Ασθένειες Παπαγαλάκι δεν πίνει νερό εδώ και μια βδομάδα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης karalos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
ενημέρωσε σχετικά με την όραση του πουλιού για να αποκλείσουμε το εγκεφαλικό. Αν είναι εντάξει από αυτό τότε το πουλί προφανώς έχει κοκκιδίωση. κοκκιδια της οικογενείας isospora.spp. Πάρε άμεσα υλικό από τα κόπρανα αυτά που είναι μετά το μεσημέρι σε αρκετή ποσότητα και ζήτα από την γιατρό που πήγες για παρασιτολογική εξέταση για ατοξοπλάσμωση. Αύριο γιατί πρέπει να έχει προχωρήσει η νόσος σε νευρολογικό επίπεδο. μηπως και προλάβης.

Παντα πριν αναψουμε τη σομπα το πουλακι το επερνς κ οταν ελειπα το ειχα στο δωματιο μου. Εντομοκτονο δεν ριξαμε αναθυμιασεις απο τη σομπα δεν εχουμε.στο φως αντιδραι κ γενικα αντιδρα.στο δωματιο μου δεν καπνιζουμε λογο του μικρου. Γενικα απο τοτε που αρωστισε το εχω στο δωματιο μου. Το μονο που φοβαμε απο αυτα που λες ειναι η φασαρια. Αλλα οταν καναμε φασαρια δλδ πεζαμε με τα παιδια αυτο φοναζε ποιο πολυ απο μας κ ητανε χαρουμενο, ειδικα οταν ακουγε τη γυνεκα μου

νερό του δίνεις εμφιαλωμένο αφού έχετε πρόβλημα με το δίκτυο;

Μαρια δεν εχουμε προβλημα με το δυκτιο. Παρολα αυτα του βαζω εμφιαλομενο αλλα το πουλακι φοβατε την ποτιστρα μια μερα εκατσα μαζι του κ δεν την ακουμπαγε καν. Εχω αλλαξη 10 ποτιστρες

αφού δεν έχετε πρόβλημα τότε γιατί μου είπες πως δεν πίνετε το νερό της βρύσης εσείς οι ίδιοι;

άρα δυστηχώς έχουμε θέμα μα αυτό που ανέφερα πιο πάνω. ζήτα τήν συγκεκριμένη εξέταση και να δης που είμαστε μέσα. μόνο γρήγορα γιατί είναι θανατηφόρα. Κάπια αντιβίοση που πήρε είναι toltzuril(baycox) η sulfaclorpidazin?

Οχι πηρε αβιομισιν, μπαυτριλ κ μια αλλη που δεν μου ειπε ποτε ο γιατρος ο οποιος ειναι καθικι

μπές σε αυτήν τήν διεύθηνση και ενημερώσου. Πες μας αν βλέπεις στα συμπτώματα τον σάκη.webcache.googleusercontent.com

πληκτρολόγησε στα ελληνικά κοκκιδίωση στο google και μπές και διάβασε το τρίτο θέμα πού λέει η κοκκιδίωση στα πτηνά συντροφιάς

δεν σου είπα να δείς τις φώτο σου ξαναλέω να μπείς στο θέμα κοκκιδίωση στα πτηνά συντροφιας. Διάβασε προσεκτικά τα συμπτωματα σε παρακαλώ. από τήν αρχή μέχρι το τέλος. στις φώτο είναι το αποτέλεσμα όχι η πορεία της ασθένειας.

Δεν εχει κοκκινες κουτσουλιες κ τετοια ουτε υδαρες κουτσουλιες πλεον. Αλλα ειναιακεφο κ κατω στο πατομα. Τρωιομως κανονικα. Αυριο παο για εξεταση κουτσουλις

Τα ιδια δεν μπορεσα να παω της κουτσουλιες λογο οικονομικου.υπομονη αλλα ολοι η γιατροι μου λενε να το αφισω να ανακαμψη απο μονο του. Μου τρωι της χαρτοπετσετες που βαζω στο πατω γιατι;

Το δξι του ποδαρκι πρεπι να ποναι. Απο κει χανη την ισοροπια του

κάνε μία προσπάθεια παραπάνω από 20 ευρώ δεν έχει. το πουλί τρώει υπερβολικά; όλα τρώνε ότι έχει στόν πάτο. Βάλε χαρτί λευκό.

πάρε τήλ τον Δημήτριος Ποσάντζης είναι υπεύθηνος στα πτηνά στό αττικό ζωολογικό πάρκο. Πάρε μία γνώμη από αυτόν και πέστου ότι δέν δήνασε γιά περετέρω. Θα σε βοηθήση. 2106634724-5 6932900491.

Κατερινα μιλησα με τον αδαμιδη του εστειλα κ βιντεο. Πιστευονα τρωιλιγο παραπανο απο το νορμαλ πολι λιγο ομως. Ο αδαμιδης ειναι στο αττικο νοσοκομειο. Αυτο με το χαρτι το κανει 1η φωρα.

τρωει κανονικά καί λίγο παραπάνω και παρολα αυτά το πουλάκι είναι αδύναμο. Πρέπει οπσδήποτε να κάνεις μια παρασητολογική εξέταση κοπράνων. όσο για το άλλο ναι τόσο έχει και ίσως και λιγότερα. Οσο αφορά τό χαρτί βράσε ένα αυγό καλά και δώστου τα τσόφλια μόνο το τσόφλι.

Δεν τρωι τπτ αλλο εκτος απο σπορια.φαντασουτι εδωσα την καλη τη σφραγισμενη κ ισα που εφαγε. Ελειπα ολοι μερα τωρα γυρισα

Σημερα το απογευμα πηγα σε γιατρο αλλο γιατρο. Ειπε οτι δεν χριαζετε εξετασεις ειναι υγιεστατο, απλα ποναι το ποδαρακι κ του ληπει ασβεστιο ειπε να δωσο τη ποληβιταμινη κ οτι ειναι πολη καλη 3 βδομαδες ακομα αλλα κινδενευουμε πολυ αν δεν παρει ασβεστιο. Ειναι αναμεικτα τα συναισθηματα. Του εβαλα αμμο να παται μαλακα κ υπομονη 3 βδομαδες ακομα να αναρωση πληρως. Ακομα μου ειπε οτι ειναι στρεσαρισμενο κ να το βαλω στη θεση που του αρεσει ποιο πολυ. Αυτα απο μενα οτι μπορειτε βοηθιστε γι το ποδαρακι το πουλακι μου βογκι απο το πονο

Back