Το πουλακι μετα τη Baytril ξανα επεσε απλα η γιατρος μου ελεγε δωσε χρονο στο πουλακι γιατι εχει παρει πολλα φαρμακα. Κ την προηγιυμενη που ξανα πηγα στη γιατρο τα ιδια μου ειπε. Κ μου εδωσ κ παλι μια αντιβιοσι που ειναι για αναπνευστικα αλλα δεν της την εδωσα, γιατι η ιδια η γιατρος μου ειπε οτι δεν εχει αναπνευστικα κ οταν τη ρωτισα γιατι μου εδωσε αυτη την αντιβιοση μου ειπε προλυπτικα κ μου δικαιολογησε οτι ειναι πολυ αερομενο τοφαρμακο μια κουταλια της σουπας σε 5 λιτρα νερο. Αλλα κανονισα με μια αλλη γιατρο για εξεταση κουτσουλιας. Κ τηλεφωνικα που μιλησα με πτηνιατρους που εχετε δωσει πληροφοριες στο φορουμ μου λενε οτι ειναι εξαντλιμενο. Μου ειπανε να δωσο ουλτρα λεβουρ στο φαγητο. Ειναι η 2ημερα που της δινω τπτ δεν αλλαξε. Ειναι κκανα 4ημερο κιματε ολη μερα. Κανω ηπομονη βδομαδες τωρα. Θα κανω μια ακομα οσπου να παρω απαντησης απο την εξεταση που θα στειλω. Αν παλι δεν γινετε κατι,θα παω στο αττικο νοσοκομειο δεν βρισκο αλλη λυση. Επειδη εχει κουτσουλιες στην αμαρα της κ κανει διαροια αλλα δεν ειναι υγρη οπως πριν, λεω διαροια επειδη εχει κουτσουλιεςστην αμαρα, να δωσω υλεκτρολυτες παιδια;3-4 μερες μεσα στη βδομαδα;