Φιλε μου κουραγιο, σου ευχομαι να τον βρεις πολυ συντομα. Στρατο μου, αυτο που θα γραψω, το γραφω και για σενα (γνωριζοντας οτι απλα ανοιξες το πορτακι, και εφυγε) τοσα χρονια που εχω τον παπαγαλο μου, απο τις πρωτες μερες της ζωης της, της μαθαινα τον εξω κοσμο, σχεδον καθε μερα βολτες σε παρκα, που αλλα πουλια εκαναν χαμηλες πτησεις, κοντα σε αεροδρομιο, γενικα την πηγαινα σε σημεια με "τερατα" ωστε να τα μαθει και να μην τρομαζει. Εως και σημερα, που θα την βγαλω στον κηπο, ελευθερη, ποτε δεν την εχω με τον σκυλο και τις γατες μου, για να μην τρομαξει και πεταξει, ασχετα αν μεσα στο σπιτι παιζουν και τα 4 μαζι.
Λοιπον, σου προτεινω, να παρεις μια λιχουδια με το περιτυλιγμα της και να την κουνας ωστε να ακουγεται το "κρατς κρατς", πριν μια 5ετια μπορει και περισσοτερο, ανοιξα διπλα της το περιτυλιγμα απο τα μπισκοτα oreo , λοιπον μεχρι και σημερα στο ακουσμα απο το περιτύλιγμα των oreo κανει σαν θεότρελη, πραγματικα ομως, στο περιτυλιγμα των παπαδοπουλου σαν να μην τρεχει τιποτα. Παρε μια λιζχουδια που ξερεις οτι τρελαίνεται, η ενα παιχνιδι της, εστω και τους σπορους της, και βγες στον δρομο και κουνατα να βγαζουν ηχο.
Λοιπον, σου προτεινω, να παρεις μια λιχουδια με το περιτυλιγμα της και να την κουνας ωστε να ακουγεται το "κρατς κρατς", πριν μια 5ετια μπορει και περισσοτερο, ανοιξα διπλα της το περιτυλιγμα απο τα μπισκοτα oreo , λοιπον μεχρι και σημερα στο ακουσμα απο το περιτύλιγμα των oreo κανει σαν θεότρελη, πραγματικα ομως, στο περιτυλιγμα των παπαδοπουλου σαν να μην τρεχει τιποτα. Παρε μια λιζχουδια που ξερεις οτι τρελαίνεται, η ενα παιχνιδι της, εστω και τους σπορους της, και βγες στον δρομο και κουνατα να βγαζουν ηχο.