κ δν το ξέρουμε.. Κάνουμε Κ επισκέψεις κατοίκων άμα θέλετε ένα κρεπαρισμα ένα κάτι βρε παιδί μουTo "μαλλί" του Πέπερ είναι παγκόσμια πατέντα, κατοχυρωμένη. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι κομμωτής παγκόσμιας κλάσης.
https://community.petbirds.gr/media/Το-παιδι-ισιωνει-και-μπουκλες.19953/
Εγώ το σκέφτηκα (τότε) για να μπλοκάρω τα νεύρα του Μάριου, βλέποντας ''πολλά πουλιά''... Κάτι που κατάφερα, εφόσον σάστισε διότι δεν μπορούσε να τα βάλει με άλλους...τρεις!...Ισως ετσι να ηταν λιγο πιο ευκολα τα πραγματα!
Ένταξη Σίσση μου θα περιμένω .σχολάω πεντέμισι Κ Εγω Κ θα μπω να το συζητήσουμε καλημέρα:):)Καλημέρα! το απόγευμα σου απαντώ Ελένη μου, αυτά που σκέπτομαι για την υπάρχουσα κατάσταση δηλ
... Το θέλω αλλά πως θα πιάσω το ληδακι; Φοβαμαι πολύ *τρομάζει κάθε φορά που της αλλάζω το νερό Κ την τροφή βασικά όσο πλησιάζει το χέρι μου Κ δν θέλω να την τάραξω!meh
Κ επίσης Σίσση μου σκεφτομαι πως αν την βγάλω Κ πάει να πετάξει να κυνηγήσει τον πεπερ που θα πετάει **Κ μου πέσει κάτω ; Θα τρελαθώ
Τότε χρειάζεται να περνά λίγο χρόνο μαζί σου, οι δυο σας, μόνες.. Έστω και για ένα δεκάλεπτο την ημέρα, αν μπορείς βάζε το κλουβί στο άλλο δωμάτιο χωρίς τον πεπερόνι και ξεκίνα προσπάθεια προσέγγισης... Ειναι εμφανές ότι νιώθει ανασφάλεια με εμένα. Και εδώ θα συμφωνήσω με τον Φοίβος θέλει χρόνο να εξικιωθει και μαζί μου νομίζω ..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας