Λοιπον θα ειθελα να σας πω μερικα πραγματα που θελω να κανω και αν τα κανω σωστα. αν κανω κατι λαθος θα παρακαλουσα παρα πολυ οποιος ξερει να σχολειασει. Θελω να ζευγαρωσω τα παπαγαλακια μου τον μαρτιο. λοιπον. στις 10 ιανουαριου θα βαλω oleovita. 1 φεβρουαριου εως 1 μαρτιου διατροφικη προετιμασια. στις 2 μαρτιου βαζω φωλια και ostex. Θα χριαστω να παρω: 1 σουπιοκοκκαλο, 1 πετρα ασβεστιου, 5 κιλα καλη συσκευασμενη τροφη (πειτε μου μια καλη εσεις γιατι πηγα σε πετ σοπ και πηρα ενα κιλο 5ευρω εκτος αν εχει τοσο), oleovita και ostex γιατι τελειονουν, βιταμινι, αυγοτροφη,
συγνωμη αλλα πατηθικε κατα λαθος το κουμπι. σουσαμι και καμια λιχουδια. Θελαω να πω οτι στα φαρμακα olevita, ostex το νερο πρεπει να το αλλαζουμε καθε μερα; Το φαρμακο κραταει 1 μερα ή περισσοτερες; Πειτε μου για λαθη
συγνωμη αλλα πατηθικε κατα λαθος το κουμπι. σουσαμι και καμια λιχουδια. Θελαω να πω οτι στα φαρμακα olevita, ostex το νερο πρεπει να το αλλαζουμε καθε μερα; Το φαρμακο κραταει 1 μερα ή περισσοτερες; Πειτε μου για λαθη