Γενικά Παρακαλώ να καλωσορίσετε τον Τζόι και την Πιτς

βασικα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι πιο χοντρα ή λογο χρωματος φαινονται ετσι... Βεβαια εσυ το βλεπεις σιγουρα ξερεις καλυτερα!
αλλα το ματι... η ιριδα ετσι μεγαλωνει και μικραινει; Ειναι φυσιολογικο;

Ναι Βάσια μου! Ειναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση της ίριδας οταν το πουλί προσπαθεί να δει κατι κοντά ή μακρυα! Μικραίνει οταν επικεντρώνει κοντά και μεγαλώνει για μακρυα,!
 
Για τα πόδια είπαμε.
Αυτόν τον πιο υποτονικό, θα ήθελα να τον κοιτάξεις στο δέρμα της κοιλιάς του αύριο αν είναι καθαρό κι ενυδατωμένο ή έχει κάτι σαν ξηροδερμία.
ειναι ζαρωμενο το δερμα του κυριως κατω απο το ραμφος..στην κοιλια δεν εχει ξηροδερμια... Ειχε περιμετρικα του πωπου ακαρεα αλλα με βαζελινη ειδα μια μικρη βελτιωση. Απο εκει συμπερανα ισως και λαθος βεβαια οτι ειναι και εσωτερικο το θεμα.. Δεν ξερω αν εχει ακαρεα της τραχειας.. Πρεπει να δω το λαιμο του αυριο.. Και επισης δεν γνωριζω αν τα ακαρεα της τραχειας μπορουν μεσω των κενωσεων (οι οποιες ειναι σουπερ ντουπερ) να δημιουργησουν θεμα στον σφιγκτήρα.
 
. Και επισης δεν γνωριζω αν τα ακαρεα της τραχειας μπορουν μεσω των κενωσεων (οι οποιες ειναι σουπερ ντουπερ) να δημιουργησουν θεμα στον σφιγκτήρα.
Όχι καμία σχέση. Το pulmosan είναι κυρίως για τα ακάρεα της τραχείας αλλά και γενικότερα για όλα τα ακάρεα. Θα πρέπει να το βάλεις κάποια στιγμή. Απλά να ισορροπήσουν λίγο τα πουλιά, να έχουν δυνάμεις.
 
Όχι καμία σχέση. Το pulmosan είναι κυρίως για τα ακάρεα της τραχείας αλλά και γενικότερα για όλα τα ακάρεα. Θα πρέπει να το βάλεις κάποια στιγμή. Απλά να ισορροπήσουν λίγο τα πουλιά, να έχουν δυνάμεις.
καλα η αλλη σημερα εκανε κατακορυφα στο κλουβι.. Ειναι σουπερ κεφατη!(χωρις να ψωνιζει και απο τον βεροπουλο)

Μην σε ανησυχεί αυτο Αλκηστις! Αλλα πουλιά ειναι πιο ντελικάτα και σπαθατα, και αλλα πιο Μπαμπάτσικα!
ειναι λιγο και τα δυο ζωη να χουν, σαν τον μεγαλοποδαρο! 😀
 
Μια χαρά πάνε, τα πόδια καθάρισαν εντελώς νομίζω ή όχι;
Ναι τα πόδια ειδικά της Πιτς έχουν καθαρίσει εντελώς αλλά για τον φόβο των Ιουδαίων επιμένω λίγο ακόμα. Του Τζόι θέλουν λίγες μέρες ακόμη.

Και το νύχι εεεεεεεεε... Νυφιατικο!
 
😀 τρελα ειναιιι...♥
αυτο που πραγματικα μου ενισχύει το πεισμα να γινουν καλά είναι ο χαρακτήρας τους. Αν σκεφτεις οτι δεν βγαινουν έξω και παίζουμε μόνο κατα τη διάρκεια εφαρμογής της κρέμας.. Δεν έχω ακούσει ουτε τις μισες υστεριες απο αυτες που κανει η Σου (που υποτιθεται ηταν και μεγαλωμενη στο χερι, αηδιες). Οτι έχω βάλει μεσα στο κλουβί το τρώνε.. Με μερικές εξαιρέσεις. Γενικά πλέον θεωρώ πως ειναι προτιμότερο να παρεις ένα πουλάκι που δεν έχει περασει και τόσο καλά και δεν είχε ιδιαίτερη προηγούμενη εμπειρία απο ανθρώπινο χέρι. Καλύτερα να ειναι μεγαλωμένο με το είδος του. Ακόμα και ο Σποτ που είναι πιο δυσπιστος ακόμα και σήμερα και δεν με έχει δαγκώσει ποτε με την ένταση που με έχει δαγκώσει η μολις τεσσαρων μηνων και μολις 50γρ Σου! Ανέχεται τα ηλίθια τραγούδια μου και δεν μου έχει κρατήσει ποτέ μουτρα!
και αν απορεις πως γίνεται να σου κρατήσει μουτρα ενα μπατζι επειδη και εγώ δεν το πίστευα... Δοκίμασε αν αποκτήσεις ποτέ κανενα να τη μαλώσεις ή να δώσεις προτεραιότητα στη λιχουδιά στον αρσενικό, σου γυρίζει πεισματικά το κεφάλι απο την άλλη και στη κυριολεξία αν δε τη σπρωξεις με το δάχτυλο δεν σαλέβει!
 
Καλύτερα να ειναι μεγαλωμένο με το είδος του.

Για πολλούς και διάφορους λόγους Αλκηστις! Απο την απόκτηση αντισωμάτων μεχρι την ενισχυση των ενστίκτων τους!
 
Καλύτερα να ειναι μεγαλωμένο με το είδος του.
Για πολλούς και διάφορους λόγους Αλκηστις! Απο την απόκτηση αντισωμάτων μεχρι την ενισχυση των ενστίκτων τους!
... Και για την ψυχολογίας τους! Τελικά δεν είναι και ''λίγο'' πράγμα... (μάλλον τα τρελαίνουμε και δεν ξέρουν κι αυτά αν είναι πουλιά ή κάτι άλλο...)
 
IMG_4145.webp IMG_4144.webp IMG_4146.webp


Το Ράμφος του Τζόι έφτιαξε εκει που ήταν σπασμένο.. Τσιμπάει ενιοτε τον πωπο της Πιτς (dirty mind).. η Πιτς νομίζω σχεδόν είναι έτοιμη να τη βγάλω από το κλουβί μαζί του γιατί θεωρω πως αυτός είναι πιο δύσκολη περίπτωση.. Επισης βλέπω πως ενιοτε την τσιμπάει στο κεφάλι και κάνω αμάν για να βγάλει πούπουλα.
 
Back
Top