Γενικά Παρουσίαση των καναρινιών μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@mgerom

Η φωτογραφια στο αρθρο του ειναι ενδεικτικη και δεν εχει στην περιγραφη της απο ποια υποπεριπτωση προερχεται.
Απο το αρθρο δεν προκυπτει διαφορετικοτητα στην αποτυπωση της μαυρης τελειας αναλογως του την την εχει προκαλεσει.
Δινει την μαυρη τελεια ως αλλο ενα συμπτωμα ασθενειας απο μυκόπλασμα ή ατοξοπλάσμωση και οχι ως κυριως συμπτωμα.
Εχει να κανει και με την ηλικια των νεοσσων και το πως παρουσιαζονται καποια συμπτωματα ασθενειων θεωρω.
Ενα ενηλικο καναρινι που θα εχει ανεβασει αμυνες ανοσοποιητικα δεν θα εμφανισει black spot αν υποθεσουμε οτι ο Circovirus δεν ειναι η μοναδικη αιτια που το προκαλει.

Τελευταία επεξεργασία:
@Tony Forpus Εισαι ετοιμος να δεις τον κουκλο σου;βαζω 3 φωτογραφιες να τον δεις 😍 κοιτα να δεις ποσο περιεργος ειναι 😜
[automerge]1593948414[/automerge]
IMG_20200705_141036.webp
[automerge]1593948456[/automerge]
IMG_20200705_141056.webp
[automerge]1593948492[/automerge]
IMG_20200705_141109.webp
[automerge]1593948601[/automerge]
@Tony Forpus 😜 😍

Τελευταία επεξεργασία:
@Elli έχεις σκεφτεί να πάρεις ποτέ ξύλινες πατήθρες για τα ποδαράκια τους; το λέω επειδή η ξύλινη αγκαλιάζει ολόκληρο το πέλμα του πουλιού και αποτρέπει να δημιουργηθούν, με την πάροδο του χρόνου, προβλήματα όπως συμβαίνει με τις πλαστικές.

@Γιαννης17 Εχεις δικιο το εχω σκεφτει αλλα οσα χρονια εχω καναρινακια αυτες χρησιμοποιω και δεν εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα!βασικα για να παρω ξυλινες θελω 60 πατηθρες 😍 να σου πω την αληθεια τις βολευομαι καλυτερα! Τωρα θα μου πεις εσυ καθεσαι;αλλα παραξενιες βλεπεις! Το ξερω οτι δεν ειναι σωστο αλλα καποια στιγμη μπορει να το κανω 😉

Back