Διαβασε το παρακατω και θα κατανοησεις τη διαδικασια.Μα πως βγεικαν τα αυγα; δεν πρεπει ο αρσενικος να την ζευγαρωνει για να γεμισουν τα αυγα μεσα στην κοιλια της θυλικια και να βγουν;
Μα δεν τα ενοχλο. Μονο καθε δυο μερες κοιταζω για να δω αν εκανε αυγα τιποτε αλλο. Πειτε μου λιγο τις αιτιες που ειναι ασπορα και δεν τα ξανα ενοχλω.
δηλ μπορει να μην ζευγαρωσαν ή μπορει να εχει προβλημα@Myra μου, δεν ρώτησε αυτό, εγώ κατάλαβα πως αφού ζευγάρωσαν μπορεί να είναι άσπορα τα αυγά. Ή αν δεν ζευγάρωσαν πως βγήκαν αυγά.
Κοίτα τα πουλιά ζευγαρώνουν μέσω της τριβής αν είναι άστοχος, μπορεί να τα κάνει άσπορα. Όμως δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα αυτό. Υπάρχουν και τα άλλα ενδεχόμενα που σου έγραψα πιο πάνω, που δεν νομίζω βέβαια. Ξέρεις ηλικίες, γιατί δεν θυμάμαι αν διάβασα. Μήπως δεν είναι και ώριμα ακόμα τα πουλάκια.δηλ μπορει να μην ζευγαρωσαν ή μπορει να εχει προβλημα
Υπάρχουν εδώ https://community.petbirds.gr/forums/Ιδιοκατασκευές-Παρουσιάσεις-Εκτροφείων.21/ πολλά θέματα, ρίξε μια ματιά και αν ξεκινήσεις, άνοιξε θέμα εκεί να σου πουν γνώμες αυτοί που "πιάνουν τα χέρια τους".Πες μου λιγο για αυτοσχεδια κλουβια
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας