Όταν τον πήρα Σίσσυ μου ήταν σχεδόν 3 μηνών...Και ο Κάρλο επίσης... Έχουμε αναφορά σε δύο εξαιρέσεις λοιπόν!
Τι ηλικία είχε Εύα μου και πόσο έζησε μαζί σου...
Και έζησε μαζί μου, αν θυμάμαι καλά 7 μήνες...
Όταν τον πήρα Σίσσυ μου ήταν σχεδόν 3 μηνών...Και ο Κάρλο επίσης... Έχουμε αναφορά σε δύο εξαιρέσεις λοιπόν!
Τι ηλικία είχε Εύα μου και πόσο έζησε μαζί σου...
Καλημέρα... Εγώ πιστεύω πως...η αλλαγή συμπεριφοράς και τα νεύρα έχουν να κάνουν, με το 'χαρακτήρα του πουλιού και μόνο'.
Γιατί ο Ολιβεράκος μου,ήταν ήρεμος πολύ και πολύ δεμένος μαζί μου...
Ποτέ δεν είχε αλλάξει η συμπεριφορά του...
Ούτε προς εμένα, ούτε προς τους άλλους...
Δεν μου είχε επιτεθεί ποτέ...
Το καθε πουλι εχει τον δικο του χαρακτηρα οπως οι ανθρωποι, εχουν καποια στοιχεια κοινα κ καποιες ιδιαιτεροτητες που κανει το καθενα ξεχωριστο! Οι παπαγαλοι εχουν κ τις συμπαθειες τους!Όταν τον πήρα Σίσσυ μου ήταν σχεδόν 3 μηνών...
Μιλάμε για ένα μωρό Εύα μου, από εμπειρία θα πω πως μετά τον χρόνο+ μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τον χαρακτήρα τους.Όταν τον πήρα Σίσσυ μου ήταν σχεδόν 3 μηνών...
*Σίγουρα δεν θυμώνουμε ποτέΕχουν πανέμορφα χρώματα και αθώο, γλυκό βλέμμα ακόμα και την ωρα που σου γδέρνουν το τομάρι
Είναι όμως τρομερά αγαπησιάρικα *και ποτέ δε μπορείς να τους θυμώσεις. Δεν είναι ας πούμε "κλοουν" όπως είναι άλλα είδη αλλά **θα έλεγα έχουν το "βρεττανικό" φλεγματικό χιούμορ.
Δε νομίζω τίθεται θέμα "επίθεσης" καθώς και αυτά που κάνει ο Ερνέστο και η Ταμού δεν τα αξιολογώ ως επιθέσεις αλλά ως ***δικά μου λάθη. Για παράδειγμα όποτε έτρωγα τσιμπια ναι μεν τα άφηνα αλλά ***μου ξέφευγε ένα γελιο (και ακόμα το κάνω) καθώς και όταν τα μάλωνα γέλαγα. Εχουν ξεκάθαρα συνδυάσει τις τσιμπιές που μου κόβουνε ή τις "επιθέσεις" που μου κάνουν με την καλή μου διάθεση (ε, δε μπορώ όταν βλέπω ενα ψειράκι να μου ορμάει στις παντόφλες γελάω).
Το καθε πουλι εχει τον δικο του χαρακτηρα οπως οι ανθρωποι, εχουν καποια στοιχεια κοινα κ καποιες ιδιαιτεροτητες που κανει το καθενα ξεχωριστο! Οι παπαγαλοι εχουν κ τις συμπαθειες τους!
Το σκέφτηκα και αυτό...Αλλά ο Ντανιέλ όμως είναι έτσι από μωρό... Και τώρα είναι δύο χρονών...Μιλάμε για ένα μωρό Εύα μου, από εμπειρία θα πω πως μετά τον χρόνο+ μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τον χαρακτήρα τους.
Αχ Σίσσυ μου, είναι δύσκολα πουλιά παρόλο που είναι τοσοδούλια...Τα...παλαβιάρικα συνήθως είναι έτσι από μωρά, αλλά και τα ήσυχα αλλάζουν μεγαλώνοντας. Υπάρχουν όμως οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα... Πχ Όπως ο Κάρλο, ήταν ήρεμος από μωρό και παρέμεινε μεγαλώνοντας.
Κλασσική, η ζοχάδα τους από τη μια στιγμή στην άλλη. Δημιουργούν καβγά για... αναζωογόνηση!Και το αλλο το καλο εκει που παιζει με το παιχνιδι της μεσα σε δευτερόλεπτο παει τσαμπουκαλεμενη και του φωναζει και το τσιμπαει!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας