Γενικά Παρακαλώ να καλωσορίσετε τον Τζόι και την Πιτς

Καλά δεν το συζητάω Αλκηστις! Τα πάτε εξαιρετικά! Πόδια καθαρα και η δεσποινίς αρχίζει να βγαζει πούπουλα στο κεφάλι! Ωραιο το χτένισμα μοϊκανα που λανσάρει!:D
 
Φανταστικά! Να επιμείνεις στο αρσενικό μεταξύ ματιών και ράμφους. Θύμισέ μου έβαλες και pulmosan? Αν όχι εγώ θα έβαζα μετά τη θεραπεία με την επιθολ.
Ξέρεις τι γίνεται;έχει αυτα τα κομμάτια δέρματος που έχουν κανει εστία και δεν υποχωρούν με την επιθολ αν και τη βάζω δέκα μέρες τώρα. Επιμενω και εκει αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα... Ειχα ρωτήσει τη Μαρία για pulmosan αλλά ειχα πει όχι ακόμα. Το κορίτσι μας στρώνει ραγδαία ενώ αυτός μου δίνει την εντύπωση πως είναι κ μεγάλος σε ηλικία, στραβό Ράμφος..σπασμένο...η ίριδα αυξομειώνεται και έχει από πάνω μεμβράνη.. Βγάζει μια ταλαιπωρια η εικόνα του.. Δε ξέρω αν πρέπει να βαλω σταγόνες.. Αν μου πει κάποιος από τα παιδιά που είναι γνωστές να βαλω πάω και παίρνω το σκεύασμα να γίνει και δουλειά από μέσα προς τα έξω.

Καλά δεν το συζητάω Αλκηστις! Τα πάτε εξαιρετικά! Πόδια καθαρα και η δεσποινίς αρχίζει να βγαζει πούπουλα στο κεφάλι! Ωραιο το χτένισμα μοϊκανα που λανσάρει!:D
Σαν το τραγούδι "Ασε με μάνα σηκώνω μοϊκανα" , αυτή θα μου φάει τη ψυχή να ξες!(με τη καλη έννοια όχι όπως η Σου)

😀 είναι σαν καρτουνακια!

Καλα τα δικα σου ειναι πενταμορφα! Φτου φτου και τα 4 !

Αλίκη ανυπομονώ να τα δω φουντωτά και χνουδωτα!
 
Ράμφος..σπασμένο...η ίριδα αυξομειώνεται και έχει από πάνω μεμβράνη.
Μπορείς να βγάλεις μια κοντινή φωτογραφία;
Θύμισέ μου έβαλες και pulmosan? Αν όχι εγώ θα έβαζα μετά τη θεραπεία με την επιθολ.
ειχα ρωτήσει τη Μαρία για pulmosan αλλά ειχα πει όχι ακόμα
Το ίδιο με τον Ανέστη λέμε.
 
Μπορείς να βγάλεις μια κοντινή φωτογραφία;
Μαράκι πρέπει να τον πιάσω τώρα και είναι ήδη για ύπνο.. Δε ξέρω αν μπορείς να δεις από βίντεο που έχω στο ινστα

instagram.com/p/BR8ViorjDae Παρατήρησε το ματι του πως αυξομειώνεται η ίριδα και το Ράμφος που είναι σπασμένο κ στραβο
 
Όχι δεν μπορώ να τα δω, στο είχα πει. Καλά αύριο, εννοείται δεν τα ενοχλείς τώρα.
παντως με σιγουρια μπορω να σου πω πως διαφερει ο χαλινος ετη φωτος απο του σποτ... φαινεται πιο μεγαλο ηλικιακα πουλι.. Ενω εχει επανελθει το χρωμα του και η υφη του σχεδον ωστοσο δεν μαρτυρα κανεναν γιανγκστερ.. Και σιγουρα δεν ειναι τοσο δραστηριος οσο ειναι ο σποτ η τα υπολοιπα μαϊμουδια.. Δεν δειχνει αρρωστος δλδ υποτονικος που να παραπεμπει σε ασθενεια.. Απλα δεν λες οτι ειναι και στον χαρακτηρα του..φαινεται οτι τραβαει ανηφορα..
 
φαινεται οτι τραβαει ανηφορα..
Είναι ταλαιπωρημένο, χρειάζεται ενίσχυση διατροφικά ίσως και βιταμίνες επιπλέον. Σ' αυτόν ειδικά, μεγάλη προσοχή το pulmosan, μπορεί να σκοτώσει ένα αδύναμο πουλί. Πρέπει να τονωθεί πρώτα. Δεν είναι τόσο γέρικο για τις υποθέσεις που κάνεις. Κοίταξες μήπως είναι ψηλαφητό το κόκκαλο του στήθους; η καρίνα;
 
Είναι ταλαιπωρημένο, χρειάζεται ενίσχυση διατροφικά ίσως και βιταμίνες επιπλέον. Σ' αυτόν ειδικά, μεγάλη προσοχή το pulmosan, μπορεί να σκοτώσει ένα αδύναμο πουλί. Πρέπει να τονωθεί πρώτα. Δεν είναι τόσο γέρικο για τις υποθέσεις που κάνεις. Κοίταξες μήπως είναι ψηλαφητό το κόκκαλο του στήθους; η καρίνα;
καλε ειναι μπαμπατσικος... Καθε μερα τον πιανω και ειναι ενα μικρο βαριδακι... Και για πρηξιμο κοιταω.. Τα ποδια του επισης μου φαινονται πιο χοντροκομμενα.. Ενω εχουν φυγει τα λεπια... Βεβαια αυτο μπορει να οφειλεται και στη μεταλλαξη.. Ο σποτ ας πουμε εχει ροζ.. Αυτος γκρι.. Αλλα ειναι πιο χοντρα τα ποδια του..στο θεμα των βιταμινων θελω να με κατευθυνεις τι να παρω.. Θα ανοιξω ενα νεο θεμα γιατι θελω να μου λυσετε και κατι αποριες σχετικα με κατι που ειδα σε μαγαζι.
 
αυτο το παρατηρησα και εγω και νομιζα πως ειναι η ιδεα μου η το εκανε η φωτο να φαινεται ετσι 😛
αν εχεις την ευγενη καλοσυνη μπορεις να δεις και εσυ το βιντεο που εχω κανει επισυναψη να μου πεις και εσυ μια γνωμη, μηπως κατι δεν μεταφερω εγω καλα στη μαρια που δεν εχει προσβαση στο βιντεο.
 
το στραβο του ραμφους δεν το βλεπω/καταλαβαινω,το σπασιματακι που αναφερεις το ειδα
σιγουρα ο μικρος δειχνει λιγοτερο ευρωστος σε σχεση με την μικρη αλλα το θεμα ειναι και τι ταλαιπωρια εχει τραβηξει το καθενα μιας και το παρελθον τους ηταν μαυρο ☹

σε οτι αναφορα το βαρος του μονο εσυ μπορεις να εχεις την αισθηση και να το συγκρινεις και με τα υπολοιπα πουλακια σου μιας και εχεις αμεση επαφη.
Οι φωτο που ζητα η Μαρια σιγουρα θα βοηθησουν παραπανω

Παντως και εμενα η γνωμη μου ειναι να το πας σιγα σιγα με τα φαρμακα και ιδιαιτερα με το Pulmosan
ειναι αυτο που λενε και στο χωριο μου,better safe than sorry...
 
Όχι δεν καταλαβαίνω τουλάχιστον κάτι. Φαίνονται κάπως πρησμένα αλλά ίσως η έλλειψη πτερώματος δίνει τέτοια εντύπωση.
μαρια ειναι πιο χοντροκομμενα.. Δεν μπορω να το εξηγησω.. Ειναι αλλου διαμετρηματος... Πως να το πω (ποπο αυτο ηταν ορολογια της δουλειας..) πως βλεπεις εναν αντρα με χερια σαν να μην εχει δουλεψει ποτε και καποιου αλλου που εχει μεγαλωσει στα χωριαφια, δεν εχω καλυτερο παραδειγμα..
 
νομιζω οτι και καθε πουλακι δεν ειναι κόπια με καποιο αλλο η με τα αλλα του ειδους του

μπορει να ειναι αυτο που λεει η Μαρια για το πτερωμα ή και το χρωμα μπορει να δινει αυτη την εντυπωση αλλα μπορει και ανατομικα να ειναι ελαφρως διαφορετικος, νομιζω αυτο ισχυει σε ζωα και ανθρωπους :)

Oχι πρησμενα, απλως ανατομικα μεγαλυτερα
 
βασικα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι πιο χοντρα ή λογο χρωματος φαινονται ετσι... Βεβαια εσυ το βλεπεις σιγουρα ξερεις καλυτερα!
αλλα το ματι... η ιριδα ετσι μεγαλωνει και μικραινει; Ειναι φυσιολογικο;
 
Back
Top