Η πληγή χρειάζεται μέρες ακόμη για να κλείσει και χωρίς φάρμακα η πιθανότητα μόλυνσης είναι πολύ μεγάλη.Θα μου πειτε κάνω του κεφαλιου μου, αλλά αφου η πληγη είναι δε ίαση, μήπως τσαμπα το φορτώνω τόσα πολλα;
Θα έλεγα να ρωτήσεις τη γιατρό για να σου πει ακριβώς. Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις, ένα ενδεχόμενο λάθος μπορεί να είναι σοβαρό.Τη δόση του meloxidyl τη βρήκα και στο ίντερνετ. Ελπίζω να μην δίνω υπέρ δοσολογία με το augmentin
Αν δεν τρώει είναι φυσιολογικό να έχει λίγες κουτσουλιές.Φαγητό δεν εχει φάει καθόλου και τώρα ήπιε λίγο νερο
Βασικά δεν είναι ότι δεν έχει πολλες κουτσουλιές. Είναι ότι παιρνει θεση, φουσκώνει, σφιγγεται και προσπαθει να κανει αλλά δε μπορεί!Αν δεν τρώει είναι φυσιολογικό να έχει λίγες κουτσουλιές.
Νικολίνα μην το στρεσάρεις περισσότερο, άφησε το.ανάμεσα από τα ραντεβου μου τον πιανω και τον τριβω συνέχεια πανω από τον πωπο, τον βγάζω να πεταει , και του βάζω και λαδακι πίσω.
Ας είναι, είναι ΟΚ.Έχω σκόνη νεοσσών αλλά για καναρίνια.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας