Καλημερα σας! Η Οδυσσεια συνεχίζεται, είχα γράψει, (σε άλλο ποστ όμως συνεχίστηκε η κουβέντα) οτι παρ όλο το κολάρο κατάφερνε και το έξυνε,
Σήμερα το πρωι ξυπνησα και μόνο που δεν είχε πνιγει το πουλι... Του χα αφήσει παραπάνω χώρο στο κολάρο για να μη φτάνει να ξυνει το ποδι του και το χε καταφέρει να το σηκώσει και να το περασει μέσα στο κεφάλι του.... Αφου καταφέραμε και το βγάλαμε , έκανε πολυ ώρα να με, πλησιασει το κακόμοιρο. Τώρα τον βλέπω κάθεται πανω μου και κοιμάται όρθιος, δεν ξέρω αν αυτό είναι γιατί δεν κοιμήθηκε το βραδυ η αν και το aviomycine μπορεί να τους κάνει υπνηλία. Έφαγε και πιπερια , ήπιε και νεράκι, τώρα περιποιειται τα υπόλοιπα φτερά του και τον βλέπω που βγάζει μικρά πουπουλακια με το ράμφος του από παντου. Δεν ξέρω αν είναι τα αναμενόμενα της πτερροροιας ή αν θα μου δεμαδηθει παντου.
Παρηγγειλα το κολάρο της Ελισαβετ αλλά σε xsmall γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο small και παρηγγειλα και αυτά που είναι σαν φουστακια, το οποίο θα έρθει σε 2 εβδομαδες.
Πήρα τώρα τον κτηνιατρο μου, θα τον παω το πρωι να τον δει.
Δεν ξέρω αν μέσα στην πληγη αυτό που βλέπω αν είναι κοκκαλάκι, μήπως θέλει ραψιμο;η να του το δεσω τουλάχιστον με κάτι, δεν μπορώ να του ξαναβαλω κολάρο χειροποίητο.
Συγνώμη για το κατεβατο, εχω απελπιστεί, πραγματικα.
Θα δω τι θα γίνει και τον πρωι με τον κτηνιατρο και θα παρω τη Grey μετά αν είναι,;