Γενικά Σταύρε, δεν τα λές καλά!!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Homus
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλησπέρα

επιτρέψτε μου και μένα να γράψω δυο λόγια για το θέμα.

Η "συνταγή" είναι πάντα ίδια: Βάζω μια "πονηρή" αγγελία (όπως έχω 10 καρδερίνες κλπ) - δίνω το στίγμα ότι είμαι εδώ και πουλάω άγρια! Δεν συμμετέχω σε καμία δημόσια συζήτηση (δεν με ενδιαφέρει άλλωστε) και δεν δίνω βοήθεια (απλά περιμένω!).
Αν δεν πουλήσω με την πρώτη! Ξαναβάζω δεύτερη "αγγελία" (π.χ. έχω 5 καρδερίνες φρεσκοπιασμένες και θέλω να τις ημερέψω; Τι να κάνω😉 και πάλι περιμένω!
Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένω.. Την πέφτω στους καναρινάδες... (αυτοί άλλωστε μου χαλάν τη δουλειά) Και τίποτα να μην κερδίσω από αυτή την κόντρα μένει στον κόσμο για τους καναρινάδες το στίγμα του "άκαρδου, έμπορου, μη φυσικού κλπ)
Τέλος φεύγω και ξανάρχομαι πάλι από την αρχή με άλλο πρόσωπο.

Θεωρώ ότι ο "Διευθυντής" δεν είναι διευθυντής! Όπως είπε και ο Αλέξανδρος, δεν έχει την παιδεία να είναι... Μας δουλεύει! Ρίχνει τα τρέλα του "εγώ δεν έχω κέρδος από αυτό που κάνω κλπ" και σπιλώνει τον Σταύρο ("δεν ξέρω τι εμπορικές σχέσεις έχεις...")
θεωρώ ότι η συγκεκριμένη σελίδα είναι "διαμάντι" για τα ελληνικά δεδομένα. Έχει βοηθήσει να ανταλλάξουμε γνώση (το ακριβότερο πράγμα στον κόσμο μετά την υγεία κύριε Διευθυντά!)
θεωρώ ότι εδώ υπάρχουν άνθρωποι (είται έχουν 1 πουλί (καναρίνι-καρδερίνα κλπ) ή έχουν κοπάδια ολάκληρα, είναι έτοιμοι να δώσουν ότι καλύτερο έχουν από τις έμπειρίες τους.
Μέσα και από αυτή τη σελίδα έμαθα - γνώρισα φίλους που με ανέβασαν σε αυτό που κάνω σχετικά με το χόμπυ μου.
Δεν υπάρχει διαχωρισμός "καναρινάδες" - "καρδερινάδες". Αυτόν τον διαχωρισμό μόνο οι πουλοπιάστες τον κάνουν.
Τέλος οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Σταύρο (που τον θεωρώ φίλο μου και τον γνωρίζω προσωπικά) για την φιλοξενιά του σε αυτή τη σελίδα χωρίς κανένα αντίκρισμα
και μια μικρή αναφορά στους φίλους "καρδερινάδες" που είναι αφανείς, κάνουν συστηματική προσπάθειά (χωρίς να κορειδεύουν τους ευατούς τους) να σταθεροποιήσουν ένα είδος όπως η c.c. balcanica (φανταστείτε το κέρδος για την ορνιθοκουλτούρα μας από αυτή την έκβαση) και να τους δηλώσω ότι εγώ ο "καναρινάς" θα είμαι δίπλα τους και θα τους στειρίζω...
 
Σακη εγραψα 'happy end' γιατι ξαναεγραψες; Πλακα κανω καλα εκανεςχαιρετισμους απο γιαννενα
 
Συγνώμη που θα παρέμβω με αυτό τον τρόπο αλλά πιστεύω πως αυτό το site έχει δημιουργηθεί για ένα συγκεκριμένο σκοπό και όχι για να λύσουμε τις διαφορές μας και να κάνουμε επίθεση! Έλεος! Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε όλη αυτή την ευχάριστη ατμόσφαιρα για μικροπράγματα! Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθούμε, όπως τα καναρίνια μας!
 
καποιοι γραψατε πως αν αφηναμε τα πουλακια μας ελευθερα, θα κατελιγαν σε κανενα στοματακι καμιας γατας😱!ΓΙΑΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΨΙΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ?:D(πλακα κανω ε :) καλημερα σε ολους!
 
Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω τη λύπη μου για το ύφος του "Homus".
Η προσωπική αυτή επίθεση δεν αξίζει σε έναν άνθρωπο σαν τον Σταύρο, ο οποίος φέρεται "με το γάντι" σε όλους μας και αφιλοκερδώς μας δέχεται στον δικτυακό του τόπο.
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές αλλά η δημοκρατία πρέπει να έχει και όρια.

Παρακαλώ τον "HOMUS" να ανακαλέσει, για να λήξει το θέμα που με ακαλαίσθητο τρόπο δημιούργησε.
 
To internet ine enas apolita elefteros xoros na ekfrazete o kathenas , na lei oti theli ke na ipodiete opion theli.
Oli mas to kseroume , ke oli ligo poli xrisimopiisame afti tin anonimia tou internet.
O kirios diethintis ine piso apo ena psevdonimo ke lei oti theli , ke prothipourgos mpori na parousiasti ke proedros ton usa mpori ma mas pi oti ine , den mporoume na tou sterisoume afti tin pediki tou xara to mono pou mporoume ine na ton afisoume na peksi ke opos ola ta pedakia tha barethi ke i ta xalasi to pexnidi i tha to paratisi.
Otan omos xrisimopiis ena xoro opos se afti tin periptosi afti tin selida i DIEFTHINTIKI SOU THESI THA PREPI NA SE EXI DIDAKSI oxi oti tha prepi na sinfonis mazi mas alla oti an den exis EPIXIRIMATA STA XERIA SOU otan katigoris kapion THA PREPI NA EXIS TOULAXISTON TO STOMA SOU (I TON GRAPTO SOU LOGO) KLISTO.
Giati Ke Diefthinta an den to katalabate FILOKSENISTE esis ke ta grapta sas , an exete epixirimata se afta pou ipate parousiasesta ke poli apo edo na iste sigouros oti tha ine mazi sas , an oxi sto parko me ta pedakia sas parakalo giati emena prosopika i mpamlades me enoxloun afantasta.
I elefteria tou internet pou anafero parapano den antikathista aksies opos ine SEBASMOS - SOBAROTITA - AKSIOPREPIA KE POLES ALLES .
I idiotita sas pou esis anaferate -DIEFTHINTIS - den sas dini allothi gia na milate me afton ton tropo , tin idiotita sas tin exoun poli edo sto foroum ke kapia atoma ine i idii epixirimaties me megales eteries alla kanis den to diantimpanizi ke den to xrisimopii gia na dikeologisi sinperifores san tis dike sas.
Epidi to stribo dia tou arabonos ine palia taktiki , ke epidi iste diefthintis toulaxiston ke andras tha prepi i na parousiasete ta epixirimata sas i na zitisete dimosia signomi ke na in kanete me elafra pidimatakia .
Ola afta ine prosopikes mou skepsis i sos pigazoun apo tin ALLERGIA POU EXO STOUS DIEFTHINTES 3 exo , alla apo oti gnorizo ke alli se afto to site exoun mia paromia alergia se aftou tou idous tin kasta.
A kliste ke tin porta kani krio
 
Αγαπητά μέλη και φίλοι του site μας,
Αρχικά θα ξεκινήσω με την ρήση του Βολτέρου νομίζω, ο οποίος είπε :
''Μπορεί να μην συμφωνώ με αυτά που λες όμως θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες''.
Συνεπώς αν θεωρήσουμε ότι ακολουθούμε αυτή την σκέψη και την υιοθετούμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις σκέψεις και τις ιδέες που εισήγαγε στην συζήτηση ο Homus. Μπορεί να έχει την άποψη ότι η φυλακή είναι φυλακή για οποιοδήποτε πλάσμα είτε γεννήθηκε αιχμάλωτο είτε αιχμαλωτίστηκε αργότερα. Αν θα τον πείσουμε ή θα μας πείσει είναι ανοιχτό και ο καιρός θα το δείξει.
Όμως διαβάζοντας το αρχικό μήνυμά του διαπίστωσα ότι διατύπωσε την άποψή του αυτή με τρόπο ανοίκειο και μη αρμόζοντα στο επίπεδο που προσπαθούμε (και νομίζω εν πολλοίς το έχουμε καταφέρει με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις) να έχουμε σε αυτό τον χώρο. Αγαπητοί φίλοι νομίζω ότι αυτό ήταν το σημείο που όλους όσους απάντησαν ξένισε και του επιτέθηκαν με βολές κατά βούληση, ακόμα και ο Σταύρος με πολύ σαφώς πιο ήπιο τόνο.
Διέκρινα την προσπάθεια στροφή του στο δεύτερο μήνυμα και νομίζω ότι αυτό μπορεί να εκληφθεί σαν προσπάθεια συγνώμης και αυτό νομίζω θα πρέπει να καταλογισθεί στα υπέρ του. Όμως ναι νομίζω ότι μια ξεκάθαρη συγνώμη προς τον Σταύρο είναι απαραίτητη. Εξάλλου αυτοί είναι οι κανόνες της ιστοσελίδας.
Τώρα θα σας πω την αμαρτία μου: Αρκετές φορές έχω κάνει την σκέψη αν είναι σωστό που έχω καναρίνια (τρία παρακαλώ) μέσα σε κλουβιά. Κάθε φορά όμως καταλήγω ότι δεν πειράζει αφού είναι γεννημένα στην αιχμαλωσία, έχουν ένα καλό τρόπο ζωής κοντά μου, δεν είναι ράτσες που υπάρχουν στην φύση αυτούσιες και τέλος; αν τα αφήσω ελευθέρα το πιθανότερο είναι να πεθάνουν πολύ σύντομα. Όμως το θέμα δεν έχει κλείσει στη συνείδησή μου και ακόμα στο βάθος έχω τις αμφιβολίες μου. Φυσικά η αιχμαλωσία άγριων πουλιών δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με αυτή των καναρινιών ή των άλλων πουλιών συντροφιάς.
 
Έχει δίκιο ο Σταύρος!

Καλημέρα,
Σχετικά με το θέμα που έβαλα την πρηγούμενη εβδομάδα "Δεν μας τα λές καλά Σταύρο" και αφού διάβασα προσεκτικά όλες τις απαντήσεις κατέληξα μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι έχει δίκιο ο Σταύρος. Του ζητάω συγνώμη. Άλλωστε, όπως γράφει και στο Prifile του είναι ηλεκτρονικός και έχει ώς χόμπυ του την περιποίηση ενός - δύο καναρινιών, το διάβασμα και τους περιπάτους. Δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να χρεωθεί ότι κάνει όλα αυτά που του καταλογίζω ότι κάνει, αρκεί να μην τα κάνει, άλλωστε το τι κάνει ο καθένας αφορά τον ίδιο και αρκεί ο ίδιος να ξέρει τι κάνει. Μάλιστα εκ της θέσης του admin σε απάντηση δικού μου θέματος αναφέρει ότι η φύση δεν πρέπει να παραβιάζεται: ... Κάθε Θέμα ή κάθε Μήνυμα που θα δημοσιεύεται στο φόρουμ των Ιθαγενών Πουλιών και θα εκτρέπει την πορεία του από το στόχο, θα διαγράφεται χωρίς καμία προειδοποίηση. Με απλά λόγια, μηνύματα που θα περιέχουν τις λέξεις "έπιασα πρόσφατα", "αγόρασα μια πιασμένη/νο", "πώς να πιάσω", "πώς να ημερέψει" και γενικά μηνύματα που θα έχουν ως αποτέλεσμα να αφαιρέσουν παρά να προσθέσουν στη φύση, θα προκαλούν την άμεση διαγραφή τους. Συμφωνώ με αυτή την άποψή σου Σταύρο.
Όσο αφορά τις απαντήσεις των υπολοίπων μελών, βρέ παιδιά τι κουβέντες είναι αυτές, πώς συμβιβάζονται αυτές οι εκφράσεις με την αγάπη σας για τα ζώα και πτηνά με τέτοια λόγια. - Ευχαριστώ Dkard -. Ο καθένας ας πούμε ότι ξέρει καλά τι κάνει και τι λέει.
Για την ερώτηση βέβαια που έκανα για την ασθένεια του φλώρου γύρω από το μάτι μου είπαν σε ένα μαγαζί pet ότι λέγεται "γυαλί"και ότι δεν θεραπεύεται. Έτσι τον άφησα ελεύθερο και τώρα έχω μόνο μία καρδερίνα.

Στην προτροπή του Σταύρου να την κάνω ή και άλλων που είπαν να με διαγράψετε, κάντε το. Εγώ παραμένω στο Site σαν μέλος ή επισκέπτης άν με διαγράψουν. Θα συνεχίσω να λέω την αποψή μου.

Με αφορμή το μήνυμα του VasilisP για την συσκευή ανατολής - δύσης τι θέση παίρνεις Σταύρο. Απάντησες αμέσως με συγχαρητήρια στον VasiliP και μάλιστα το προτρέπεις να κατοχυρώσει την πατέντα. Θέλω μία απάντηση με επιχειρήματα. Παραβιάζετε ή όχι η φύση;

Δεν παραβιάζεται η φύση με το να δημιουργούμε τεχνητές ανατολές και ηλιοβασιλέματα; Έχουμε τα καναρίνια σε σκοτεινά δωμάτεια και τους κάνουμε τεχνητές ανατολές και ηλιοβασιλέματα. Εγώ για την καρδερίνα και το φλώρο που είχα σηκώνομαι στο χάραμα και τα βγάζω έξω στο μπαλκόνι για να δούν την Ανατολή. Δεν τους κάνω τεχνητές ανατολές και ηλιοβασιλέματα μέσα στα υπόγεια. Ποιός να πιστέψει τι; Να βγαίνει και ένα συμπέρασμα.
Οι θέσεις να συμβαδίζουν με τις πράξεις.
 
Ke Homus
Den mporo na apantiso gia logariasmo tou stavrou , afto tha to kani o idios an thelisi,
To telefteo minima sou dixni allagi taktikis , SIGNOMI STON STAVRO ke stin sinexia isopedosi ton olon gia na apodiksoume oti ixame dikio , dikeoma sou ine alla distixos to epixirima sou oti ena sistima anatolis ke disis iliou ine paraviasi tis fisis den efstathi ke epidi zitises me epixirimata na sou apantisoun - kati pou sto parelthon den to ekanes - tha sou apantiso.
Ke Homus petate me aeroplano; i ptisi ine parabiasi tou nomou tis barititas
Odikite aftokinito; an ne i ekpompes kafsaerion molinoun ke parabiazoun tin fisi.
Xrisimopiite sprei sto spiti sas; an ne tote prepi na gnorizete oti sinbaloun stin tripa tou ozontos
Ke o katalogos mpori na ine poli makris mporoume na ton makrenoume oso theloume , sixaritiria sta pedia pou prospathoun me texnita mesa na bosoun stous mikrous mas filous oso dinaton pio fisikes sinthikes ektrofis.
Afto pou prepi na blepoume me realistiko tropo ine i ousia ke oxi na prospathoume na broume i na dimiourgisoume problimata apo to pouthena.
Oso gia tin diagreafi pou anaferis tha totothetith ekfrazontas TIN PROSOPIKI MOU THESI KE MONO (IPAME FILOKSENOUMENI IMASTE) oli ine apodekti an ton sebonte , to sinfonoume me kapion i to na diafonoume ine apolita fisiologiko gia atoma pou problimatizonte alla I LEKSI SEBASMOS THA PREPI NA KALIPTI TIN OLI SXESI
 
  • Like
Αντιδράσεις: mgerom
Όσο αφορά τις απαντήσεις των υπολοίπων μελών, βρέ παιδιά τι κουβέντες είναι αυτές, πώς συμβιβάζονται αυτές οι εκφράσεις με την αγάπη σας για τα ζώα και πτηνά με τέτοια λόγια.



Σου απαντήσα έτσι γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω τις γνώσεις ενός διευθυντικού στελέχους δεν διατυμπανίζω σε όλους οτι είμαι ο κάποιος με το τάδε κοινωνικό προφίλ και ανήκω στην τάδε κοινωνική τάξη. Όπως ο ίδιος έγραψες δεν συμβιβάζοντε τα λόγια για την αγάπη για τα πτηνά, εδώ όμως τα έπρεπε να συμπληρώσεις οτι και η κοινωνική τάξη και το πορτοφόλι μας δεν συμβιβάζεται επίσης με την αγάπη μας για τα πτηνά και τα ζώα. Εγώ παραμένω στην αρχική μου θέση και δεν αλλάζει με κανένα συγνώμη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: mgerom
Μαλλον θελει και δευτερο γυρω αντιπαραθεσεις ο[κυριος] διευθηντης.
 
Κακός μπαίνετε σε διαδικασία απάντησης στον "κύριο" Homus και αναφέρομαι σε σένα κυρίως Gozi για τον εξής απλό λόγω.
Δεν έχει καταλάβει ακόμα τη διαφορά μεταξύ καναρινιών που έχουμε όλοι και άγριων καρδερίνων, φλώρων κ. Α.

Όσο δεν είναι σε θέση να καταλάβει τη διαφορά δεν αξίζει καμιάς απάντησης
 
  • Like
Αντιδράσεις: mgerom
Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο η άποψη ανθρώπων που ξεχνούν πως έχουν να κάνουν με διαφορετικά πράγματα. Λοιπόν καρντάσι για να μπει μια τάξη: Τα καναρίνια ήταν ελεύθερα πτηνά πριν από 400 και πλέον χρόνια και αν θέλει ο φίλος μας να ρίξει ντε και καλά κάπου ευθύνες να πάει στην Ιβηρική χερσόνησο στην Πορτογαλία ή την Ισπανία και να υποβάλλει μήνυση στους απογόνους του Κολόμβου ή των άλλων θαλασσοπόρων που εντόπισαν, αιχμαλώτισαν και μετέφεραν στην Ευρώπη από τις Κανάριους Νήσους τα συμπαθή πουλάκια. Αν δεν βρει συγγενείς των μεγάλων εξερευνητών - θαλασσοπόρων ας ψάξει στα μετεγενέστερα χρόνια για να βρει ανθρώπους που εκπαίδευσαν τα "πρωτόγονα" καναρίνια", δημιούργησαν εκατοντάδες ράτσες και διάφορα άλλα μέχρι τις ημέρες μας. Με την ίδια λογική σου κύριέ μου μπορέις να μου απαντήσεις στα ακόλουθα; Δεν παραβιάζεται η φύση με την δημιουργία των θερμοκηπίων, από όπου παράγονται τα οπορολαχανικά που τρως καθημερινά πνιγμένα στα φυτοφάρμακα; Με την ίδια λογική σου φίλε μου δεν παραβιάζεται η φύση από τα πτηνοτροφία και κτηνοτροφία που εκτρέφουν κοτόπουλα, μοσχάρια ή χοίρους, το κρέας των οποίων επιλέγεις να τρως με άνεση, αφού είσαι διευθυντής και μπορείς να απολαμβάνεις με μεγαλύτερη ευκαίρια το καλό κρέας. Γενικά βρε άνθρωπε, τι τρως σήμερα που δεν είναι προϊόν παρέμβασης του ανθρώπου στην φύση; Μόνο τα καναρίνια και αυτό το έγραψε για να γελάσουμε λίγο! Κάνε, λοιπόν, καλύτερα την αυτοκριτική σου και πάψε να λες - συγνώμη που θα το πω - ανοησίες, διότι ως διευθυντής πρέπει να έχεις τουλάχιστον δείκτη νοημοσύνης πολύ μεγαλύτερο από τον δικό μας, των κοινών θνητών που ζούμε από το μεροκάματο. Αν δεν κατάλαβες πάλι τις διαφορές που υπάρχουν στα ζητήματα που θέτεις, τότε σε συμβουλεύω να αποτανθείς σε ψυχίατρο γιατί οι συνειρμοί σου Αγά μου χρίζουν επιστημονικής μελέτης! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς κύριέ μου!
 
Homus είπε:
έχει δίκιο ο Σταύρος. Του ζητάω συγνώμη... Δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να χρεωθεί ότι κάνει όλα αυτά που του καταλογίζω ότι κάνει, αρκεί να μην τα κάνει, άλλωστε το τι κάνει ο καθένας αφορά τον ίδιο και αρκεί ο ίδιος να ξέρει τι κάνει.
Τελικά, με κάθε μήνυμά σου επανέρχεσαι όλο και πιο προκλητικός με αισχρότερα υπονοούμενα. Άκου λοιπόν για να τελειώνει μια και καλή η λάσπη. Βέβαια δεν πρόκειται να ακούσεις και τίποτα καινούργιο αφού τα έχεις διαβάσει ήδη όταν τριγυρνάς σαν τον αρουραίο απέξω, αλλά να…

Σχετικά με τις κλούβες για τα 40 malinois, έχω να σου πω ότι όλα τα πουλιά που φροντίζω μπορείς να τα μετρήσεις στα δάχτυλα του ενός χεριού σου. Ποτέ δεν έχω πουλήσει ούτε ένα από αυτά. Δεν έχω κανένα έσοδο από το PB ούτε από άλλη δραστηριότητα σχετική με τα πουλιά. Δεν έχω κανενός είδους συνεργασία με κανένα Pet Shop και επίσης πληρώνω στο ακέραιο τα λίγα πράγματα που αγοράζω από αυτά. Εν πάση περιπτώσει είναι πράγματα που τα διάβασες πολλές φορές συρόμενος απέξω αλλά με υποχρεώνεις με τις αηδίες σου να τα ξαναπώ
Homus είπε:
Για την ερώτηση βέβαια που έκανα για την ασθένεια του φλώρου γύρω από το μάτι μου είπαν σε ένα μαγαζί pet ότι λέγεται "γυαλί"και ότι δεν θεραπεύεται. Έτσι τον άφησα ελεύθερο και τώρα έχω μόνο μία καρδερίνα.
Μας έχεις συγκινήσει πραγματικά...

Μα καλά, συνέλαβες παρανόμως ένα πουλί από τη φύση και αφού του χάρισες μία ανίατη ασθένεια και το άφησες να πάει να πεθάνει μόνο του, μας το λες κιόλας; Μέχρι εκεί φτάνει το θράσος σου; 😡
Homus είπε:
Με αφορμή το μήνυμα του VasilisP για την συσκευή ανατολής - δύσης τι θέση παίρνεις Σταύρο
Εδώ βρισκόμαστε για να παίρνουμε θέση οι ίδιοι μας και όχι για να ζητάμε άλλους να πάρουν θέση επειδή εμείς δεν μπορούμε να βγούμε από την τρύπα μας.

Εν πάση περιπτώσει, νομίζω πως ο Βασίλης έφτιαξε τη σκεύη του διαβόλου και είναι απαράδεκτο κάτι τέτοιο. Τα πουλιά θα πρέπει να έχουν φυσικό φως. Πολύ φυσικό μάλιστα, όσο πιο φυσικό γίνεται. Ακόμη καλύτερα να τα κλέβουμε από κει που λαμβάνουν το φυσικό τους φως. Όταν το φέρουμε στο σπίτι μάλιστα, θα πρέπει να κατασκευάζουμε αντί για συσκευές του διαβόλου μερικά σεντούκια και να τα βάζουμε μέσα. Και αν τα παίξει το μάτι τους από την πολύ σκοτίδα, τότε λέμε ότι έχουν γυαλί και τα στέλνουμε στο διάολο αντί να φτιάξουμε η μηχανή του σπίτι μας.

Σα δε ντρεπόμαστε λίγο...
Homus είπε:
Στην προτροπή του Σταύρου να την κάνω ή και άλλων που είπαν να με διαγράψετε, κάντε το. Εγώ παραμένω στο Site σαν μέλος ή επισκέπτης άν με διαγράψουν. Θα συνεχίσω να λέω την αποψή μου.

Κοίταξε εδώ τώρα πόσο απλά είναι τα πράγματα…

Η μόνη συνεισφορά σου σε αυτήν εδώ την κοινότητα ήταν το https://community.petbirds.gr/threads/Σεντούκιασμα-Φλώρου.1229/ και ο
petbirds.gr/community/threads/Νεοπιασμένος-φλώρος-έχει-γύρω-από-το-μάτι-άσπρη-φουσκίτσα.2223/
Πρόκειται για δύο θέματα που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη τεχνητή αναστάτωση. Δύο απαράδεκτα θέματα, που μαζί με την παρουσία σου υποβαθμίζουν το χόμπι μας και το PetBirds.

Βεβαίως, έρχεσαι να ζητήσεις μια υποκριτική συγγνώμη η οποία ελπίζεις απλώς να λειτουργήσει ως παράταση, μέχρι να έρθει η στιγμή να δημοσιεύσεις ίσως κάποιο μήνυμα που να ρωτάει πώς "γδέρνουν τους σκύλους". Σε κάποιους είναι προφανές τι προσπαθείς να πετύχεις και σε κάποιους άλλους όχι. Αυτό που κατάφερες όμως από αυτή τη στιγμή, είναι να μας παρακολουθείς στο εξής από εκεί που σου αξίζει.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Αγαπητοί φίλοι αν και η συμμετοχή μου εδώ μέσα είναι πολύ μικρή επιτρέψετε μου να εκφράσω κάποιες απόψεις!
Πρώτα από όλα κακός κάκιστα και εγώ ίδιος μετάνιωσα που απάντησα έστω και αρνητικά σε αυτόν το "κύριο". Δεν μπορείς να λες την μια φορά άλλα και την άλλη να ανακατεύεις την τράπουλα και να υποτιμάς την νοημοσύνη μας εκτός εάν όλοι εδώ είμαστε τρελοί h κάτι άλλο... Νομίζεις πως έκανες ένα λάθος πολύ ωραία λες συγγνώμη και τελείωσε δεν ρωτάς σαν τα μικρά παιδιά μα αυτός έκανε αυτό εκείνος το άλλο η ψάχνεις δικαιολογίες, δεύτερον και κυριότερο κύριε χ, ψ,ω εδώ είναι μια on line κοινότητα αν θες να κάνεις ένα παράπονο κάνε το προσωπικά και αν νομίζεις πως "διώκεσαι" συζήτησε το δημόσια... Την απάντηση την πήρες αν και πείρες τον μονόδρομο!
Αρουραίοι στην παρέα μας δεν χωράνε να γνωρίζεις πως οποιαδήποτε στιγμή μπαίνεις οι πλέον ειδικευμένοι στα forum μπορούν να σου πουν ακόμα και σε τι καρέκλα κάθεσαι αυτό προς γνώση όλων μας.
Μέσα σε αυτό το σπίτι που μπαίνουμε καθημερινά πάνω από όλα για το χόμπι μας να ανταλλάξουμε απόψεις και να κάνουμε ότι θέλουμε έπειτα στο δικό μας σπίτι συμπεριφερόμαστε σαν πηγαίναμε σε ένα φιλικό σπίτι. κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει τις απόψεις του άλλου αλλά και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τα κατακρίνει εκτός και βγαίνουν μερικά πραγματάκια εκτός όριον.Τέλος η δεοντολογία και οι κανόνες συμπεριφοράς διδάσκονται από τους θεσμούς (άγραφο δίκαιο) πλέον το Internet είναι μέσα στα σπίτια μας και στα σχολεία άρα τους δυο πιο σημαντικούς θεσμούς άρα ας προσέξουμε πως μιλάμε και τι λέμε σας ευχαριστώ όλους!
 
ευχαριστω το σταυρο και ολους σας γι αυτο εδω το φορουμ που διατηρειτε και την προσπαθεια σας να δωσετε τις γνωσεις που εχει ο καθενας σε ολους οσους την χρειαζονται.

νιωθω αρκετα σιγουρος για την φροντιδα των πουλιων μου τωρα που ειμαι μελος επειδη ξερω πως αν χρειαστω μια συμβουλη θα την παρω και ιδιως απο ατομα που εχουν εμπειρια αλλοι μεγαλυτερη αλλοι μικροτερη αλλα θα βρω λυση στο προβλημα μου.

ο κυριος που δημιουργησε αυτο το θεμα δεν ανηκει σε καμια κατηγορια, ουτε σε αυτους που θελουν να μαθουν αλλα ουτε σε αυτους που θελουν να δωσουν τις γνωσεις τους στους αλλους.

θα μπορουσατε αγαπητε homus να βρισκεσται σαν απλος παρατηρητης εδω αλλα εσεις θελατε μαλλον να τραβηξετε τα βλεμματα πανω σας για καποιους δικους σας λογους και το καταφερατε προκαλωντας εκνευρισμο στους υπολοιπους

απο σεβασμο παρατηρω πως μαλλον σας τελειωσε γιατι διαβασα πως και να σας διαγραψουν εσεις θα συνεχιζεται να λετε την αποψη σας ασχετα με τον αν δεν συμορφωνεστε στους κανουνες του φορουμ,

ωραια παιδεια μπραβο σας συνεχιστε να δουμε αν παει και ποιο κατω γιατι ειλικρινα με τρια ποστ δικας που διαβασα νομιζα οτι πιο κατω δεν παει αλλα θα με διαψευσετε απο οτι υποθετω..
 
Μηπως με το "Σταυρο δεν τα λες καλα"... Θελει να πει:Σταυρο μας χαλας την "πιατσα"; Αυτα που λες και πιστευεις.. Εσυ και καποιοι αλλοι... Μας χαλανε την..''δουλεια-κονομα"; Μηπως ατομα σαν τον Homus και αλλους που κατα καιρους γραφουν προκαλοντας... Εχουν κατι αλλο στο μυαλο τους; Μηπως θελουν... Να μην υπαρχουν τετοια σαιτ;
Δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλο λογο για τον οποιο καποιος επιλεγει απο τα τοσα σχετικα σαιτ, αυτο.. Και μετα μπαινει στην διαδικασια της προκλησης... Της ειρωνιας.. Της προσβολης.Αν δεν σε εκφραζει... Παρε το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια! Και κακως ηρθες εξαρχης!
[παρασχοληθηκαμε νομιζω... Κ. Διευθυντα των δισκων.. (ιπταμενων)]...
 
Κύριε Διευθυντά
Ξεχνάς κάτι πολύ σοβαρό.
Ο σεβασμός δεν επιβάλεται, εμπνέεται. Μας αφήνει εντελώς αδιάφορους, νομίζω όλους, η θέση που κατέχεις και με την επιλεκτική μνήμη που πολλές φορές διακρίνει τα διάφορα "στελέχη" , ξεχνάς οτι μιλάς σε ανθρώπους και βρίσκεσαι σε μια παρέα γιατί εσύ το θέλησες. Κανένας δεν σε υποχρέωσε. ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ δεν σημαίνει ΑΣΥΔΟΣΙΑ .
 
Back
Top