Ανέστη έχω μια απορία γιατί πρέπει να πας σε πτηνίατρο για να σου ψαλιδίσει τα φτερά του παπαγάλου σου;
Οσον αφορα την εξοδο του πουλιου απο το κλουβι και αφου δεν εχεις τον ελεγχο οταν βγαινει εξω τοτε η επισκεψη σε ενα πτηνιατρο και το ψαλιδισμα των φτερων πτησης ειναι η λυση. Η πτεροροια γινεται 2 φορες το χρονο, Αυγουστο-Σεπτεμβριο και Φεβρουαριο-Μαρτιο. Τωρα καποια φτερα ειναι λογικο να χαθουνε σε οποιαδηποτε εποχη του χρονου και δεν ειναι προβλημα.
Ανέστη έχω μια απορία γιατί πρέπει να πας σε πτηνίατρο για να σου ψαλιδίσει τα φτερά του παπαγάλου σου;
inca1099 είπε:Χωρίς αυτό να είναι κανόνας για όλους τους παπαγάλους.
Γειά σας παιδιά μετά από πολύ καιρό...
Ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Θέλω να μεταφέρω την Λόλα με το κλουβάκι της απ' την Αθήνα στην Κέρκυρα. Ξέρει κανείς αν επιτρέπεται αεροπορικώς να την μεταφέρω ή αν γίνεται με το λεωφορείο; Στην aegean που ρώτησα μου είπαν ότι δέχονται μόνο σκύλους και γάτες. Παπαγάλους δεν δέχονται.
Εγώ έχω κάνει ακριβώς αυτό το δρομολόγιο λες εσύ! Αλλά είναι σχετικά πιο εύκολο γιατί ο δικός μου είναι μαθημένος και ήμερος.. Στο λεοφορείο εέιδή φοβάμαι την αρνητική απάντηση και μη μου πει να τον βάλω στις αποσκευές, τον βάζω στο κλουβάκι μεταφοράς του και μετά σε μια μεγάαααλη χαρτοσακούλα ανηκτή από επάνω! Το κουτί του μεταφοράς, έχει για να αερίζεται και από τα πλάγια και από πάνω οπότε είναι μια χαρά.. Αλλά για να μην ταλαιπωρηθεί πολλές ώρες κλεισμένος στο κουτί, προτιμώ να παίρνω το λεοφορείο για Πάτρα και από εκεί το καράβι για Κέρκυρα, όπου τον αφήνω ελεύθερο σε μια γωνίτσα που κάθομαι διακριτικά (φτερά έχει ψαλιδισμένα).. Δεν φαίνεται αγχωμένος, τρώει, φτιάχνει το φτέρωμά του και γενικά όλα καλά!)
Και φυσικα ο μη κλιματιζομενος χωρος των αποσκευων δεν ειναι καταλληλος για ενα πουλι. Μια ωρα δεν ειναι λιγο εαν ο χωρος ειναι σαν ψυγειο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας