Γενικά Πριν λίγο έφυγε ο zako μου από την εξωτερική κλούβα

Φιλε μου κουραγιο, σου ευχομαι να τον βρεις πολυ συντομα. Στρατο μου, αυτο που θα γραψω, το γραφω και για σενα (γνωριζοντας οτι απλα ανοιξες το πορτακι, και εφυγε) τοσα χρονια που εχω τον παπαγαλο μου, απο τις πρωτες μερες της ζωης της, της μαθαινα τον εξω κοσμο, σχεδον καθε μερα βολτες σε παρκα, που αλλα πουλια εκαναν χαμηλες πτησεις, κοντα σε αεροδρομιο, γενικα την πηγαινα σε σημεια με "τερατα" ωστε να τα μαθει και να μην τρομαζει. Εως και σημερα, που θα την βγαλω στον κηπο, ελευθερη, ποτε δεν την εχω με τον σκυλο και τις γατες μου, για να μην τρομαξει και πεταξει, ασχετα αν μεσα στο σπιτι παιζουν και τα 4 μαζι.

Λοιπον, σου προτεινω, να παρεις μια λιχουδια με το περιτυλιγμα της και να την κουνας ωστε να ακουγεται το "κρατς κρατς", πριν μια 5ετια μπορει και περισσοτερο, ανοιξα διπλα της το περιτυλιγμα απο τα μπισκοτα oreo , λοιπον μεχρι και σημερα στο ακουσμα απο το περιτύλιγμα των oreo κανει σαν θεότρελη, πραγματικα ομως, στο περιτυλιγμα των παπαδοπουλου σαν να μην τρεχει τιποτα. Παρε μια λιζχουδια που ξερεις οτι τρελαίνεται, η ενα παιχνιδι της, εστω και τους σπορους της, και βγες στον δρομο και κουνατα να βγαζουν ηχο.
 
Φιλε μου κουραγιο, σου ευχομαι να τον βρεις πολυ συντομα. Στρατο μου, αυτο που θα γραψω, το γραφω και για σενα (γνωριζοντας οτι απλα ανοιξες το πορτακι, και εφυγε) τοσα χρονια που εχω τον παπαγαλο μου, απο τις πρωτες μερες της ζωης της, της μαθαινα τον εξω κοσμο, σχεδον καθε μερα βολτες σε παρκα, που αλλα πουλια εκαναν χαμηλες πτησεις, κοντα σε αεροδρομιο, γενικα την πηγαινα σε σημεια με "τερατα" ωστε να τα μαθει και να μην τρομαζει. Εως και σημερα, που θα την βγαλω στον κηπο , ελευθερη , ποτε δεν την εχω με τον σκυλο και τις γατες μου, για να μην τρομαξει και πεταξει, ασχετα αν μεσα στο σπιτι παιζουν και τα 4 μαζι.
.
άσχετο-σχετικό
Ελεύθερη την πηγαίνεις σε όλα αυτά τα μέρη Τάσο;... Τυχερός είσαι αλλά... Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...😳
 
Δυστυχώς τα στοιχεία απο το δαχτυλίδι δεν τα εχω αυλες εδω γυρω (100-150μετρα) εχω ψαξει.. Δεν ξερω συνεχιζουμε!
Αυτό Στράτο είναι μεγάλη ατυχία. Επικοινώνησε άμεσα με τον άνθρωπο που στο πούλησε ελπίζοντας ότι έχει κρατήσει στο αρχείο του τα στοιχεία του πουλιού που σου πούλησε.

Αν επικοινωνούσατε με συγκεκριμένες λέξεις και ήχους βγες έξω και γυρνώντας στο δρόμο φωναζέ τα. Μια φορά έχασα την Μπέττυ (τη μια αμαζόνα μου) η οποία είχε προσγειωθεί μέσα στο δάσος κι όντας πράσινη και η ίδια ήταν άκρως απίθανο να την εντοπίσεις. Ο τρόπος που την βρήκα ήταν να τραγουδάω το μικρό καράβι μέχρι που μου φώναξε οε οεε. Είχε καθίσει πάνω σε ένα τεράστιο βάτο και ξεσκίστηκα (καλά να πάθω για να μάθω) για να την φτάσω. Πριν 3 μέρες χάθηκε ένα ζακό εδώ στο Βανκούβερ κι ο ιδιοκτήτης το εντόπισε μετά απο 2 μέρες επειδή του απάντησε πάνω απο το δέντρο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να τον κάνεις να σε ακούσει και να φωνάξει, αλλιώς είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στ' άχυρα. Αν δεν απαντάει σε λέξεις σου βάλε σφυρίγματα ή ήχους απο άλλα ζακό στο κινητό σου.
 
άσχετο-σχετικό
Ελεύθερη την πηγαίνεις σε όλα αυτά τα μέρη Τάσο;... Τυχερός είσαι αλλά... Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...😳
Οχι Sissy μου,θες να πεθανω; Ουτε σημερα δεν την βγαζω που ημαστε 16 χρονια αυτοκόλλητοι, στο κηπο την βγαζω για μια δοση ηλιου ελευθερη.
 
Οχι Sissy μου,θες να πεθανω; Ουτε σημερα δεν την βγαζω που ημαστε 16 χρονια αυτοκόλλητοι, στο κηπο την βγαζω για μια δοση ηλιου ελευθερη.
😵αμ εγώ; Μας φτάνει και περισσεύει η απόδραση που έγινε εις διπλούν
 
Μην απογοήτευεσε ίσως και τώρα που είναι ώρα για ύπνο και φοβάται ίσως περισσότερο κόβε βόλτες εκεί που το είδες κ φώναζε το. Πιστεύω πως θα σου απαντήσει. Κ όπως σου είπαν τα παιδιά κράτα κ μια λιχουδιά κ μόλις σου απαντήσει κάνε ότι τρως θα ζηλέψει και θα έρθει. Κάπως έτσι έφερα την Λίνα πίσω έκανα ότι τρώω και έλεγα τι ωραίο μμ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. σε καταλαβαίνω πως νιώθεις ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό αλλά θα το βρεις είμαι σίγουρη
 
Όλα θα πάνε καλά! 🙂Πριν χαράξει καλά καλά βγες φώναζε και ψάχνε...
(πικρό χιούμορ)... Μη σε νοιάζει καθόλου αν κάποιοι σε περάσουν για τρελό, δικό τους το πρόβλημα 😉
 
Θα το βρεις, αρκεί να ψάξεις... :)
Μη σε νοιάζει καθόλου αν κάποιοι σε περάσουν για τρελό, δικό τους το πρόβλημα 😉
Το χω περάσει. 2' κράτησε.. Μετά συνηθίζεις.
 
Δεν ξερω επειδη πηγα παντου εκανα τα παντα να τον βρω ηδη αλλα ματαια και γενικα το πουλι χωρις υπερβολες το ειχα σαν παιδι μου... Νιώθω χαλια


Μακάρι να το βρείς. Τέλη πάσχα έχασα και εγω το κοκατιλ μου στο πατρικο που ειχα παει για διακοπες. Ενιωσα λίιιιγο καλυτερα οταν μου ειπε γνωστος μου οτι εχασε το πρωτο του μπάτζι την πρώτη μερα που το αγόρασε κατα την διαδικασια να το βαλει στο κλουβι στο σπιτι (την πρωτη μερα ενιωθα πως ειμαι ο μονος ανθρωπος στη γη που εχει χασει κατοικιδιο ). Αυτη τη στιγμη εχω ενα αδειο κλουβι μέσα στο σπίτι 😟
 
Back
Top