Γενικά Σενεγαλης η Αλεξανδρινο

εδω μπορεις να δεις ολες τις διαστασεις για το κενο αναμεσα στα καγκελα για ολα τα ειδη παπαγαλων http://www.birdcagesnow.com/bird-cage-bar-spacing-guide

προσεξε να κανεις σωστη επιλογη κλουβιου γιατι νομιζω τα συγκεκριμενα που σκεφτεσαι να παρεις εχουν μεγαλο διακενο
 
Σε προιγουμενα ποστ ειχα βρει κλουβι Montana απο Γερμανικο σαιτ με το οποιο ακρη δεν βρηκα, αγορασα 3 φορεςτο προιον και ακυρωνε την παραγγελια με ενα απλο μηνυμα οτι ακυρωθηκε! Τελικα μετα απο 3 μερες προφασιστηκαν λογιστικο προβλημα και τελος! Τωρα βρηκα ενα της ferstplus το max 4, δεν εχει σχεση με το μοντανα αλλα δεν εχω αλλη λυση!
images

Εχει καποιος αποψη για αυτο το κλουβι!? Απο Βουλγαρικο σαιτ το ειδα (Στεφανο)
 
Έχεις διαστάσεις; Πόσο το βρήκες; Για αλεξανδρινό μικρό μου φαίνεται.
 
145 ! Μεγαλυτερο παει πολυ ακριβα! Την. Μιση μερα εξω ειναι στην οροφη, οποτε πιστευω καλο ειναι
 
Δεν ξέρω αν το έχει στο eshop, το είδα με τα μάτια μου και ρώτησα τιμή στο κατάστημα της Αγ. Παρασκευής
Α το βρήκα και στο eshop φθηνότερα κιόλας https://www.pet4u.gr/klouvia/papagaloklouva/
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Μαρια το ειδα! Τελικα το firstplast που ειχα πει πριν ειναι χωρις βαση, παει εξτρα! Για το κλουβι που μου ειπες εχω 99% την υποψια λογω του οτι δεν εχει μαρκα οτι ειναι κινεζικο οπως και αυτο που εχω δανεικο κσι το εχω βρει στο νετ με διαφορα ονοματα! Τελειως φτηνιαρικη κατασκευη! Συνηθως οτι ειναι επωνυμο το λεει κιολας!
 
Επισης ο μικρος φαινεται οτι συνηθισε τον χωρο! Δεν κραζει οπως την πρωτη μερα ουτε και κουναει το κεφαλι! Του εχω φτιαξει και κατι παιχνιδια προχειρα νε καπακια απο παιδικα κιντερ και ασχολειται με το να τα δαγκωνει! Διχνει ποιο πολυ ανεξαρτητος που η γυναικα μου ανησυχει αν θα μας βγει σε καλο η κακο! Οταν δεν θελει να τον πιανουνε μαλλον παει να με τσιμπησει! Μετα απο λιγο ανεβαινει μια χαρα!
 
Για το κλουβι που μου ειπες εχω 99% την υποψια λογω του οτι δεν εχει μαρκα οτι ειναι κινεζικο οπως και αυτο που εχω δανεικο κσι το εχω βρει στο νετ με διαφορα ονοματα! Τελειως φτηνιαρικη κατασκευη!
Όχι πήγαινε σε ένα κατάστημα να το δεις από κοντά. Έχω δύο τέτοια και όσοι έχουν παπαγάλους συνήθως αυτά παίρνουν. Η σκέψη σου έχει λογική αλλά εδώ δεν ισχύει. Είναι σίδερο τώρα τεχνικές λεπτομέρειες δεν ξέρω. Αν το αποφασίσεις να πάρεις αυτό που έχει το γκρίζο χρώμα. Δεν χάνεις τίποτα να το κοιτάξεις από κοντά. Υπάρχει και σε άλλα μαγαζιά. Εγώ τα δικά μου τα πήρα από μία "ζωοφιλία" στο Χαλάνδρι. Πάλι 150 ευρώ προ ετών όμως. Τώρα με την κρίση ίσως έμειναν στάσιμες οι τιμές.
 
Back
Top