Ναι εννοείται. Αύριο θα βαλω ομως γιατί το χρωμα με ειχε ανησυχήσει και ηθελα πρώτα να ρωτήσω.
Να δες το, έβγαλα μια φωτογραφία
Ναι εννοείται. Αύριο θα βαλω ομως γιατί το χρωμα με ειχε ανησυχήσει και ηθελα πρώτα να ρωτήσω.
Προσπάθησα να το παραγγείλω αλλά δεν τα κατάφερα, έμπλεξα στην ανταλλαγή mails και εγκατέλειψα.https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Answer-Milk-Thistle-Alcohol-Free-2-000-mg-1-fl-oz-30-ml/5159
παραγγελια που έχω κάνει από αυτήν την σελίδα μου ήρθε σε μια βδομάδα περίπου σε κουτί και σε σακούλα με φυσαλίδες.
Το συνολικό κόστος ποιο είναι Γιώργο;Η παραγγελία έγινε τελικά από εδώ
Γιάννη, στο συγκεκριμένο site όλες οι τιμές αναφέρονται σε λίρες £, παράγγειλα 2 (2×6,49£ +2,80£ ταχυδρομικά) συνολικό κόστος περίπου 18€ (γιατί παίζει και η ισοτιμία)Το συνολικό κόστος ποιο είναι Γιώργο;
Όντως πολύ καλή τιμή, είχα και δώρο ένα bath oil 25ml :DΠολύ καλή τιμή @George.72
Το συγκεκριμένο φαρμακείο παρασκευάζει στο εργαστήριο του γάλα γαιδουράγκαθου χωρίς αλκοόλ (διατηρείται για 6+μήνες). Σήμερα αγόρασα (κατόπιν παραγγελίας) 50ml με 13 ευρώΌποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρωτήσει και στο φαρμακείο που το αγόρασα (νομίζω πως το στέλνουν)
http://www.kakagiannis-pharmacy.gr/ell/profile
Εντελώς εξωφρενική τιμή.Τηλεφώνησα, έχουν το συσκευασμένο milk thistle της nature's plus, στοιχίζει 47 ευρώ με την έκπτωση μου είπαν, υπάρχουν διάφορα μεγέθη-συσκευασίες ρώτησα; Όχι μου απάντησε όλα τα μπουκαλάκια έχουν ένα μέγεθος...
Σίσυ δεν χρειάζεται. Το προιόν της nature's answer είναι βόμβα απο μόνο του.Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό πως θα υπάρχουν διαφορετικές πυκνότητες στα σκευάσματα.
Και τις συνιστώμενες δοσολογίες για τα πουλιά.. Ενδεχομένως να μην πρέπει να κοιτάμε μόνο το γαιδουράγκαθο αλλά και άλλα πρόσθετα ή γενικά τους τρόπους επεξεργασίας.
Δεν αντελήφθην.Και τις συνιστώμενες δοσολογίες για τα πουλιά.
H πυκνότητα του σκευάσματος έχει σχέση με τις συνιστώμενες δοσολογίες. Όσο πυκνότερο, μεγαλύτερη η αραίωση.Δεν αντελήφθην.
Από τη στιγμή που ''καταλαβαίνω'' πως το υγρό του φαρμακείου (πρέπει) να υστερεί σε πυκνότητα-ποσότητα γαϊδουράγκαθου, δεν θα το δώσω στα μαριόνια μου..
Η συγκέντρωση μιας ουσίας προσαρμόζεται σε μια ποσότητα ή μονάδα, πχ την μονάδα τους ενός χαπιού.Αυτό είναι κάτι το πρακτικό, για να ξέρουμε την ποσότητα που λαμβάνουμε με ευκολία.H πυκνότητα του σκευάσματος έχει σχέση με τις συνιστώμενες δοσολογίες. Όσο πυκνότερο, μεγαλύτερη η αραίωση.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας