ianos
PB Supporter
Το miral περιέχει στοιχεία όπως ασβεστιο, φώσφορος, κλπ, καθώς και ιχνοστοιχεία. Δεν περιέχει βιταμίνες.Το miral έχει την βιταμίνη E που πρότεινε ο κύριος Γιάννης
Το miral περιέχει στοιχεία όπως ασβεστιο, φώσφορος, κλπ, καθώς και ιχνοστοιχεία. Δεν περιέχει βιταμίνες.Το miral έχει την βιταμίνη E που πρότεινε ο κύριος Γιάννης
Άμεσα μπορεί να βγει το αποτέλεσμα της παρασιτολογικης (π.χ. σκουλήκια, ύπαρξη κοκκιδιων). Η καλλιέργεια που αφορά μικρόβια δεν βγαίνει άμεσα.Επιτόπου βγαίνουν.
Για την αναγνώριση χρειάζονται φτερά... Κι αυτό δεν έχει ούτε για τον ήλιο...ούτε αν είναι καρδερινικάρο ή καρδερίνα. Υποπτεύεται το δεύτερο.
κάτι ανέφερε για καλλιέργεια αλλά πρόσθεσε πως είναι ταλαιπωρημένο για βιοψία.Άμεσα μπορεί να βγει το αποτέλεσμα της παρασιτολογικης (π.χ. σκουλήκια, ύπαρξη κοκκιδιων). Η καλλιέργεια που αφορά μικρόβια δεν βγαίνει άμεσα.
Στον @Deukalion προφανώς έγινε μόνο παρασιτολογικη εξέταση.
σωστό..σε δική του ποτήστρα.Μου έγραψε να πάρω μηλοξυδο(15 ml σε 1L)
ορθή σκέψη, κι εγώ αυτό θα έκανα, δεδομένου ότι το συκώτι του είναι διογκωμένο εις διπλούν.. Κι αυτό σε δική του ποτήστρα.τα φάρμακα σκέφτομαι να τα χορηγησω στην ελάχιστη δόση αυξανοντας τα με τις μέρες. Το αντιστρες λέει 10-15 σταγόνες,θα ξεκινησω με 10
Σκεφτόμουνα να το ξεκινήσω μετά απο 10/15 μέρες που θα κάνω μια παύση στα φάρμακα. Δεν κατάλαβα όμως γενικά σε άλλη ποτίστρα ή είδικά τώρα που έχει στη μιά τα φάρμακα.σωστό..σε δική του ποτήστρα.
Έτσι τα δίνω Γιάννη, η γιατρός μου είπε έχουν οδηγίες εντός. Το αντιστρες όμως γράφει 10 με 15 σταγόνες σε 100 ml. Σκεφτηκα να ξεκινησω με 10, αύριο 11 κτλ.Λάθος;Να το αλλάξω;Τα φάρμακα να τα δώσεις οπός ακριβός λένε, αν ήταν θα σου έλεγε η γιατρός να αλλαξεις τις ποσότητες. (πρόσεχε με τον ζεόλιθο, δεν θα στο συνιστούσα)
Ναι, λογικό μου ακούγεται θα το ρυθμίσω στις 13 τότε απο αύριο.Καλό είναι την φαρμακευτική αγωγή να την ολοκλήρωσεις σε μία συγκεκριμένη γραμμή δοσολογιας (να αρχισεις και να τελειώσει ο κύκλος με 10 σταλες πχ).Αφού τα έχεις έξω οκ (κρατά ομος λίγο ακόμα το χαρτί στον πάτο για να βλέπεις τις κουτσουλιές). Πολλά μπράβο σου
Σκεφτόμουνα να το ξεκινήσω μετά απο 10/15 μέρες που θα κάνω μια παύση στα φάρμακα. Δεν κατάλαβα όμως γενικά σε άλλη ποτίστρα ή είδικά τώρα που έχει στη μιά τα φάρμακα.
Λόγω του γεγονότος πως το ένα μου πουλάκι είναι καρδερινοκάναρο έχω αυγοτροφή raggio di sole extra fly, νομίζω είναι οκ. Την δίνω μαζί με αυγό; Εναλλάξ;αυτές τις πρώτες μέρες καθημερινά; Για τον ίδιο λόγο έχω και τροφή για ιθαγενή την raggio extra tree που δίνω αραιωμένη με βρώμη/ασπούρι. Σκέφτομαι μια ταίστρα να έχει το μείγμα για άγρια και η άλλη με manitoba best premium για αρχή. Θα βάζω απο μια κουταλιά της σούπας και θα προσθέτω απο μια του γλυκού βρώμη. Προμηθεύτηκα αυτά τα μικρά δοχεία φαρμάκων στα οποιά και προσθέτω κια, καμελίνα, παπαρούνα, περίλλα. Εχω και καναβούρι, νιζερ, λιναρόσπορο, χλόη,bella di notte και ηλιόσπορο. Τι να βάλω απο αυτά; Οι ημερήσιες ποσότητες φαίνονται στις φωτογραφίες, είναι και τα δύο δοχειάκια μαζί, συμφωνούμε;Βασιλικο,θυμάρι, δεντρολίβανο θα προσθέσω. Επίσης πριν δύο εβδομάδες πήρα εχινάτσια και κόκκινο κινόα, τα είχαν χύμα όμως και δεν τα έβαλα ποτέ. Εδω προκύπτει ένα γενικό θέμα γιατι το 100% των extra σπόρων είναι αγορασμένα απο fix νάιλον σακουλάκια και μόνο απο το 80% αυτών των σπόρων εμπιστευομαι καθώς τα πήρα απο έμπιστο pet με γνωστούς μου μέσα. Για αντίστοιχους λόγους δεν έχω βάλει βλαστωμένους σπόρους,υπάρχουν συσκευασμένοι; Τρώει κανονικά σήμερα απο manitoba και έτσι αφαίρεσα την παλιά τροφή. Τώρα, πριν σας γράψω φάνηκε λίγο κουρασμένο,τον ψιλοπήρε τον υπνάκο του. Σε λίγο θα τον λιάσω για κανα τέταρτο. Στέλνω και τις κουτσουλιές τις ημέρας για το αρχείο. Να προσθέσω πως το Πάσχα θα το πάρω μαζί μου προφανώς, μια ώρα και ένα τεταρτο δρόμος.View attachment 40886
Δεν πρόλαβα να το κοιτάξω αυτό, μήπως να μπει σε 10-15 μέρες για να μην πήξει στη χημεία;Θα ενημερωθώ, σε ευχαριστώ για την πληροφορία.Επίσης όπως σου έγραψα θα έδινα και milkthistle για το συκώτι.
Αν συνεχίσει να μην τρώει θα το κάνω.Και το μετακαμ στο στομα να το δινεις.
είναι ένα θέμα αυτό, καθώς θέλει φώς και άμεσο ήλιο. Δεν το ενοχλώ και θέλω να συνηθίσει κάπου συγκεκριμένα. Δυστυχώς είναι και το Πάσχα που θα το μετακινησω. Προσεχτικά πάντως το εβγαλα στον ήλιο το μεσημέρι, την υπολοιπη ωρα είναι μέσα. Μια εβδομάδα να αντέξει και θα του φτιάξω μια πατέντα έξω για ζεστη το βράδυ εαν κανει κρυο.Και αν μπορεις να το εχεις σε ζεστο μερος του σπιτιου μιας και δεν εχει φτερακια το γλυκακι μου.
Είδες τις καινούργιες πατήθρες και λύγισες έτσι;Δημητρη οτι και να πω ειναι λιγο.. συγχαρητήρια!
Το milkthistle που βρίσκεις σε φαρμακείο θεωρείται ενα φυσικο αποτοξινωτικο του ηπατος. Αν τελικά πάρεις να προσέξεις να ειναι alcohol free και να το δώσεις εφόσον έχεις τελειώσει όλες τις αγωγές κάνοντας κάποιο κενό λίγων ημερών χωρίς πρόσθετα.Δεν πρόλαβα να το κοιτάξω αυτό, μήπως να μπει σε 10-15 μέρες για να μην πήξει στη χημεία;Θα ενημερωθώ, σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας