Γενικά Σταύρε, δεν τα λές καλά!!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Homus
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αφού εμείς είμαστε όλοι λίγο, "αρπαγμένοι", καταλαβαίνετε τι εννοώ, από παρατεταμμενη έκθεση στόν ήλιο ας πούμε, θα ήθελα πραγματικά να μου πείτε, εμένα προσωπικά, πού είναι τα θετικά που λέτε και δεν τα κατάλαβα, σε ότι έχει σχέση με το υβριστικό και με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, και με σημεία χλευασμού, μήνυμά σας.
Αυτό που λέτε τώρα,
Κατ΄ αρχήν πιάσατε μόνο τα αρνητικά στοιχεία του μηνύματος και τα αναδυκνύετε για να μην πάρετε θέση για το ζήτημα ουσίας: Η φυλακή είναι το ίδιο και για τα καναρίνια και για τα άγρια.

Διαφωνώ γιατί θα σας θυμήσω τις φυλακισμένες έγκυες γυναίκες, που φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί, και μαθαίνει δυστυχώς ότι ο κόσμος είναι το κελλί και το προαύλιο της φυλακής. Αν του δώσεις την ελευθερία του και αυτό θα φύγει και θα βγεί έξω, αλλά πού; Στην ζούγκλα της ζωής που ζούμε.
Τι νομίζετε; Θα επιβιώσει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επανέλθει στη φυλακή, αυτή τη φορά ως τρόφιμος κανονικός. Αλλά είναι το υπέρτατο όν του πλανήτη. Είναι Ανθρωπος.
Με νού, σκέψη και λογική.
Τα πουλιά όμως τα άγρια αν απελευθερωθούν έχουν πιθανότητες, μικρές, επιβίωσης.
Το πουλί που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε κλουβί έχει ένα απόλυτο μηδέν από άποψη πιθανοτήτων.
Δεν έχει αίσθηση της ελευθερίας γιατί απλά δεν την έζησε ποτέ.
Το άγριο όμως την έχει και την αποζητά συνεχώς και αδιαλλείπτως.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Μόνο το ότι ανήκουν στα σπινοειδή σε κάποια κατηγορία - οικογένεια με σχετικά ίδιο φαινότυπο τα κάνει να μοιάζουν. Τίποτα άλλο.
Και εμπάς περιπτώσι, λύστε μου μια απορία.
Γιατί ένα εγκλωβισμένο πουλί άγριο όταν βγαίνει από το κλουβί εξαφανίζεται, ενώ όταν βγαίνει ένα οικόσιτο πουλί, χτυπιέται δεξιά και αριστερά και κάποιες φορές μέσα στον τρόμο του, επιστρέφει στο κλουβί;
Αφήστε θα σας το πώ εγώ. Γιατί το κλουβί είναι το περιβάλλον του. Το υπόλοιπο όλον είναι ξένη και κατά συνέπεια ενστικτωδώς, εχθρική περιοχή.
Και κάτι άλλο. Μήπως αντί να στρογγυλεύετε το θέμα και να προσπαθείτε να χρυσώσετε το χάπι, γιατί μάλλον δεν είστε κακός άνθρωπος, κατά βάθος, θα έπρεπε όπως δημόσια επιτεθήκατε στον Σταύρο, έτσι δημόσια να του ζητήσετε και μία συγγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά σας, Γιωργάκι συννονόματε;
 
Κυριε διευθυντη οικονομολογε μπορεις να εχεις οποια αποψη θελεις,αλλάδεν μπορεις να θεωρεις ολους τους υπολοιπους χωρις κριση. Μπορει ο καθενας να αποφασισει που βρισκεται χωρις να ανεχεται τοσο φθηνο τροπο. Δεν μπορεις να με συγχιζεις απλα γιατι ετσι σε συμφερει. Κριμα που εισαι απο Θεσσαλονικη. Το οτι εισαι διευθυντης η οχι απλα δεν με αφορα.
 
Δεν ξέρω τί με πιάνει ώρες-ώρες
και σκέπτομαι φωναχτά!

-Κάποιος που υπογράφει σαν Homus
ή έχει αμφιβολίες για το τί είναι,
ή θέλει να πει στους άλλους οτι εκείνοι είναι κάτι άλλο.
Κάποιος που σε ένα -σαιτ-για καναρίνια εχει σαν avatar
το σήμα του αυτοκινήτου του, μάλλον... Το θεωρεί πολύ
πιο σπουδαίο απο την επαφή με την καρδερίνα του.
- Κάποιος που παρ' όλα αυτά φοβάται οτι δεν έπεισε
για το πόσο ανώτερος είναι απο τους υπολοίπους,
ρίχνει και μια θέση "οικονομικού διευθυντή" για να
μας βρήσκεται. και τελικά κάνει και αυτό για το οποίο
πολλοί (νομίζει )θα τον θαυμάσουν."Τραβάει" μια
καταμέτωπον σύγκρουση με τον ΑΝΤΜΙΝ, προσπαθόντας
να αποσπάσει μιαν διαγραφή.
-Ξέρετε, μάλλον θέλει βοήθεια, αλλά δεν το ξέρει!

Α! Να σας ενημερώσω αγαπητοί φίλοι εκτός όλων των άλλων
έχω και ένα μεταπτυχιακό στην ψυχολογία... (με την καλή έννοια βέβαια)
 
Αγαπητέ φίλε, άλλο ύφος είχε το πρώτο σου μήνυμα (επιθετικό) και άλλο το δεύτερο.
Στο πρώτο κατηγορείς άτομα που δεν τα ξέρεις και δεν τα γνωρίζεις και στο δεύτερο θες να το δούμε διαφορετικά το θέμα.
Εγώ προσωπικά δεν θέλω να το δω διαφορετικά και μου φτάνει το ύφος και το επίπεδο (διευθυντής) του πρώτου
Όπως είπαν τα παιδία ποιο πάνω δεν σε ανάγκασε κανείς να κανείς έγγραφη ούτε να γράψεις αυτά που έγραψες.
Και το ποιο σπουδαίο είναι κατηγορείς κάποιον ο οποίος δεν μπορείς να φανταστείς τι αγώνα και πόσες ώρες και τι έξοδα κάνει για να γράψεις εσύ αυτά τα πράγματα.
Φίλε μου δεν με νοιάζουν οι ιδέες σου ούτε τα άνοιξε κλείσε τα κλούβια,
Αυτό που με νοιάζει είναι ότι δεν σέβεσαι τον χώρο που σε φιλοξενεί

Με εκτίμηση στον πραγματικό και ανιδιοτελή αγώνα του Σταυρου.

www.glostercanary.gr
 
Δεν ειρωνεύομαι τον Σταύρο σε αυτό το θέμα γιατί δεν ξέρω άν έχει κάποια επαγγελματική σχέση με το χώρο.
:) Τωρα σε βλεπω λιγο αβεβαιο, παλι καλα που παραδεχεσαι οτι δενξερεις. ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ και εγω οφειλω να πω προκαταβολικα οτι θα χαιρομουν αν το εκανες γιατι θα ειχες την ευκαιρια να μας πεισεις ή να σε πεισουμε σε οτι πιστευεις.
 
Γνωρίζουμε πολύ καλά τί διαβάσαμε στο πρώτο μήνυμα και είναι δικαίωμα μας να έχουμε σχηματίσει άποψη επ' αυτού.
Η αναδίπλωση και η μεταστροφή των δηλώσεων δεν αλλάζουν αυτά που διαβάσαμε και μας αναστάτωσαν.
Υπήρξε επίθεση (καθόλου εποικοδομητική κατ' εμέ) και κατάχρηση φιλοξενίας.
Θεωρώ πως είναι αποπροσανατολιστικό της ενασχόλησης μας με τα πουλιά το να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το θέμα. Αν και θα μπορούσαμε να αναλύσουμε λέξη προς λέξη το μήνυμα, αναφέροντας ό,τι μας ενόχλησε και αποδεικνύοντας το δικαιολογημένο της αγανάκτησης μας.

Ο καθένας έχει πλέον τα δικά του συμπεράσματα, επί των προσώπων που ενεπλάκησαν, όμως ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας αποπροσανατολίσει από το χόμπι μας. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο μάλιστα (αναπαραγωγής ή προετοιμασίας αυτής).

Οπως έγραψα και νωρίτερα υπάρχουν σχετικά θέματα, με το αν είναι θεμιτή η αιχμαλωσία πουλιών, οπότε οποιοδήποτε σχετική δημοσίευση θα πρέπει να περιληφθεί εκεί.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει άλλο τίτλο (τον οποίο δεν επιθυμώ να αναπαράξω).
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Αυτή η μεταστροφή στα λεγόμενα σου μου θυμίζει ακριβώς αυτό που κάνουν όλοι οι οινονομικοί διευθυντές.
Κύριε διυθυντή θέλω αύξηση λέει ο κακόμοιρος εργαζόμενος.
Ναι ναι λέει ο διευθυντής.
Έρχονται οι αυξήσεις και ο φτωχός εργαζόμενος βλέπει ότι η αύξηση του μετα βίας φτάνει το 3τοις εκατό. Πηγαίνει στον Διευθυντή και του ζητάει να του πει γιατί δεν υλοποίησε αυτά που είχε υποσχεθεί.
Ο διευθυντής τότε του λέει ότι ναι εντάξει αλλά θα παίρνεις μπόνους.
Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά ποια σχέση έχει το καναρίνι με τον φλώρο σου. Σκέφτηκες μήπως ότι το μαλινουά δεν υπήρχε ελέυθερο στην φύση αλλά δημιουργήθηκε από κάποιους ανθρώπους που ακριβώς σαν και εμάς είχαν το ίδιο χόμπυ;
Σκέφτηκες ακόμα ότι αν δεν υπήρχαν κάποιοι να εξημερώσουν και να εκθρέψουν κάποια ζώα ούτε κοτοπουλάκια θα είχαμε ούτε προβατάκια;
Από την άλλη σκέφτηκες ότι ο κακόμοιρος φλώρος που πιάστηκε πρόσφατα όπως είπες ότι απέκτησε την φουσκαλίτσα στο μάτι του από χτύπημα στο κλουβί που τον έκλεισες.
Μήπως αυτή είναι η διαφορά του άγριου από το εξημερωμένο;
Στο τέλος θα ήθελα να αναφέρω σε όποιον δεν το κατάλαβε ότι εδώ όλοι μας είμαστε μία μεγάλη παρέα που κοινό ενδιαφέρον έχουμε τα πουλιά. Κανένας δεν είναι ούτε διευθυντής ούτε ταμίας. Όλοι είμαστε ομάδα και ο καθένας έχει ένα και μόνο ρόλο. Να βοηθάει τους συμπαίκτες του.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω το προφίλ του Homunculus, εεεε Homus ήθελα να πω, για να σας αποδείξω ότι κακώς καταναλώσατε κάποια λεπτά από τη ζωή σας σε απαντήσεις. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από αυτό που θα έκανε κάθε Μεγαλοκαθηγητής της Μεγαλοψυχολογίας. Να διακρίνει δηλαδή μέσα από μια συμπεριφορά, τα σημεία που την πυροδοτούν προκειμένου να αναγνωρίσει τα κίνητρα της. Το σημείο κλειδί λοιπόν αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς είναι αυτό, με βάση την επιστημονική μου εμπειρία (με την καλή έννοια 😛 )
Μήν μας παραπέμπεις λοιπόν κάθε φορά που ρωτάμε κάτι για ένα αγριοπούλι, σε όσα κατά καιρούς γράφεις.
Εγώ αισθάνομαι τι κάνω!
Έχουμε λοιπόν κάποιον που ενοχλείται από αυτά που γράφω, δηλαδή όχι εγώ προσωπικά, σιγά το πράμα. Απλώς έτυχε να τα γράψω εγώ. Αυτό που τον ενοχλεί είναι ότι από τη στιγμή που τα ασπάζονται οι περισσότεροι, είναι σαν να τα έχουν γράψει οι ίδιοι και άρα δεν τα βάζει με εμένα, τα βάζει και με τους υπόλοιπους αρπαγμένους που λέει και ο Γιώργος.

Σε αυτή την περίπτωση, το πιο απλό πράγμα που έχει να κάνει ένας Μεγαλοκαθηγητής της Μεγαλοψυχολογίας είναι να φέρει σε αντιδιαστολή τα γραφόμενα της άλλης πλευράς.

Έχουμε λοιπόν και λέμε ξεκινώντας με σειρά παλαιότητας:
Έχω ένα φλώρο πιασμένο τέλος Ιούνη 2007, στο Νευροκόπι και θέλω να τον σεντουκιάσω. Πότε και πώς;

Από το γνωστό Θέμα https://community.petbirds.gr/threads/Σεντούκιασμα-Φλώρου.1229/
Στις 9 Δεκεμβρίου μου χάρισαν μία καρδερίνα - μόλις πιασμένη - και μου συνέστησαν να την έχω χαμηλά στο πάτωμα και ριγμένο ένα πανί επάνω στο κλουβί (να βλέπει μόνο μπροστά) μέχρι να ημερέψει. Παρατηρώντας την καρδερίνα βλέπω ότι σκαρφαλώνει στο κλουβί και γυρίζει το κεφάλι γύρω - γύρω και πίσω σαν να ξετυλίγει κάτι. Μερικές φορές πιάνεται στο πλάι του κλουβιού και στέκεται με το κεφάλι πίσω και κάτω για αρκετή ώρα. Όταν την βγάζω έξω και την κρεμάω στο κάγκελο - βλέπει ουρανό - είναι εντάξει. Με τά την τρίτη εβδομάδα άρχισε να κελαηδάει κανονικά, με καλοκαιρινά, κλπ. Δεν κλείνει το στόμα της. Αυτός που μου την χάρισε μου είπε ότι κάθε 100 καρδερίνες βγαίνει μία τέτοια. Ρωτάω το γύρισμα του κεφαλιού είναι ελάττωμα και πως θα ημερέψω καλύτερα την καρδερίνα μου.

Το πόρισμα που βγαίνει σε αυτήν την περίπτωση, είναι ότι έχουμε να κάνουμε με έναν Homunculus ο οποίος λειτουργεί με τρόπο που προσπαθεί να κάνει τη μάζα να τον προσέξει, για ευνόητους λόγους. Επειδή λοιπόν με τα παραπάνω μηνύματα δεν τα κατάφερε να αναγκάσει κανέναν να τον προσέξει και γνωρίζοντας ποιο θα μπορούσε να είναι το τελευταίο του όπλο, ποστάρει αυτό ως απεγνωσμένη προσπάθεια να τον προσέξει επιτέλους κάποιος.
Νεοπιασμένος Φλώρος έχει γύρω - γύρω από το ένα μάτι άσπρη φουσκίτσα, σαν είναι πύον. Υπάρχει κάποιο φάρμακο;
Πιστεύετε δηλαδή ότι αυτός ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για το αν ψοφήσει ή όχι το κωλόπουλο όπως συνηθίζουν να λένε μεταξύ τους;

Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω γιατί αν ενδιαφερόταν πραγματικά και με δεδομένο το παρελθόν του στο PetBirds θα έγραφε το μήνυμα του με αυτόν τον τρόπο για να πάρει "σωτήριες απαντήσεις"
Φλώρος έχει γύρω - γύρω από το ένα μάτι άσπρη φουσκίτσα, σαν είναι πύον. Υπάρχει κάποιο φάρμακο;
Σας προτείνω λοιπόν να τον αφήσετε στην αφάνεια του και... στα διευθυντικά του καθήκοντα και να μη καταναλώσετε άλλο χρόνο για την πάρτη του. Εάν δεν είχε κάνει την επίθεση σε μένα αλλά σε οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα θα ήταν ήδη παρελθόν από το PetBirds. Ο λόγος που παραμένει έως τώρα είναι για να μην κατηγορηθώ για εκδικητικότητα αποβάλλοντάς τον και του δίνω το δικαίωμα να αποχωρήσει σαν… κύριος.

Είναι από τις λίγες φορές που λυπάμαι επειδή το PetBirds έχει ένα τέτοιο μέλος.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Στην Ελλάδα όλοι είμαστε Πρόεδροι και Διευθυντές! Να σου απαντήσω και εγώ όμως σαν ΜΑΡΑΓΚΟΣ. Ντροπή σού! Στο χωριό μου λένε ότι αν το σκυλί δαγκώσει το χέρι που το ταίζει θέλει ''σκότωμα''. Και ο Σταύρος με το παρών site μας ''ταίζει'' καθημερινά άρα καταλαβαίνεις ποιο είναι το σκυλί.
Με κανένα ίχνος σεβασμού και αδελφικότητας

Γρηγόρης Αγγέλης
ΠΟΟ ΑΛ 66
Ιωάννινα
Διευθυντής ακατέργαστου ξύλου.
 
😀 ο ιnca ταπε καλυτερα!\


και εγω ρωταω ολους σας,ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ;
ασχοληθειτε με αυτα και αυτους που πιστευετε οτι αξιζει να ασχοληθειτε!
ουτε φασαριες θαχουμε ουτε καυγαδες ετσι!
 
εγω σαν ανδρεας δεν θα αναφερθω στο θεμα θα πω μονο οτι οΣταυρος οταν εχει να πει κατι το λεει με πμ και ο κυριος αποκλειεται να ειναι οτι λεει, γιατι ο τροπος συμπεριφοράς δεν αρμοζει στα λεγομενα του
 
Χαιρετώ τον υπέροχο κόσμο του PetBirds την υπεροχή αυτή ομάδα όπως είπε και Κος Ισίδωρος, είμαι ευγνώμων που υπάρχει αυτό site , ευγνώμων στον Κύριο Σταύρο, ευγνώμων σε όλους εσάς που με την συμβουλής την συμμετοχή σας την ανιδιοτελή σας προσφορά καθημερινά, το κρατάτε ζωντανό το διατηρείτε επίκαιρο το κάνετε ξεχωριστό αυτό το site .
 
Γιώργο… Μπορώ να κατανοήσω το σκεπτικό σου… άσχετα αν διαφωνώ μαζί σου στην ουσία του θέματος (το «ποσοστό» δικαιωμάτων ελευθερίας που αντιστοιχεί στα δύο είδη, το οποίο μπορεί να συζητηθεί σε κάποιο άλλο θέμα και εκεί μπορούμε να καταθέσουμε όλοι τις απόψεις μας)
Γιατί εκνευρίζεσαι; Είναι πολύ λογικό όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο με κανόνες να σου κάνουν «συστάσεις» όταν παρεκτραπείς. Αλλά και στην περίπτωση που εκνευριστείς δεν είναι ανάγκη να επιτεθείς με τον τρόπο αυτό σε κάποιον τον οποίο δε γνωρίζεις και δεν έχεις αποδείξεις ή έστω και ενδείξεις για τις προθέσεις του…(και αυτό είναι πραγματικά ανούσιο να συμβαίνει από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΕΥΡΑ…) Παράδειγμα: αν γνωριζόμασταν και με ρωτούσες ποια τροφή θεωρώ πως είναι καλύτερη θα σου έλεγα τη γνώμη μου και φυσικά με την «συμβουλή» αυτή δε θα προωθούσα απαραίτητα τα συμφέροντα κάποιων ή δικά μου. Ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που κάνω το κάνω από αγάπη… Νομίζω πως με τον τρόπο που απευθύνεσαι ακόμη και δίκιο να έχεις, το χάνεις και μάλλον κακό κάνεις στον εαυτό σου. Θέλω να πιστεύω ότι ο όλος εκνευρισμός οφείλεται στην σύγχυση της στιγμής και παρότι γράφτηκαν «βαριά» λόγια, μπορεί να αποκατασταθεί πλέον η ειρήνη… και να αναπτυχθεί μια πιο εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την αιχμαλωσία των πουλιών (που θα αφορά όλα τα μέλη!)
Και επειδή δε βρίσκω να υπάρχει ήδη σχετικό θέμα προτείνω να ρίξουμε μια ματιά στο παρακάτω… https://community.petbirds.gr/threads/Αιχμαλωσία-Πουλιών-Σωστό-ή-Λάθος.2234/

Υ. Γ. Αν κάποιος γνωρίζει ότι υπάρχει σχετικό θέμα ας βοηθήσει…
 
Αγαπητή Έφη ούτε στο θέμα αιχμαλωσίας των καναρινιών έχει δίκιο.

Μπορεί ο διευθυντής να μας πει σε ποιά μέρη του κόσμου ζουν ελεύθερα τα Μαλινουά, τα Τιμπράτος, τα Κόκκινα και πολλές άλλες ράτσες;

Εγώ λέω σε καμιά για τον απλούστατο λόγω ότι όλες οι ράτσες καναρινιών που γνωρίζουμε έχουν δημιουργηθεί μετά από πολλά χρόνια επιλεκτικών διασταυρώσεων και δεν υπήρξαν πότε ούτε υπάρχουν στην φύση.
Τώρα αν ξέρει κανέναν που έχει στην κατοχή του άγριο καναρίνι ας μας το πει.
 
και εγω ρωταω ολους σας,ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ;
ασχοληθειτε με αυτα και αυτους που πιστευετε οτι αξιζει να ασχοληθειτε!
ουτε φασαριες θαχουμε ουτε καυγαδες ετσι!

σωστος νασο!

απο το πρωι παρατηρω οτι το θεμα εχει παρει εκταση.. Εννοω σε αριθμο post... Και στην ουσια... λεμε ολοι -εκτος του homus-τα ιδιa...

😀!φιλε σταυρο μην ασχολεισαι καθολου... Εχουμε λιγο χρονο σε αυτη τη ζωη,τοσο που δεν αξιζει να τον σπαταλαμε, αδικα...
 
Συγνώμη για το "ευχαριστώ" το οποίο απεύθυνα στον HOMUS.
Θα συμφωνήσω με τους άλλους φίλους.
Εγώ πιστεύω πως αυτος ο κυριος πρεπει να αποχωρησει απο το φορουμ, γιατι συνεχως, κατηγορει αδικα.
 
Αφιερωμένο εξαιρετικά σε διευθυντές που παρεκτράπησαν ποικιλοτρόπως!

Φαίνεται ο κύριος Homus
δεν γνωρίζει καν τους Νόμους.
Ξέρετε αυτούς που υπάρχουν
κι αγριόπουλα δεν θά'χουν!

Βέργες, δίκτυα, καπατσέδες
φτιάχνουν μόνο οι "τενεκέδες",
άνθρωποι που δεν τους νοιάζει
η Μάνα Φύση κι αν γκρινιάζει!

"Φίλε" Homus σοβαρέψου
κι επιτέλους λογικέψου!
Τώρα αν δεν σ'αρέσει η Σελίδα
απ'την "βεράντα" μας πια πήδα!

Βλέπεις, εμείς καλοπερνάμε
και το "σπίτι" μας πονάμε,
ειδικά τον νοικοκύρη
που σε έχει μουσαφίρη!

Αν δεν σου αρέσουν Νόμοι
ζήτα μόνο μια συγνώμη,
απ'αυτόν που του'πες τόσα
κι απ'τα πτηνά τα μύρια όσα!​
 
Oli mera akouloutha afto to thema, kai telika exo apofasi na grafo kati gia olo afto.

Grafei o Homus
Είμαι Οικονομολόγος, Διευθυντής σε μία μεγάλη ανώνυμη εταιρία
, afto, signomi, den boro na pistebo. Kai den pistebo afto, apo ta aksis pragmata :

1. Kanena anthropo pou ftani mia tetio thesi tin ftanei tixeo. Tin ftanei apo gnosis, kai apo tin emperia pou exei. Edo omos me to proto post pou egrapse o Kirios to mono pou apodixtike itane otan einai adiabasto, kai lipoune tis basikes gnosis. Den iparxei pousena kino apo piasmeno pouli kai pouli pou genithike sto kloubi. Oute kan mou fenete parxoune sto "Homus" gnosis gia tin diafora "katoikidio zoo- agrio zoo". Mipos na ksekinisoume proto me LIGO diabasma;

2. An eftasa na " Είμαι Οικονομολόγος, Διευθυντής σε μία μεγάλη ανώνυμη εταιρία " to ksero toulaixston ta apla bimata gia zitisis kai pos na simperiferopume se epafi me alous anthropous. Distixos den boro na bro kati antistato oute sto proto Post oute sto deftero tou Homus. To mono pou brika einai, na katigorite enan anthropos pou dini mia platforma gia na alasoume gnosis xoris na perimenei kati apo emas, ektos na seboume tous nomous, pou poli sosta ebale. Kai na ektimo kati tetoio, mathenoune ta pedia stin ilikia 6 eos 10, afto legete SEBASMO.

Ala oso diabaso kai grafo se diaforetika forum, panta bris kapio anthropous pou grafoune mono kai mono na ziklane tous alous. Afto einai ena phenomeno pou parxei distixos. Kai oso boroune na trabane tin prosoxi tous alous sinexisoune.

Kai afou afto einai ena anoikto forum, den exei noima gia na diagraftei, giati abrio einai me alo pseftonimo pali edo kai grafei tis idies blaxies.

To mono pou exei noima einai na sinexisi o Stavros to dromo tou os exei ksekinisi, mono etsi mas menei ena forum pou aksisi.

Alexandros
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
αυτα που λες ειναι λαθος και ο σταυρος προσπαθει να βοηθησει οσο μπορει να γινει καλυτερο το αυριο των αγριων πουλιων τα μαλινουα που εχει αμα τα αφησει να φυγουν την αλλη μερα θα εχουν ψοφησει και αυτο το ξερουν και τα ιδια τα καναρινια για αυτο να μην ερχετε ο καθενας και λεει τις δικες του λανθασμενες θεωριες και ξεκινα διαμαχες αναμεσα στα μελη.
 
παιδια πιστευω πως το σκοπο του τον καταφερε''να πεσουμε ολλοι απο πανω και να τον πυροβολαμε''αυτος θα γελαει και ουτε τον νοιαζει το τι σημαντικες πληροφοριες μπορεις να βρεις σάυτο το site. Οποτε ας μην καταναλωνομαστε.''happy end''
 
Back
Top