Ο κτηνίατρος μου ''πάντα'' μου δίνει την αναλογία ώστε να δίνω το φάρμακο στο στόμα του πουλιού, διότι μόνο με αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι πως λαμβάνουν την ακριβή δοσολογία όσες φορές την ημέρα επιβάλεται.Και άρα γιατί δεν αποδίδουν συχνά οι θεραπείες αφού δεν πίνουν το νερό με το φάρμακο.
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σουΠαιδια σας ςυχαριστω πολυ γιατι στιριξι κ τη βοηθεια Ο Σακης δεν τα καταφερε μου το ειχαν πει η γιατροι κ ο Αδαμης κ η αλλοι 2 η εξετασεις δεν θα εδειχναν κατι μετα απο τοσα φαρμακα δυστηχως μερα με τη, ερα χειροτερευε τουλαχιστον ξεκουραστικε τωρα. Τον ειδα αργα κατα της 11κ30 που γυρισα απο δουλεια. Μου ειπαν αν αντεξη απο τα φαρμακα θα καναμε μια εξεταση σε 15ημερες δεν αντεξε ομως. Παλεψε 1.5 μηνα ολοκληρο ενα πουλακι ηρωας. Εφτεξα παρα πολυ με το πουλακι κ δυστηχος εχασα ενα φιλο που δεν μπορεσ να ευχαριστιθο. Δεν ξερω τι να πω κ τι να κανω
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας