έλα όμως που η παπαγαλίνα μου δεν ασχολείται με κανένα παιχνίδι...
Γιατί;
έλα όμως που η παπαγαλίνα μου δεν ασχολείται με κανένα παιχνίδι...
Theodosia εγω ειμαι εναντιος στους καθρεφτες. Πιστευω οτι μονο καλο δεν κανουν...
***Ironia ON****
Theodosia ... kai mia xtaina. Alios ti na kani me to kathreftei an den exei ta kseprakala, gia na sfiaxnei ton afto tou ;
***Ironia OFF***
Alexandros
...Kai ego pira ena eksoteriko stant me tetia ksilakia handmade...tora o dikos mou kathete kai to troei...pantou mikra ksilakia san trimata...5 fores tin imera skoupisma! :D
naso ta parageila na m ta kanei pio mikra giati afta itan 14inches. afti itan i foto p ypirxe sto site:) kai egrafe oti mporis na tou pis diastasis kai na s ftiaksi paromoia alla se poio mikra. nmz einai efkolo na ftiaksis dika s paixnidia! to mono p proipotheti einai meraki kai xronos. p xrono den exw poly! to kalokairi isws :Dαυτά που έβαλε η θεοδοσια ειναι πολυ ωραια αλλα πιστευω οτι δεν ειναι τα καλυτερα για Lovebirds η μικρα παπαγαλακια, κατα τη γνώμη μου ειναι πιο πολυ για μεγαλυτερους παπαγαλους. Τεσπα γνώμη μου αυτη και συμφωνα με το μεγεθος και το ραμφος του καθε ειδους, γιατι αμα δεν μπορει να τα πιασει πως θα παιξει. Τεσπα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας