Αυτό πήγα να γράψω . Η κόρη του ματιού της λόγω έντονου φωτός είναι πολύ μικρή και ξεγελάει το τρίτο βλέφαρο κάνοντας σε πρώτη ματιά να νομίζει κανείς πως το μαύρο σημείο είναι η κόρη του ματιού και έχει στραβισμό το ζώο . Εγώ δεν βλέπω τίποτα περίεργο@Αλεξάκι
Μην ταλαιπωρεις το γατάκι με χαμομήλια κτλ.
Τώρα πού είδα την φωτό καλύτερα στον υπολογιστή πρόκειται για το λεγόμενο τρίτο βλέφαρο που έχουν οι γάτες και εμφανίζεται όταν είναι πολύ χαλαρές ή μόλις ξυπνήσουν.
Μόνο αν το βλέπεις μόνιμα θα πρέπει να το δει γιατρός.
Αν η βαλίτσα έχει σταθερό σχήμα, τότε οι τρεις μήνες είναι αρκετοί η γατούλα για να εξοικειωθεί με αυτή. Βάζε καθημερινά μέσα στο βαλιτσάκι ένα μικρό μπολ με κέρασμα, να πηγαίνει κ έτσι να την μάθει. Έτσι θα την ξεγελάσεις, αν χρειαστεί, τρεις μήνες μετά, βάζοντας μόνο τη λιχουδιά. Κ αν περνάς κ χρόνο μαζί της θα νοιώσει λιγότερο φόβο. Όλα θα πάνε καλά.Και πως θα τη πάω που δεν μπαίνει στο βαλιτσακι και γρατζουναει ?!?
κατά τη γνώμη μου ποτέ πια, εκτός κι αν υπάρχει πιθανότητα να κολλούν σκουλήκια από εξωτερικές πηγές, δλδ, από χορταρικά που τους δίνεις και έχουν έρθει σε επαφή με άγρια πτηνά. Αλλά οι οδηγίες λένε ότι δίνεται προληπτικά κάθε 2 μήνες. Όμως, αν εσύ δεν βλέπεις να τρώνε πολύ και παρόλαυτά να αδυνατίζουν, δεν χρειάζεται να τους το δίνεις.@ianos οκ για μια μερα to teniazine ! μετα το αλλάζω το νερό !!και κάθε πότε χρειάζεται να τους βάζω ?
Η συζήτηση αυτή γίνεται εδώ https://community.petbirds.gr/threa...αγαλάκια-μου-για-πρόληψη-ενδοπαρασίτων.49247/Τώρα ένα τελευταίο..όπως είχα αναφέρει έχω ένα cockatilaki και 3 budgakia! Τι μπορώ να δώσω για πρόληψη ενδοπαρασιτων ??
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας