Φροντίδα Πώς να κάνω τη γνωριμία στο κοκατίλ μου με το καινούριο που θα πάρω;

το διο σου ειναι whiteface cinnamon pied , το αλλο φαινεται για νορμαλ αλλα ισως ειναι κ σινναμον δε μπορω να καταλαβω απο τη φωτο! Επισης αν δε γμωριζουμε τι γονιδια φερει το αρσενικο τα οποια δε φαινονται παντα δε μπορουμε να ξερουμε κ τι απογονους θα εχουν!
Σε ευχαριστώ πολύ το pied και το pearl τι διαφορά έχουν;
Θα βγάλω καλύτερες φωτογραφίες καποια στιγμή αν και δεν με ενδιαφέρει τόσο το τι θα μπορούσε να βγει απλώς το έχω απορία

Καλώς τον δέχθηκες! Πολύ όμορφο πουλάκι! Να σου ζήσει!
Ευχαριστώ πολύ!
Ήδη βγήκε για λίγο έξω και πέταξε στο κεφάλι μου.
Μετά τον έβαλα μέσα και τώρα έρχεται στην μεριά μου στα κάγκελα και ζητιανευει να βγει έξω😂

Οι άλλοι προς το παρόν θα του συμπεριφέρονται λες και είναι...άγριο πουλάκι.
Εσένα ευτυχώς σε επέλεξε και είναι φιλικός μαζί σου.
Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσπαθήσουν λιγάκι, θα πρέπει να γνωριστούν βήμα-βήμα αφού δεν τους θέλει.
Ιδίως οι γυναίκες θα πρέπει να μην φορούν δαχτυλίδια-βραχιόλια, να έχουν έντονα βαμμένα νύχια κτλ... Που ενδέχεται να τον τρομάζουν...
Ταξίδεψε, άλλαξε ανθρώπους και περιβάλλον, λογικό είναι ν΄αντιδρά κάπως!
Και πάλι πολύ καλές αντιδράσεις έχει με όλα αυτά που του ''έχουν συμβεί'' ;) :)

Οι άλλοι προς το παρόν θα του συμπεριφέρονται λες και είναι...άγριο πουλάκι.
Εσένα ευτυχώς σε επέλεξε και είναι φιλικός μαζί σου.
Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσπαθήσουν λιγάκι, θα πρέπει να γνωριστούν βήμα-βήμα αφού δεν τους θέλει.
Ιδίως οι γυναίκες θα πρέπει να μην φορούν δαχτυλίδια-βραχιόλια, να έχουν έντονα βαμμένα νύχια κτλ... Που ενδέχεται να τον τρομάζουν...
Ταξίδεψε, άλλαξε ανθρώπους και περιβάλλον, λογικό είναι ν΄αντιδρά κάπως!
Και πάλι πολύ καλές αντιδράσεις έχει με όλα αυτά που του ''έχουν συμβεί'' ;) :)
Ναι και φωνάζει όταν δε τον βγάζω απ' το κλουβί και πάντα έρχεται από πίσω μου. Αν είναι θα του δίνουν οι άλλοι λιχουδιές για να τους συνηθίσει

Ευχάριστα νέα για το υποθετικό ζευγάρι των Κοκατιλ μου αφού η Ρενέ βλέποντας τον Κόντι να βγαίνει και να κάθεται μαζί μου να παίζει βγήκε προχτές απ' το κλουβί μόνη της πέταξε στο κρεβάτι μου που καθόμουν με τον Κόντι και έπαιζε μπροστά μου. Σήμερα πάλι βγήκε απ' το κλουβί πέταξε και κάθισε πάνω του. Δε με αφήνει βέβαια να την πλησιάζω οπότε την αφήνω αν θέλει να ρθει από μόνη της. Επίσης η μεταξύ τους σχέση μπορώ να πω ότι δεν είναι και η καλύτερη διότι δεν έχουν επαφή ακόμα και μέσα στο ίδιο κλουβί και το καθένα κανειι τα δικά του και αν έρθουν πολύ κοντά όταν τρωνε αρχίζουν οι απειλές. Ωστόσο κανένα από τα δύο δεν κυνηγάει το άλλο και έχουν συνηθίσει την παρουσία του άλλου. Αυτά από εμάς 😁IMG_20190912_124919-1000x2000.webp
[automerge]1568282583[/automerge]
IMG_20190912_125732-2000x1000.webpIMG_20190912_125807-2000x1000.webpIMG_20190912_125959-2000x1000.webp
Να τα και τα δυο τους

Τελευταία επεξεργασία:
Back