Kiriazis
PB Member
Με τρεις κάτω νομίζω ότι δε θα αναγκάζεται να πετάει και απλά θα πηδάει από τη μία στην άλλη.
Επάνω μάλλον θα ξαναβάλω δύο όπως το είχα στην αρχή
Επάνω μάλλον θα ξαναβάλω δύο όπως το είχα στην αρχή
Ετσι πιστευω και εγω γιατι τωρα παει απτη πατηθρα στα συρματα.Επάνω μάλλον θα ξαναβάλω δύο όπως το είχα στην αρχή
Κάνε το αντίθετο. Βάλε τις δύο κάτω σε μικρή απόσταση μεταξύ τους και τις δύο πάνω στη μέγιστη δυνατή.υπάρχουν 2 πατηθρες κάτω δίπλα στις ταΐστρες και άλλες δύο επάνω σε μικρότερη απόσταση μεταξύ τους
Ναι, φυσικά, μόνο όχι ακριβώς στον πάτο, λίγο πιο ψηλά (να μην ακουμπούν κάτω δλδ) και όχι κάτω από πατήθρα διότι θα πέφτουν οι κουτσουλιές πάνω τουςΝα ρωτήσω κάτι ακόμα, θα μπορούσα να βάλω τις ταΐστρες στον πάτο ώστε να γλιτώσω από τα σπορακια που πέφτουν κάτω έξω από το κλουβί;
Παιδιά αυτό το κλουβακι θα είναι κατάλληλο αν αφαιρεθεί το ξύλο και κλείσει από κάτω με πλέγμα και και ένα μεταλλικό ή γυάλινο συρτάρι;Το νέο κλουβάκι ολοκληρώθηκε αν και ακόμα έχω κάποιες σκέψεις για τις ταΐστρες και τις πατήθρες.
Κάθε παρατήρηση φυσικά ή και συμβουλή δέκτη.
Το καναρινάκι μας θα μπει αύριο στο νέο του σπιτάκι γιατί περιμένουμε να στεγνώσει καλά η σιλικόνη από το συρταράκι στο οποίο θα μπει Άμμος.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας