Αν θες να το δώσεις στις καρδερίνες, κόβεις το άνθος και τους το βάζεις στο κλουβί πιάνοντας το με ένα μανταλάκι. Προσωπικά θα έκοβα λίγο την άκρη του για ευκολότερη χρήση από τα πουλιά. Αν έχεις όρεξη μπορείς και να το ξεσποριασεις κόβοντας το στην μέση και αφαιρώντας τα σπόρια.Το κοβω και το βαζω οπως ειναι; Η χρειάζεται ειδικη προεργασια;
Αν ασχολούνται λέει Γιάννη... Όπως και με όλα τα άλλα αγκάθια, ας μην είναι εντελώς ώριμα.Δεν ξέρω αν ασχολούνται οι καρδερίνες με αυτά τα αγκάθια νωρίτερα.
Λογικά ναι. Αλλά και ώριμους να τους δώσεις πάλι το ίδιο θα τους φάνε. Μου κάνει εντύπωση πως άνθισε το γαιδουραγκαθο τόσο νωρίς
Δοκίμασε και να μας πεις το αποτέλεσμα.αν οι σποροι δεν ειναι τοσο ωριμοι, θα ειναι και πιο μαλακοι.
Χάνεις το περισσότερο από την αξία τους.δεν μπορουν να τους σπασουν και ετσι τους βραζω
το δικο μου bleder δε τους σπαει, μονο με γουδι κανω κατι
Ασχετο, αυριο μαλλον ερχονται τα αηδονακια μου, το κακο ειναι οτι ειναι εγχωριας εκτροφης και δεν εχουν δακτυλιδια.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας