Οι ασυνείδητοι δεν ψάχνουν για δικαιολογίες.Καμία δικαιολογία λοιπόν για κανέναν...
Οι ασυνείδητοι δεν ψάχνουν για δικαιολογίες.Καμία δικαιολογία λοιπόν για κανέναν...
Μια απορία πάνω στην αρχική μου ερώτηση. Καρδερίνες που τις πήρανε από άγριες φωλιές και τις βάλανε σε παρένθετες μητέρες, σε ποια κατηγορία κατατάσσονται; Εκτροφής ή πιασμένες;
Από ηθικής πλευράς κατατάσσονται στις πισμένες.
Γιατί "τεχνικά" έχουν γεννηθεί στο κλουβί. Κατά τα άλλα, το ίδιο πράγμα λέμε.Γιατί μόνο από ηθικής πλευρας;
Θα ψάξω Βασίλη.Σταύρο αν μπορέσεις να το βρεις, απλά ανεφερέ το... Να διαβαστεί.
γιατί υποχθόνια;, απλά... Θα γελάνε!Πάντως, αν μας διαβάζουν οι ''καρδερινάδες'' θα γελάνε υποχθόνια.
Μη ρωτήσει κανείς γιατί...όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
Εμένα το πιο εντυπωσιακό που μου φαίνεται είναι αυτό το αγόρασεΠήγε και αγόρασε μία φωλιά...
Εμένα το πιο εντυπωσιακό που μου φαίνεται είναι αυτό το αγόρασε
Ξέρω κι εγώ; Αρχίζω ν' αμφιβάλλω... :)Μαρία... Που ζεις;
Είχα κάνει λάθος, το διόρθωσα, κάνε refresh θα δεις το σωστό.Το πρώτο link τι σχέση έχει με το θέμα;
Δώσε λίγο χρόνο... Καμιά φορά (ως εθελοντές) έχουν και προσωπικές εργασίες.Η απάντηση της ΑΝΙΜΑ ήταν "αν το πουλί έχει όλα του τα φτερά και είναι περίπου ένα χρόνο στο κλουβί, να το ρισκάρετε να το αφήσετε". Ρώτησα αν ένα τόσο ήμερο πουλί που πιθανός εχμαλωτίστηκε από πολύ μικρό έχει δυνατότητα επανένταξης αφού δεν έχει λάβει τις γνώσεις από τους γονείς του και δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση. Από το ΕΚΠΑΖ δε σήκωσαν ακόμα τηλέφωνο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας