Γενικά Παρακαλώ να καλωσορίσετε τον Τζόι και την Πιτς

το ειχα ψεκασει και τη Δευτερα ή Κυριακή(με την πτυχιακη εχω χασει τη μπαλα). Εχω ενα εφεδρικο κλουβι που τα βαζω εκει μεχρι να στεγνωσει το αλλο. Αυριο θα ειναι δυσκολη μερα και το Σαββατο οπότε ειπα να προνοησω.

Ψυχουλες μου καρδουλες μου λιωνωωω πραγματικα♥βρε αλκυστη ποσο ομορφα νιωθεις ε;εδω νιωθουμε εμεις που σας καμαρωνουμε απο δω φαντασου εσυ χιχι🙂
Δε ξερω απο τη μερα που τα ειδα ηταν σαν να τους υποσχεθηκα πως ολα θα πανε καλα και θα εχουν τη ζωη που τους αξιζει.. Μακαρι να μπορουσα να το κανω αυτο για ολα τα ζωντανα!Βεβαια εχω τοση εννοια που εχει 5 μερες βλεπω στον υπνο μου μπατζι...Αν δεν ειχαμε παρει την αποφαση να κανουμε την αρχη με τον Σποτ (ο οποιος εχει μεταλλαχθει σε κουταβι) δε θα ειχα μαθει ποτε ποση χαρα μπορει να σου δωσει μια υπαρξη τετοιου μεγεθους. Ειναι τα βασανακια μου.. Τωρα βγαζουμε και νεα πουπουλα... Καμαρωνω κρυφα!
 
Πουλάκια μου! 😛
Καφετίζει η μύτη της μικρής;
Όχι ακόμα, στους 7-8 μήνες της περιμενω να δω αλλαγή.. Είναι ακόμα 4 μηνών. Έχω σπάσει τα νευρα του Νίκου να τον ρωτάω μήπως είναι αγορι η μήπως είναι ορμονικό το θέμα αλλά και της Πιτς έτσι είναι.

instagram.com/p/BR_mOa6Do3f Ορίστε και η άλλη μανταμιτσα!
 
😀 Μαρια αν και βγαινουμε εντελως off... Να τα δεις πως κανουν... αυτα τα βλεπω να ζευγαρωνουν χωρις φωλια! 😛
... Οταν θα ειναι ετοιμη θα το επιχειρησω, οχι τιποτε αλλο να φυγει και η απορια στον Νικο που εχει τις ιδιες σχεδον μεταλλαξεις τι ομορφιες θα βγαλουν!
 
Αυτή κοντεύει να στρώσει εντελώς 😱
και ειναι και πολυ παιχνιδιαρα και ενω την ταλαιπωρω με κρεμες και επρεπε να με μισει ως γνησιο θηλυκο μπατζι... Παρα ταυτα κανει και τσαχπινιες στον καθρεφτη και καθεται και στα χερια μου να την χαιδεψω. (με φωτεινα διαλειμματα)
 

Κουκλιά ζωγράφισα Αλκηστις!
... Οταν θα ειναι ετοιμη θα το επιχειρησω, οχι τιποτε αλλο να φυγει και η απορια στον Νικο που εχει τις ιδιες σχεδον μεταλλαξεις τι ομορφιες θα βγαλουν!

Καλα τα χρώματα που θα βγάλουν θα ειναι φανταστικά, χωρις αμφιβολία!
 
πάνια τσιμπούν με το ράμφος τους τον ιδιοκτήτη τους. Ιδιαίτερα τα θηλυκά εκπέμπουν πολύ μεγάλη τρυφερότητα προς τον ιδιοκτήτη τους δίνοντας του φιλάκια και παίζοντας συχνά με τα δάχτυλα και το πρόσωπό του"

Αλήθεια τωρα...υπαρχουν τέτοια θηλυκα;
 
Back
Top