Γενικά Πριν λίγο έφυγε ο zako μου από την εξωτερική κλούβα

Μια γνωστή μου μια φορά εχασε τον αρσενικό ζακο της και τον βρήκε μετά από δύο εβδομάδες να τρώει καλαμπόκι μαζί με τις κότες σε ένα κοτετσι. Οπότε να έχεις και εκεί το νου σου.
 
Ναι συμφωνω απολυτα αλλα ειναι σαν να αποδεχομαστε το οτι εφυγε και να λεμε καλη τυχη
Καλο ειναι να εχεις κ αυτην την περιπτωση στο μυαλο σου παντως! Αλλα η ελπίδα πεθαινει τελευταια οπως ειπαμε
 
@Στρατος38 μα και βέβαια πρέπει να αποδεχτούμε ότι έφυγε μιας και δεν είναι τώρα μαζί σου αλλά δε σημαίνει πως δεν πρόκειται να τον βρεις και δε σου λέει κανένας να παραδώσεις τα όπλα. Απλά η αλήθεια είναι αυτή...

Μην το πάρεις στραβα
 
Κράτα και καμιά λιχουδιά στα χέρια σου και προσπάθησε μήπως και τον ακούσεις, αν έχεις ψηλά δεντρα κοντά σου ρίξε μια ματιά εκεί.
Την κλούβα να την αφήσεις ανοιχτή
Σε χωριό γείτονας έχασε καναρίνι το οποίο γύρισε μετά από 3 μέρες.
 
Συνέχισε να ψάχνεις κάθε λεπτό που έχεις ελεύθερο. Εφόσον είσαι σε χωριό αν το βρει άλλος αργά η γρήγορα θα το μάθεις. Ελπίζω να έχεις κρατημένα τα στοιχεία του δαχτυλιδιού του, αυτό είναι και η καλύτερη απόδειξη ότι γνωρίζεις το πουλί. Για πουλί με αγύμναστα φτερά θα επικεντρωνόμουν αρχικά σε ακτίνα 100-150 μέτρων να ψάξω τα σπίτια και τις αυλές εξονυχιστικά.
 
Να ανοίξεις σε απόσταση...
Τα πουλιά πετούν μακρυά σε μηδενικό χρόνο...
Βγες στις παρυφές του χωριού.. ακόμη και λίγο μακρύτερα.
Σκέψου που μπορεί να υπάρχουν πουλιά (πολλά μαζί) και ασφαλώς που μπορεί να υπάρχει νερό και ψάξε... μακρυά από το χωριό σου όμως.
 
Εφόσον βρίσκεσαι σε χωριό είναι πιο εύκολο (φαντάζομαι) να ζητήσεις βοήθεια από φίλους και συγγενείς...
Γνωρίζω καλά πως ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει τους ''καημούς'' τους δικούς μας, αλλά ίσως βρεθούν άτομα να σε βοηθήσουν στο ψάξιμο ή τουλάχιστον αφού γνωρίζουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα μπας και εντοπίσουν τη θέση-περιοχή που βρίσκεται, από τις ''διαφορετικές'', συνηθισμένες-γνώριμες γι΄αυτούς κραυγές. Στη θέση σου θα ενημέρωνα τον οποιονδήποτε, προκειμένου να υπάρξουν περισσότερα μάτια κι αυτιά σε περισσότερες περιοχές συγχρόνως (και να έχω άμεση ενημέρωση με τα κινητά).
Μη χάνεις τις ελπίδες σου και μη το βάζεις κάτω... Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα, σώος κι αβλαβής!
 
Mια και λες ότι δεν υπάρχει πετ σοπ στο χωριο, πήγαινε στα γειτονικά χωριά, εκεί δηλαδή που θα πήγαινε για προμήθειες οποίος από το δικό σου χωριό έχει πουλιά. Και σε κτηνιατρεία κτλ. Κοινοποίησε το στο FB και ζήτησε και από άλλους να το κοινοποιήσουν.
Πιάσε τα σπίτια πόρτα πόρτα για να έχουν το νου τους αν δουν τον παπαγάλο ή κάποιον άλλον "νεο" κάτοχο παπαγάλου. Σε ένα χωριό δεν νομίζω να έχουν πολλοί τέτοια πουλιά. Πήγαινε και σε μέρη που πηγαίνουν οι περισσότεροι, καφετέριες, καφενεία, σούπερ μάρκετ, στον φούρνο κτλ.
 
Σας ευχαριστώ πραγματικά πολύ τα εχω κανει ολα αυτα αλλα τιποτα θα δούμε ισως τωρα στο ηλιοβασίλεμα κατι... Θα ενημερώσω παντως όποια και αν είναι τα νεα!
 
Back
Top