Ασθένειες Προβλημα με το ραμφος της καναρας

Φώτη ίσως σου φαινόμαστε κάπως πιεστικοί (ίσως και να είμαστε) με τις πληροφορίες που σου ζητάμε για το περιστατικό σου και τις ενέργειες αποκατάστασης της υγείας του πουλιού.
Ο λόγος είναι απλός, και δεν είναι πως θέλουμε να είμαστε αδιάκριτοι.
Το φόρουμ είναι ένας χώρος συζητήσεων και αλληλοβοήθειας. Όπως κι εσύ την ώρα του προβλήματός σου μπήκες να ρωτήσεις, έτσι γίνεται πολλές φορές καθημερινά.
Υπάρχουν περιστατικά συχνά και γνώριμα. Υπάρχουν όμως και κάποια πιο σπάνια, που δεν υπάρχει εμπειρία αντιμετώπισής τους (ασχέτως της έκβασης) και είναι σημαντικό για όλους να ενημερωθούμε, να συζητηθεί και να παραμείνει ως μελλοντική βοήθεια για κάποιους άλλους.
Αν μπορείς να γίνεις αναλυτικός, με το πρόγραμμα των ενεργειών σου, τα προταθέντα φάρμακα (ασχέτως αν έγινε χρήση ή όχι) και κάποιες φωτογραφίες, θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους μας.
Τέλος επειδή αναφέρεις πως υπάρχει σχετική και όχι πλήρης αποκατάσταση και επειδή πιθανόν υπάρχει εν υπνώσει εστία μολύνσεως, πιστεύω έχεις κάθε λόγο, με στόχο την ολοσχερή ίαση του πουλιού σου, να το συζητήσουμε λιγάκι το θέμα σου (χωρίς να θέλω να σε τρομοκρατήσω).
 
.. Θεωρώ πως ο Φώτης δεν απαντά στις συνεχόμενες ερωτήσεις σας 1)σε ποιό γιατρό πήγε 2)τί κρέμα/αλοιφή του πρότεινε, μάλλον γιατί κανείς μας δεν του απάντησε, από 1ο έως το 121ο ποστ, στην πιο σημαντική του απορία:😛
Δηλαδη να τη βαλω ή να μην την βαλω για αναπαραγωγη;

.. Αγαπητέ φίλε Φώτη, μη με παρεξηγήσεις, αλλά όταν απευθύνεται κάποιος σε μία τόσο σωστά δομημένη παρέα, με τα καλά και τα άσχημά της, με τις όποιες γνώσεις αναγνωρίζουν τον καθένα χωριστάκαι παίρνουν θέση στο θέμα του θεματοδέτη και μοιράζονται την αγωνία του και προσπαθούν κάπου να καταλήξουν.. Μαζί του,το να πάρει ο θεματοδέτης τελευταίος θέση στο θέμα απατώντας σε κάθε απορία τους όπως και εκείνοι στις δικές του.. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει ώστε ο σεβασμός μεταξύ των να θεωρείται αμοιβαίος.
Θέλω να πιστεύω, ειλικρινά το λέω, πως θα απαντηθούν τα ερωτήματα των φίλων που σε βοήθησαν/καθοδήγησαν/δρομολόγησαν τις κινήσεις σου.. Και όλοι, μαζί με σένα, να μάθουμε κάτι μέσα από το θέμα σου..
 
Ας επιτρέψουμε σε όποιον θέλει να απαντά σε ότι θέλει χωρίς να επιμένουμε.
Η διάθεση βοήθειας για τα πτηνά που έχουμε όλοι όσοι είμαστε εδώ, δεν είναι απαραίτητα "ευανάγνωστη" από όλους.
 
Ας επιτρέψουμε σε όποιον θέλει να απαντά σε ότι θέλει χωρίς να επιμένουμε.
Η διάθεση βοήθειας για τα πτηνά που έχουμε όλοι όσοι είμαστε εδώ, δεν είναι απαραίτητα "ευανάγνωστη" από όλους.
Μα δεν μπορεις ούτως ή άλλως να εξαναγκασεις κάποιον να απαντήσει και μεχρι τωρα βοήθεια δίνουμε!
Αν ειναι δυνατόν! Προσωπικά έχω κάνει την ίδια ερώτηση ίσως και πάνω απο δύο φορες!
Διάβασε πάλι το ποστ 83.. Θα του έδινε ασβεστιο, είχε ήδη παραγγείλει αλοιφή... Τόσο πια τρομερό ειναι να μας πει ποια αλοιφή; Ή γιατι, τι μεσολάβησε, και δεν έκανε τιποτα απο αυτά που είχε αποφασίσει;
Όσον αφορά τη διάθεση βοήθειας που εχουμε όλοι εδώ, δεν μπορεί παρά να ειναι ευανάγνωστη απο τον κάθε έναν.
@misalouris όπως αντιλαμβάνεσαι διαφωνώ κάθετα με την προσέγγισή σου, αν και γνωρίζω ήδη οτι απάντηση δεν προκειται να πάρουμε ποτέ. Απλώς μου τη δίνει η ασυνέπεια και για αυτο επέμεινα. 😡
 
Back
Top