JAPAN HOSO11
PB Member
Δημητρη καλησπερα, κατα αρχην μπραβο, μπραβο, μπραβο
κατα δευτερον αν επιτρεπεται σε ποια περιοχη μενεις;,
Την τρώει αυτή;του πρόσθεσα την παλιά του τροφή σε δική μου ταίστρα.
Σε ευχαριστώ Σταμάτη.Δημητρη καλησπερα, κατα αρχην μπραβο, μπραβο, μπραβο
Την τρώει, πήγε αμέσως εκεί, αλλά σκέψου πως για να ανέβει στην πατήθρα που βλέπεις χρειάστηκε δύναμη που δεν την είχε,έκτοτε δεν κουνήθηκε και τσίμπαγε μόνο το αυγό. Κάθεται σαν χάνος που λέμε.Την τρώει αυτή;
Αυτό λίγο ήλιο θα χρειάζεται αλλά όπως είναι ξεπουπουλιασμένο και όπως έπεσε η θερμοκρασία θέλει προσοχή μην σου κρυώσει.
Αυτό είναι το σωστό και ξέρω πως επείγει.Επιβάλλεται η επίσκεψη σε έναν πτηνίατρο, για την διάγνωση οποιασδήποτε πάθησης και διενέργεια σωστής θεραπείας.
Αυτό είναι το σωστό και ξέρω πως επείγει.
Είναι λίγο άκομψο αλλά μεχρι να αλλάξει ο μήνας...
Ωστόσο πόσα χρειάζεται για μια εξολοκλήρου εξέταση με εργαστήρια; Πειτε μου περίπου αν είναι να τα μαζέψω απο εδώ και απο κεί και να πάω ακόμη και τώρα
ΕννοείταιΜπορώ να σου στείλω τηλέφωνο πτηνιάτρου για να μιλήσετε.
Δεν ρώτησα για τις εξετάσεις κοπράνων σε πόσες μέρες βγαίνουν.
και τα έξοδα δικά μου!
Δεν σε πρόλαβα έκλεισα αλλού και ήταν δίπλα. Θα πάω σε πλέον αξιόπιστο πτηνίατρο απ ό,τι έχω καταλάβει εδω μέσα.Λενε οτι ο Μαραφελιας ξερει απο πτηνα στην παπανδρεου.
Ναι... Δημήτρη RESPECT!Για κλουβί θα πάρω την άλλη εβδομάδα ζευγαρώστρα και θα βολέψω την τραυματία σένα μεσαίο που έχω και το fix προστατευτικό. Ευτυχώς θα πάω χωριό για Πάσχα και θα φτιάξω το προστατευτικό της ζευγαρώστρας.Δημήτρη..υπάρχει κλουβί άμεσα διαθέσιμο! Πλήρως αποστειρωμένο!
Αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά.. Θα πάμε μαζί στο γιατρόκαι τα έξοδα δικά μου!
και το ξαναλέω,όπως και πιο πάνω..στη διάθεσή σου!
Μια χαρά θα γίνει και θα πάρει και το όνομά σου.Τι να πω παιδια... ειμαι συγκινημενη που ειμαι μελος μιας τετοιας παρεας! Μακαρι να τα καταφερει το ψυχουλακι και θα πρεπει να γινει η μασκοτ του φορουμ μας! Ανυπομονώ για τα νεα! :D
Ειμαι σιγουρη πως με τοση αγαπη και φροντίδα θα γινει περδικι! Χαχχα με τιμα πολυ η αποφαση σου αυτη! Αν είναι θηλυκο καλως.. αν ειναι αρσενικό πες ρον Λαζαρο!Μια χαρά θα γίνει και θα πάρει και το όνομά σου.
Μιλαμε για πολυ οργανωση οχι αστεια! Ανυπομονώ να σε γνωρισω και να σου σφιξω το χερι στην επικείμενη συναντηση μας σαν φορουμ!Φτιάχνω την λίστα τώρα, των ερωτήσεων στην πτηνίατρο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας