Αναπαραγωγή Πρώτη φορά που προσπαθώ αναπαραγωγή καρδερίνας με κανάρα

Κατάσταση
Κλειστό.
Ίσως, αλλά όσοι έχουν καρδερινοκάναρα θέλουν φωνές καρδερίνας από αυτά και όχι καναρινιού.

εννοειται! Γιαυτο ειπα να εχουν ακουσει μονο καρδερινα
 
Αν θελει κανείς να ακούσει καρδερίνα θα πάρει καρδερίνα. Η προσπαθεια για καρδερινοκάναρα συνήθως έχει ως κίνητρο την πρόκληση από την δυσκολία της αναπαραγωγής αυτής.
 
την κανάρα μου την έδωσε ο κολλητός μου! Μιας και η μητέρα του έχει αρκετά καναρίνια! Την έχω περίπου απο την δεκέμβρη!
θα κοιτάξω μήπως βρω κάποια καρδερίνα θυληκιά! Αν και μετά από τις σημερινές πληροφορίες πρέπει να διαβάσω πράγματα πριν προχωρήσω!
 
έχει ως κίνητρο την πρόκληση από την δυσκολία της αναπαραγωγής αυτής
Γιατί έχει δυσκολία...
Μήπως επειδή οι καρδερίνες είναι αιχμάλωτες και δύσκολα συνεργάσιμες;
 
  • Like
Αντιδράσεις: xaxo4
Ακριβως η αγρια φυση τους εξιτάρει.. Προσωπικα διαφωνω καθετα με το ζευγαρωμα με καναρα ακομα και αν είναι εκτροφης. Γιατι ελαχιστοι συντηρουν θηλυκα καρδερινοκαναρα, μην κρυβόμαστε..

Αν βρεις θηλυκια καρδερινα εκτροφης παρε, αξίζει τον κόπο και το χρημα..
 
Πέτρο, πόσο πολύ χαίρομαι που δεν θα δημιουργήσεις στείρα υβρίδια με αβέβαιο έως οδυνηρό μέλλον, δε λέγεται. Μακάρι να είχα ο ίδιος αρσενικό καναρινι να σου έδινα, αλλά το τελευταίο το έδωσα πριν 10 ημερες.
 
Πέτρο, δυστυχώς βάση του πλαισίου νόμου που υπάρχει στη χώρα μας και αφορά στην εκτροφή ιθαγενών πουλιών, εμείς, ως συνειδητοποιημένη κοινότητα σε θέματα που αφορούν στη λαθροθηρία μπορούμε να θέσουμε ελάχιστες προϋποθέσεις για να διασφαλίσουμε ότι δεν γινόμαστε συνένοχοι σε κάτι που βρίσκεται απέναντι από τις ιδέες μας.

Τα στοιχεία που έχεις αναφέρει μέχρι τώρα, είναι ακόμη λιγότερα από τα ελάχιστα που μας επιτρέπουν να υποθέσουμε όλα τα παραπάνω. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σου δώσουμε άλλες πληροφορίες στο θέμα σου. Προσπάθησε να βρεις πουλάκια εκτροφής και ασχολήσου με αυτά ώστε να καταφέρεις να βγάλεις καινούργια πουλιά για να συνεχίσουν και άλλοι την ίδια προσπάθεια.

Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του PetBirds, η μόνη βοήθεια που μπορούμε να σου προσφέρουμε πλέον είναι οδηγίες για την προσωρινή, ασφαλή φιλοξενία τους, με σκοπό τη διασφάλιση της ζωής του και με την άμεση προοπτική της απελευθέρωσής του σε κατάλληλο σημείο.

Σχετικές Πληροφορίες θα βρεις:
Να γνωρίζεις ότι στα πουλιά που έχουν αφαιρεθεί από τη φύση, υπάρχει πολύ μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας λόγω ασθενειών που προκαλούνται σε συνθήκες αιχμαλωσίας και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα έως ότου αφεθούν και πάλι ελεύθερα το συντομότερο δυνατό.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top