Σωστά, τότε ποιο πρόβλημα μας απασχολεί;Εδω τι σχέση έχει η δοσολογία; Αφού ο καθένας ανάλογα με την συγκέντρωση του διαλύματος την αναπροσαρμόζει.
Σωστά, τότε ποιο πρόβλημα μας απασχολεί;Εδω τι σχέση έχει η δοσολογία; Αφού ο καθένας ανάλογα με την συγκέντρωση του διαλύματος την αναπροσαρμόζει.
Σωστά, τότε ποιο πρόβλημα μας απασχολεί;
Η διαφορές στις συγκεντρώσεις είναι τεράστιες. Η διαφορές στις τιμές των προϊόντων επίσης. Το θέμα είναι οτι η τιμή δεν πάει ανάλογα με την συγκέντρωση του γάλακτος οπότε... ίσως αφορά άλλα πρόσθετα ή τους τρόπους επεξεργασίας/προσθήκης του γαιδουράγκαθου.Οι διαφορές είναι τεράστιες. Ενδεχομένως να μην πρέπει να κοιτάμε μόνο το γαιδουράγκαθο αλλά και άλλα πρόσθετα ή γενικά τους τρόπους επεξεργασίας.
H πυκνότητα του σκευάσματος έχει σχέση με τις συνιστώμενες δοσολογίες. Όσο πυκνότερο, μεγαλύτερη η αραίωση.
... Εδω τι σχέση έχει η δοσολογία; Αφού ο καθένας ανάλογα με την συγκέντρωση του διαλύματος την αναπροσαρμόζει.
Η μόνη αντικειμενική συνθήκη είναι πόσα πληρώνουμε ανά γραμμάριο γάλακτος.
Δεν καταλαβαίνω σε τι καθορίζει την τιμή και την συγκέντρωση που επιλέγει η κάθε εταιρεία να έχει, η συνιστώμενη δόση ειδικά για πτηνά.
Ακριβώς αυτό Σίσυ. Δεν είναι λάθος;Διότι σε ότι ποστ έχω διαβάσει αναφερόμαστε σε ''σταγόνες'' (ανεξαρτήτου πυκνότητας του προϊόντος)
* Πάει στα σκουπίδια αυτό......*Σε κάθε περίπτωση την αγορά "χύμα" γαιδουράγκαθου, σαν αυτό που πήρες, χωρίς χημική ανάλυση δεν θα την πρότεινα.
.. Το σημείο αναφοράς δεν μπορεί να είναι άλλο απο τα γραμμάρια γαιδουράγκαθου που αναγράφονται.**Ποιος έχει τέτοιο σκεύασμα;Εγώ. Θέλω παρακάλια.
Σε κάθε περίπτωση την αγορά "χύμα" γαιδουράγκαθου, σαν αυτό που πήρες, χωρίς χημική ανάλυση δεν θα την πρότεινα.
Δεν ξέρω αν αυτό που λέει ο Δημήτρης είναι σωστό. Ίσως και να είναι. Όμως πολλές ουσίες παίρνουμε από το φαρμακείο ως ιδιοκατασκευές τους. Πάντα είναι φερέγγυες. Συνήθως αναφέρουν το ποσοστό διάλυσης. Δεν ξέρω αν το προϊόν είναι για τα σκουπίδια, θέλει σκέψη και συζήτηση. Μην ξεχνάμε αυτή είναι η δουλειά του φαρμακοποιού όχι να πουλάει έτοιμα σκευάσματα.* Πάει στα σκουπίδια αυτό...
Με πρόσχημα την χημική ανάλυση μπορεί η Σίσσυ να πάει απο εκεί και να φύγει πολλαπλά κερδισμένη. Μια καλή δομή στις ερωτήσεις και ο ρυθμός... Και θα μάθουμε ίσως πολλά.Όμως πολλές ουσίες παίρνουμε από το φαρμακείο ως ιδιοκατασκευές τους.
*Στην ετικέτα δεν αναφέρεται το παραμικρόΔεν ξέρω αν αυτό που λέει ο Δημήτρης είναι σωστό. Ίσως και να είναι. Όμως πολλές ουσίες παίρνουμε από το φαρμακείο ως ιδιοκατασκευές τους. Πάντα είναι φερέγγυες. *Συνήθως αναφέρουν το ποσοστό διάλυσης. Δεν ξέρω αν το προϊόν είναι για τα σκουπίδια, θέλει σκέψη και συζήτηση. **Μην ξεχνάμε αυτή είναι η δουλειά του φαρμακοποιού όχι να πουλάει έτοιμα σκευάσματα.
Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις πληροφορίες Δημήτρη!*Με πρόσχημα την χημική ανάλυση μπορεί η Σίσσυ να πάει απο εκεί και να φύγει πολλαπλά κερδισμένη.*Μια καλή δομή στις ερωτήσεις και ο ρυθμός... Και θα μάθουμε ίσως πολλά.
Σίσυ δεν χρειάζεται. Το προιόν της nature's answer είναι βόμβα απο μόνο του.
Σκέψου οτι βγαίνει σε 2γρ για 30ml. (Επίσης έχει και σε 0,9γρ στα 30ml)
Το αντίστοιχο της nature's plus κυκλοφορεί με 125mg = 0,125γρ στα 30ml (εκτός και αν είναι Mega grams lol).
Της ορνιταλια έχει 10,5γρ στα 1000ml δηλαδή 0,315γρ στα 30 ml.Βγαίνει βέβαια σε συσκευασία των 100ml.
Οι διαφορές είναι τεράστιες. Ενδεχομένως να μην πρέπει να κοιτάμε μόνο το γαιδουράγκαθο αλλά και άλλα πρόσθετα ή γενικά τους τρόπους επεξεργασίας.
Επι του πρακτέου. Η σκέψη μου στην ερώτηση "Ποια είναι η δοσολογία;" βρίσκεται εάν έχουμε ένα προιόν που αφορά πτηνά και αν αναγάγουμε αυτή την δοσολογία κάθε φορά, αναλόγως το σκεύασμα.Το σημείο αναφοράς δεν μπορεί να είναι άλλο απο τα γραμμάρια γαιδουράγκαθου που αναγράφονται. Ποιος έχει τέτοιο σκεύασμα;Εγώ. Θέλω παρακάλια.
Οι οδηγίες του σκευάσματος(100ml) της ορνιτάλια είναι: 2ml στα 1000ml νερού (ή δύο σταγόνες στα 50ml) για 7 με 10 μέρες. Επανάληψη μετά απο 6 εβδομάδες.Αν υπάρχει ασθένεια του συκωτιού επεκτείνουμε την αγωγή στις 15 μέρες.
Η σύσταση αναφέρει 10,5γρ γαιδουράγκαθου στα 1000ml υλικού.
Το σκεύασμα που έχω είναι 100ml άρα έχει 1,05γρ γαιδουράγκαθου.
Τα 2ml του σκευάσματος περιέχουν 0,021γρ γαιδουράγκαθου.
Άρα η συνιστώμενη αραίωση απο την ορνιτάλια σημαίνει 0,021γρ σε 1000ml νερού.
Μια άλλη παράμετρος που προκύπτει είναι οτι για το ίδιο σκεύασμα οι 20 σταγόνες είναι 1ml.
Τώρα η natures answer που έχεις Σίσσυ, περιέχει 2γρ γαιδουράγκαθου σε 30 ml.
Δηλαδή 1ml του σκευάσματος περιέχει 0,0666. Γραμμάρια γαιδουράγκαθου.
Χοντρικά λοιπόν για να φτάσεις την πρόταση της ορνιτάλια πρέπει να αραιώνεις 1ml σκευάσματος σε 3000ml νερου, δηλαδή 3 λίτρα.Αν οι 20 σταγόνες της Natures answer είναι 1 ml, η προτεινόμενη αραίωση σημαίνει 6,5 σταγόνες ανα λίτρο νερού. Μια ευπαρουσίαστη λύση βρίσκεται στο 1 σταγόνα στα 150ml.
Δεν έχω την ανάλυση της natures answer,την υποθέτω απο την εικόνα του σκευάσματος. Εικάζω επίσης οτι οι 20 σταγόνες του προιόντος της θα είναι 1ml. Τα υπόλοιπα πρόσθετα ή οι πατέντες κάθε φαρμάκου ενδεχομένως να περιέχουν κινδύνους που δεν συμπεριλαμβάνονται στις παραπάνω σκέψεις.
Σίσσυ πάντα είχα την απορία του γιατί δεν στρέφεται κάποιος εκεί.Βασικά όταν μπήκα στο θέμα πριν 3/4 μέρες ήταν για να σε ρωτήσω αυτό ακριβώς. Το ξέχασα όμως. Πίστευα ότι το είχες χρησιμοποιήσει και δεν σου έκανε!Εφόσον υπάρχει (το μοναδικό?) προϊόν αποκλειστικά για πτηνά, αυτό της Ornitalia (Epato Sil), δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο να χρησιμοποιώ-ούμε κάποιας άλλης εταιρίας (των οποίων τα προϊόντα αφορούν ανθρώπους)...
Εσύ φταις!:DΤυχαία δηλ ''έβγαλα'' άκρηΣίσσυ πάντα είχα την απορία του γιατί δεν στρέφεται κάποιος εκεί.Βασικά όταν μπήκα στο θέμα πριν 3/4 μέρες ήταν για να σε ρωτήσω αυτό ακριβώς.Το ξέχασα όμως.Πίστευα ότι το είχες χρησιμοποιήσει και δεν σου έκανε!
Όταν πάω να θυμηθώ θα τον ρωτήσω.... Όταν είχα πάει να αγοράσω (κάποτε, γιατί τώρα είναι ληγμένο πλέον) to epato sil, ο Μιχάλης ( Ornitalia) μου είχε δώσει διαφορετικά δοσολογικά σχήματα (τα οποία δυστυχώς δεν θυμάμαι) για συνήθη, περιοδική αποτοξίνωση ήπατος και για ηπατική ασθένεια.
Που μπορώ να το βρω καμιά διεύθυνση;Το Nature's Answer Non Alcohol MIlk Thistle βγαίνει σε δυο εκδόσεις.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας