Απο τι μπορει να προηλθε; Θεραπεια και αποκατασταση;Πηγα σε κτηνιατρο και μου ειπε πως μαλλον ειναι χτυπιμα
Απο τι μπορει να προηλθε; Θεραπεια και αποκατασταση;Πηγα σε κτηνιατρο και μου ειπε πως μαλλον ειναι χτυπιμα
Μάλλον;Πηγα σε κτηνιατρο και μου ειπε πως μαλλον ειναι χτυπιμα
Ολα τα εξετεσε αληφη την παραγκειλα δεν ειχε περιμενω μαλλον α ελληψη ασβεστιου δεν ηταν δυνατο το ραμφος θα βαλω υγρο ασβεστιο την αληφη και κατι σταγονες μαλλον θα κλεισειΜάλλον;
Ήξερε από πουλιά;
Τι άλλο σου είπε;
Εξέτασε κοιλιά, στόμα, αμάρα, πόδια;
Σου είπε αν θα αποκατασταθεί ή τι πρέπει να γίνει για να αποκατασταθεί;
Σου έδωσε αλοιφή, φάρμακο, συμβουλές για κάτι σχετικό με καναρίνια;
Αν μπορείς, προσπάθησε να είσαι αναλυτικός σε όσα μας γράφεις, διότι κάποια μηνυματά σου είναι λακωνικά και κάποια κάπως αόριστα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε.
το πουλι δεν ειναι παραμορφομενο εγινε δεν ειπηρχεΔεν φαίνεται ασθενικό το πουλί. Για κάποιο λόγο είναι πιο μεγάλο το ρουθούνι. Ούτε παραμορφωμένο φαίνεται.
Νομίζω πως έχει δίκιο ο Λάμπρος...Ούτε αλοιφές ούτε τίτοτα. Θα του φράξεις το ρουθούνι και θα γίνουνε χειρότερα τα πράγματα.
Απέφυγε να πας σε πετσοπ να ρωτήσεις. Οι περισσότεροι ειναι άσχετοι ολοκληρωτικά
Θα μπορούσαμε να έχουμε μια φωτογραφία αυτής της ανάπλασης του ράμφους σε λίγες μέρες που θα ολοκληρωθεί;
Συνήθως αυτή την θεραπεία συστήνουν κ οι γιατροί... Και εγώ αυτήν είχα ακολουθήσει Στέφανε.Εγώ το pulmosan το βάζω στα πουλιά μια φορά την εβδομάδα για 4 συνεχόμενες εβδομάδες, διακόπτω για 2 εβδομάδες και ανάλογα με την εξέλιξη συνεχίζω για άλλες 4 εβδομάδες...".
και εγώ αυτήν είχα ακολουθήσει Στέφανε.
Να μην χαλάσουμε όμως το θέμα...Το πουλάκι πως είναι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας